Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
aldebaran #6042 üzenetére
nem azért mondom, mert beakadt nálam a lemez, de újonnan egy A300 kit 130 felett sztem nem jó vétel. egyszerűen nem ér meg ennyit. azért nem, mert ha kicsit rádobsz, újabb, jobb, többet tudó gépet tudsz venni. nem az A300-ról akarlak lebeszélni, de azért 2 infót hadd osszak meg veled: ez a kit egy időben 99k-ért beszerezhető volt újonnan 2. tavaly okt-ben, igaz, obi és gari nélkül én 65k-ért adtam el az A300 vázamat. tehát ha A300 melett döntesz, egy használt, de még garis darab felkutatását javasolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest