- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
titán
A 2200G OCval is alig 100W, szóval overkill lenne rá a D15, a Macho is passzívan ellenne vele..ha lenne mód AM4re tenni. Mivel régi vétel, biztosan nem AM4 ready, rögzítést beszerezni meg jelen állás szerint szinte lehetetlen, de futhatsz egy kört, ha meg akarod oldani. Minden más esetben egy jóval kisebb hűtő is tökéletesen megfelelne.
-
jeni
félisten
ez alapján igen
és a gyári oldal ott a Ryzen logó
a pattintós rúgós változatokat én nem szeretem.push-pin mounting
-
bombibmw
veterán
Ha megvan még a Macho,akkor az Ashura sem lesz jobb.
Ha nincs meg,akkor Ashura és aprón van 16k-ért új Noctua NH-U14S,szerintem jó vétel és elférnek alatta a magasbordások is.Viszont ha nagy tuningot szeretnél,akkor egy léghűtő sem lesz elég,mivel az a proci egy határ fölött nagyon elkezd melegedni.
Sajna a magas tuninghoz kupaktalanítani kell a Haswell-t. -
MM
őstag
Ez most akkor HR-02 Macho, vagy True Spirit 140?
Nálam most egy Archon van (szintén Ty-140-el), és Z87 Ex4-ben a legelső RAM modul fölé épphogy benyúlik a ventilátor, de a második slotba már mehet magas bordás is.
Előtte egy Hyper 212+ -on használtam ugyanezt a ventilátort, és az elfért az első slot előtt -épphogy...
-
-
anytime
őstag
Nekem BW-m van, igaz csak egy napja tesztelem, próbálgattam már ventivel és anélkül is.
Minősége, szerelhetősége és ahogy mérem a hőfokokat, első osztályú darab, nagyon örülök neki.
Az is igaz, hogy a jelenlegi konfigom és azok az irodai alkalmazások + net, nem is teszik próbára, a venti 600-on pörög -
Potzee
addikt
A Thermalright HR-02 Macho vagy az utódja a Macho Rev.A BW jó választás lehet!
(a kettő közti különbség: a BW-hez jár LGA2011-re felfogató ill. minimális különbségek a ventik között)
Nagyon jó és az egyik leghalkabb tuningcooler a BeQuiet! Dark Rock Pro 2.
továbbá Alpenföhn K2, Noctua NH-D14, Phanteks PH-TC14PE, Thermalright Silver Arrow SB-E (24-28k)
Olcsóbb alternatíva lehet 10k környékén Scythe Mine 2 vagy Alpenföhn Brocken
Persze nálad is jó lenne tudni, hogy mekkora házba lesz a vas... -
jookomak
őstag
Ez a régebbi verzió, már nem kapható. Amit én linkeltem, az az új, már jó 2011 foglalatra, újabb a ventije is. A sima 120 alacsonyabb, és kisebb venti (120mm) van rajta, ezáltal gyengébb is.
Többeknek: Nem férnek alá a nagy ramok. De elé igen.Nálam legalábbis nem lenne gond oldalról nézve, van még hely a ramnak egy asus gene iv lapon.
-
jookomak
őstag
Ha igazán halk kell, akkor érdemes még megnézni a thermalright macho-t is. Alpenföhnöknél ha jól látom a matterhornhoz és a brockenhez ugyanaz a venti jár, tehát hozzávetőleg egyforma halkak, grosglocknerhez viszont eggyel gyengébb venti jár, ergo tuti hangosabb.
Anonymous 01: Kicsit szedd össze a gondolataidat, és próbáld egy hsz-be leírni, hogy mit szeretnél, valamint használd a szerkesztés gombot.
Mennyit szánnál rá, milyen házad van? Ramok magasak, vagy alacsonyak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged