Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi baggio
tag
Sziasztok!
Kérnék szépen egy kis segítséget!
ERRŐL a hűtőről lenne szó, hogy fel tudnám e tenni AM3+ foglalatra, hogy egy FX8150-et hűtsön a gyári AMD-s lefogatójával?
Ez még nem a 14centis ventis változat, hanem az elődje.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!Pityu6: azért annyira nem gyenge a 620, nekem az FX8150-et tartja tankozás közben 65-70 fok között, ami aztán 4GHz-en hasít turboban. (emeltem 3600ról)
[ Szerkesztve ]
http://www.personenschutz-robert.at
-
pityu6
tag
Sziasztok!
Mit szóltok ahhoz,hogy egy Alpenföhn Matterhorn revB hűtőt lecserélnék egy Antec H2O 620-as kompakt vízhűtésre,(tudom az Antec gyengébb sokkal) viszont egy ilyen radit raknék a gyári helyére,vagy akár egy dupla radit.
Szerintetek? -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan hűtő (ventire gondolok), amelyik a jelenlegi gyári Intel hűtőmnél csendesebb az i3-2120 processzoromhoz? A teljesítményével nincs gond, nem melegszik, de most jelenleg ez a leghangosabb a gépemben.
Válaszotokat köszönöm!
-
mqm
senior tag
-
mqm
senior tag
válasz Rypejakten #48891 üzenetére
Ingyen volt..
-
mqm
senior tag
válasz Rypejakten #48889 üzenetére
Szerinted javítana rajta ha cserélnék egy vagy esetleg 2 ventit a slimen?
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Újra beraktam a CM hyper 412 slim hűtőt. 62fok lett teljes terhelés mellet egy 32 fokos lakásban. 3ghz-ről 3.8-ra húzva egy phenom x6 960T. Ez elfogadható vagy már soknak számít hőmérsékletben?
Köszönöm előre a válaszokat. -
mbalo45
csendes tag
cooler master elite knight házam van és oda hátra akarok venni egy ventit mert nincs....tudtok ajánlani oldalakat ahol megtudom rendelni és ki is szállítják?Illetve ti milyen típusút/márkájút ajánlanátok 5-10ezres kategóriában?
-
MolGabi
aktív tag
válasz speedydb23 #48883 üzenetére
Az Asrock alaplaphoz adott program nem 2,6GHz-en, hanem csak 800Mhz-en járatja a procit alapjáraton.
Valószínű az említett probléma akkor nem hűtés gond lesz, azért köszönöm. -
MolGabi
aktív tag
válasz Rypejakten #48882 üzenetére
Szimpla böngészés, azon belül egy cikkben szereplő Youtube-os videó elindításakor jött be a kék képernyő. Bár akkor lehet ez más probléma lesz akkor
-
Rypejakten
addikt
válasz MolGabi #48880 üzenetére
igy semmi sem derul ki. terheles alatti ertek a lenyeges, nyilvan nem a 26 fok miatt all le.
speedydb23: rafer 2 12-es? ha igen, lehet rapakolom, de szvsz. 1 is jobb erteket ad a mostaninal. alapvetoena GTS450 nem melegedos kartya, de nagyon elcseszett a hutes megoldasa.
[ Szerkesztve ]
-
speedydb23
senior tag
válasz Rypejakten #48879 üzenetére
Majd dobj rá legalább 1db 12-es ventit, de 2 db még jobb ilyen melegben.
Nálam HD4870-en van 140mm Xilence ventivel fix 1380rpm, így Idle 52 fok körül szaladgál egy 35 fokos szobában.
Játékok alatt 67C a plafon, F1 2012, egy Crysis 2 már biztos 70 fölé vinné.
[ Szerkesztve ]
-
MolGabi
aktív tag
válasz speedydb23 #48876 üzenetére
Proci 800Mhz mellett 26 fok körül, jelenleg.
-
Rypejakten
addikt
válasz speedydb23 #48878 üzenetére
en is csutortokon veszem meg a sajat Accelerom, 94 fokos a GTS450 furmark alatt, az meg azert mar nem jatek..
-
speedydb23
senior tag
válasz Rypejakten #48877 üzenetére
Accelero S1 Rev. 2, ez ideális a VGA-ra.
Pont van egy elfekvőben nálam...
-
MolGabi
aktív tag
válasz speedydb23 #48874 üzenetére
GPU-z-m van, jelenleg 43 fok, 53%-os hűtés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
MolGabi
aktív tag
Hello Mindenkinek !
Phenom II 710 processzoromhoz vennék valami jó hűtőt, ne legyen túl drága de tegye a dolgát. 2009 májusában vettem a gépet, azóta minden ugyanaz, a gyári hűtőkről meg nem sok jót szoktam olvasni.
Milyen márkát/típust ajánlanátok ? Igazából problémát nem tapasztaltam eddig, bár mostanában - talán a meleg miatt ? - lefagy vagy szimplán újraindul a gép.
Illetve érdemes-e más alkatrészen is a hűtőcsere ? VGA, gépház ... ?
-
exxtremplaye
csendes tag
Sziasztok, van egy ZALMAN CNPS10X Extreme- hűtőm amit lehet szabályozni. Beállítottam hogy legyen piros (1500-2500 rpm ) . Minden ujraindításnál viszont mindig visszaáll kékre. (-1500 rpm)
Mi lehet az oka?i7 870
gigabyte h57 usb3
gtx 470
8 gb ram -
UNEX
csendes tag
válasz Potzee #48856 üzenetére
Kingmax 4x2GB-os kit DDR3 és normál kivitel. Thermaltake black v3 gépház. Egy Cooler Master - Hyper 412 Slim tetszett meg, szerinted ez beleférhet ?
-
emiki6
veterán
válasz TaylorXIII #48867 üzenetére
4 THz
Terrahertz lol."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kromatika
veterán
válasz CsIrKeRaToR #48862 üzenetére
természetesen igen cserélheted majd a ventit,ha úgy érzed.akkor vedd azt amelyik szimpatikusabb
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz kromatika #48861 üzenetére
Igazából,mivel a procimban hatalmas tartalék van ezért 4 magot hajtok 4.2 GHz-n. Télen. Most olyan hangos a gyári hűtő hogy 3.4-en megy és a ház másik feléből hallom mintha egy Airbus A380-as közeledne. mivel a drágám 8 magos amit később ki is használnék ráadásúl 4.2 -őn minimum azért gondoltam valami ütős cuccra. a TR HR2 Macho nem rossz,de nekem valamiért a 2 ventilátoros megoldás szimpatikusabb. A fix rpm nem baj,gondolom idővel lehet cserélni a ventit.
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
kromatika
veterán
válasz CsIrKeRaToR #48858 üzenetére
szia .mind két fent említett hűtőt használtam.Scythe Mugen 3 rev.B PCGH nagyon jó cucc,viszont kérdés hogy tuningot terbezel e és ha igen akkor milyet? Mugennél mind a két venti fix 800rpm-en forog,tehát feljebb nem állíthati.mondjuk nincs az a proci amit tuning nélkül,vagy akár alap feszes tuningal is,nem vinne el.ráadásul nagyon halkan.viszont én a tr hr2 macho nál maradtam,mert soha nem lehet tudni mikor lesz szűkségem extra hűtési tartalékra.procikat is gyakran váltom.mind kettő jó választás.a vezetéket meg nem érdemes elvágnod.mint fentebb is irták ,pár száz forintos Y kábelel megoldod.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz CsIrKeRaToR #48858 üzenetére
Y kábel kell neked ha jól értem.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz Rypejakten #48854 üzenetére
Thermalright Macho PCGH Edition és a Scythe Mugen 3 rev.B PCGH Edition között vacillálok. A Scythe-nél az az alapvető baj,hogy nincs már több 3PIN-es csatim. Esetleg ha egybe fodrom a 2 ventilátor vezetékét?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
bombibmw
veterán
válasz CsIrKeRaToR #48853 üzenetére
Nagyon túl van árazva és az előbb ajánlottak jobbak is.
Szerintem Ashura,vagy Macho.
Bocs,hogy beleszóltam.[B(#48854) Rypejakten] .
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz CsIrKeRaToR #48853 üzenetére
borzasztoan tularazott, es teljesitmenyben is elmarad a tobbitol, nem is kevessel. nem ajanlanam.
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz Rypejakten #48852 üzenetére
Köszönöm a választ! [ezt néztem még...erről vélemény?]
-
Rypejakten
addikt
válasz CsIrKeRaToR #48851 üzenetére
passziv hutonek az a lenyege, hogy nincs rajta venti, mert kulonben aktiv huto lenne.
Scythe Ashura, Alpenföhn Matterhorn Pure vagy Thermalright Macho PCGH Edition, esetleg Scythe Mugen 3 rev.B PCGH Edition.
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok. Egy AMD FX-8120-as processzorra kellene hűtés. CM HAF 912-es házam van. 15-nél többet nem szeretnék rá szánni. Mi ajánlandó ebben az árkategóriában? Mivel a gép tele van piros ventilátorokkal így az sem lenne baj ha a hűtőé is az lenne mondjuk. Esetleg passzív hűtő és rá egy venti? Mit ajánlotok?
-
Ladanielx
csendes tag
válasz Rypejakten #48849 üzenetére
Persze jó helyre dugtam, ASUS P5VD2-VM, elég régi már, de nem gondoltam még arra hogy a vezérlése halt meg, de nem tudom egyéb ötlet?
-
Ladanielx
csendes tag
Üdv, vettem egy processzor hűtőt a mai nap folyamán, sztem az most lényegtelen milyen, nem akartam nagy költségbe verni magam, mivel annyi gondom volt az előzővel, hogy nem egyenletesen forgott a venti és nagyon zavart már. Hiába takaritottam, pasztáztam semmi változást nem értem el, nem tudtam mi lehet a gond, ugy voltam vele, hogy régi már lecserélem, de most az a szomorú tényállás, hogy továbbra sem egyenletesen forog, hanem néha egyenletesen néha meg szagatottam fel-fel pörög..pedig ma vettem és sztem ennek nem igy kellene működnie, Valaki tud ebben segiteni, hogy mi lehet a gond vagy mit tudok vele csinálni?
-
UNEX
csendes tag
Sziasztok!
Egy Giga P67A-UD3-B3 alaplapom van és benne egy i5 2500k, amire szeretnék vásárolni egy procihűtőt, körülbelül 10 ezer forintom lenne rá.
Nem tudom hogy fontos-e de mindegyik memória foglalat foglalt. Mit ajánlotok ?Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
doboka98
tag
Sziasztok! Van egy FX-6300-as processzorom (3.5ghz) és szeretném overclockolni 4.0-4.1 ghz-re, azonban ez a gyári hűtővel nem lehetséges. Kinéztem magamnak egy CM Hyper 212 Evo hűtőt és megszeretném kérdezni, hogy ez megfelel-e a célnak. Egy apróbb kérdés, hogy ez a hűtő mennyire hangos? Előre is köszi!
-
bombibmw
veterán
válasz Hoorus #48823 üzenetére
Szia!
Igen,alaposan kiteszteltem,nem csak a hőfokokat,hanem a rendszer stabilitását is több órán keresztül.
Ezek szerint a H100i ha minimálisan is,de jobb volt teljesen azonos körülmények között a Machonál,legalábbis nálam.
Viszont mindösszesen 4,5-ig tudtam elmenni velük,mert ezen órajelen a H100i 83,míg a Macho 86 fokot prudukált(egyértelmű IHS moddingra felhívva a figyelmemet )
Viszont hangban össze sem lehet hasonlítani a kettőt,gondolom tudod melyik volt halkabb.
A kékhalálokról már nem is beszélve,amit a Corsair Link okozott egyfolytában,az idegeimre nem kicsit hatást gyakorolva.
Egy szó,mint száz,vagy konklúzió:sokan mondják,hogy azért nem vesznek léghűtést,mert húzza a lapot,meg minden,de tudjuk,hogy ez hülyeség,legalábbis olyan 1,2 kilóig.
Én viszont azt már tudom mindezek alapján,hogy egy jó léghűtésnél csak egy összerakott víz az,amire lecserélném a Machot,ahogyan már régebben is mondtam.
Úgyhogy élve 3 napos elállási jogommal,visszavittem a H100i-t,visszakaptam a pénzem és a Macho elfoglalta az Őt megillető helyet a processzor kupakján,én pegig megkezdtem a gyűjtögetést az épített víz komponenseire.
Itt a vége,fuss el véle -
-
kromatika
veterán
Xigmatek szerint a "jövő processzorhűtőjéve" [link]"A kisebbik borda hűtéséről egy 80 mm széles és 25 mm magas ventilátor gondoskodik, mely percenként 2000 fordulatot tesz meg" Miért nem lehetett a kisebbik bordára 12cm-es ventit rakni,és akkora méretre tervezni?Ez így kizárt hogy halk,és a ledekre sem túl sokan gerjednek szerintem.
-
kromatika
veterán
válasz madd dogg #48837 üzenetére
szia.Akasa Viper 120mm PWM-Fan [link]
Clover Edition
Alpenföhn 120mm Wing Boost Pure Plus
[link]Noiseblocker BlackSilent Fan XLP [link]
Scythe Glide Stream 120 SY1225HB12H-P[link] (nekem ez jönne be a legjobban True-ra.)ezek közül bármelyik.A True nagyon sűrű borda,tehát fontos nagy légnyomású venti rá,és min 1200rpm.[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Termalright 120M-re milyen ventit ajánlotok? A gyári venti nem a leghalkabb, még 700-as fordulaton is kihallatszik a gépből, míg az AC 12PWM-eknek semmi hangjuk.
-
DRB
senior tag
válasz syberia #48817 üzenetére
Hali!
Nálam minden változik, mint az időjárás, hol ilyen hol olyan CPU. Ma, egy állítólag 6 magosítható, Phenom II X4 970 BE (Zosma) kerül bele, erre kéne gyorsan valami, de lehet hogy jövőhéten már nem is AMD lesz, hanem Intel, ennek tükrében(is) jobbnak tűnik a 212 EVO, mivel az A30 nem uni. Na meg ami számít még az az ár/érték, és ebből a szempontból is jobbnak tűnik a 212 EVO, ugyan azt tudja mint az A30(szerinted is, ahogy látom), viszont kb. 4 ezer Forinttal olcsóbb. Nekem csak az az egy problémám van ezzel az egésszel, hogy kicsit kétkedve olvasom a teszteket, mert mint ahogy írtam is sokkal könnyebb a 212, de mégis ugyanolyan jó mint az A30, ez számomra kicsit hihetetlenek tűnik. De ha valóban olyan mint a ahogy mondják/írják a tesztek, meg mások, akkor nincs min gondolkodni, azt veszem meg. Amint linkeltél azt nem árulnak a nagykerben ahol én vásárolok.
-
kromatika
veterán
mindíg jobb kiszerelt alap lappal szerelni,mert úgy alá tudsz nézni hogy jól fekszik fel e a talp a proci kupakra.a csavarokat átlósan húzd meg,apró lépésekben,amig érzed hogy a talp ráfeszül a proci kupakra.cm hűtőt nem tudod túl húzni,mert a csavar nem engedi.de azért úgy csináld,hogy amig viszonylag könnyen húzható a csavar,és már nem csúszik le hűtő a prociról,addig húzd meg kiszerelt alap lapon.utána szereld be a lapot a házba,és akkor húzd meg véglegesen.így nem lehet baj.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
válasz syberia #48831 üzenetére
természetesen én is úgy teszteltem és gondoltam.én még nem láttam olyan pasztát ami önmagában 10 fok különbséget hozna terhelve sem. mqm . szerintem nincs jól felrakva a hűtő.a gépedben ugylátom van vga.ha felfelé fújóra állítos a ventit,akkor ugye a vga-ról szívja le a meleget,tehát a proci 2-3 fokkal melegebb,a vga meg hűvődebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz Rypejakten #48829 üzenetére
-
mqm
senior tag
válasz syberia #48825 üzenetére
Nem tudom milyen fajta de azt hiszem ez az mx2. Viszont szerintem ez nem lehet a problema forrasa mivel ugyan azt a pasztat kentem mind a 2-re. 2 dolgon filoztam, az egyik hogy rosszuk rogzitettem vagy ,hogy erdemes lenne megforditani a hutot hogy felfele tolja a meleg levegot mivel a hazamban alapopcio a teton egy 14-es ventillator, es ugye a mekeglevego meg felfele szall.
-
kromatika
veterán
ott valami más gond van.mind ketőtt teszteltem azonos pasztával.hyper 412slim 4-5 fokkal jobbnak kell lennie.mozgasd meg a hűtőt hogy jól van e felrakva,kellően meg van e húzva a felfogatás.szerintem hővezető paszta nem hozhat 10 fok különbséget az kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Sikeresen lecsereltem az AC xtreme rev.2 hutom egy CM hyper 412slimre, es meglepodve lattam ,hogy hangosabb nala meg huteni sem hut annyira jol mint a kis xtreme. Ugyan azok a beallitasok mellet majdnem +10Cº-ot produkalt. Alap opciokent mind a 2 venti kifele fujt amit nemigazan ertettem es atcsereltem az egyik hogy tolja be a lamellak koze a levegot, igy a masik meg huzza ki. Ezzel nyertem némi hűvöst a procinak de meg mindig nem kozeliti meg az AC-t. Lehet rosszul raktam be a hutot? Vagy lehet valami mas oka a dolognak? Vagy az extreme ennyivel jobb lenne?(ezt ketlem)
Nem tudom mit tegyek. Ha tudtok valamit segiteni megkoszonnem. -
syberia
veterán
válasz speedydb23 #48808 üzenetére
Érdekes...ebből a szögből nézve nagyon bejövős, a szellős borda is jópont.
(#48818) anytime nálam az i5 nem akar fűteni, szinte fázik a Matterhorn alatt
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
anytime
őstag
válasz speedydb23 #48805 üzenetére
"Ideális" tesztkörnyezet a procihűtőnek, ami a meleget illeti.
Talán a jövő héten már könnyebb lesz. -
syberia
veterán
Szia!
Milyen cpu-ra vennéd és a házad típusa sem mind1, ezek már majdnem 160mm magas hűtők Szeintem az A30 egy kicsit halkabb és hatékonyabb hűtő a Hyper 212 EVO-tól, viszont én a helyedben egy kicsit hozzátennék a kerethez és vennék egy Alpenföhn Matterhorn Pure-t, teljesen néma a ventije, nagyon jól néz ki a gépben (ha ez szempont) nálam különösen ajánlott[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, nem tudok dönteni két hűtő között, az egyik az ARCTIC Freezer A30, a másik egy CM Hyper 212 EVO. Olvastam néhány tesztet(bár nemigen találtam olyat, ahol mindkét hűtő együtt szerepel, de próbáltam olyan tesztekből is következtetni, ahol vagy az egyik vagy a másik jelen van), melyekből azt látom, hogy a 212 EVO minimum ugyan azt teljesítményt produkálja mint az A30, ha nem jobbat. Árban is jobb a 212 EVO, viszont nekem kicsit fura, hogy a két, egyébként ugyanolyan rendszerű és ezen belül nagyon hasonló kialakítású, hűtőből a kb. 35%-kal könnyebb(ha az A30 szempontjából nézzük, de ha 212 EVO szempontjából nézzük, akkor az A30 kicsit több mint 50%-kal nehezebb nála) minimum ugyan azt tudja mint a nagy.
Igazából konkrét tapasztalatokra hagyatkoznék, már ha van itt valakinek ezzel a két hűtővel, esetleg valami teszt oldal is jöhet ami hiteles, legalább is a mai viszonyokat tekintve annak számít. Szóval ne kíméljetek jöhetnek az infók, úgy is üres a fejem, van hely a befogadásukra.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
válasz speedydb23 #48812 üzenetére
Hővezető pasztát adnak ezekhez, vagy venni kell?
Hogy rögzül? A gyári bordán egyszerű rugós, műanyag csavar volt, ha jól emlékszem.
A két hűtő között mi a különbség? Mert árban végül is sok. -
speedydb23
senior tag
Nem, de jól néz ki és mivel nem írtál keretet így gondoltam a tetejénél kezdem.
Egyébként True Spirit 120 is megfelelő elvileg, az 9k körül van, de egy Cooler Master Hyper T4 is megfelelő lehet számodra 5300 ft körüli áron van most.
Ha jó képeket néztem akkor a CM Hyper T4 pont nem takar be a ram slotok fölé, de erre nem vennék mérget.
-
PNP
őstag
Ez indokolt?
-
Apollo_21
addikt
True Spirit 120? és Xigmatek Aegir sztem ugyanolyan alternatíva lehet...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
speedydb23
senior tag
-
PNP
őstag
INTEL Core i5-3570-hez milyen hűtőt javasoltok? A gyári elég hangos. Magas bordájú CORSAIR 16348MB Vengeance DDR3 van mellette ASROCK B75 Pro3-M lapban.
-
xtevo
őstag
válasz speedydb23 #48805 üzenetére
hell yeah! Átérzem a helyzeted, én tetőtérben lakom és ha nem süt ide a nap az erkélyre, akkor van 29 fok...
-
anytime
őstag
válasz speedydb23 #48802 üzenetére
Emelet?
-
smiti
veterán
válasz Henker2 #48801 üzenetére
Kb ennyi van, bár nekem analóg hőmérőm van amin a 30 és 31 fok között van de inkább közelít a 31-hez.
Bár a hőmérő olyan 175 cm. magasságba van felrakva, a gép pedig itt van mellettem a padlón.Amúgy meg az adatlapodon 4.2 GHz van 1.2V-on nekem meg csak 4.0 GHz-en ketyeg 1.175V-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Jonsbo CR-2000GT Dual Tower 2x120mm PWM ARGB processzor hűtés (új, bontatlan, garancia)
- Be Quiet! Dark Rock TF (1gen)
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- 0 perces RGB-s JONSBO CR-1200E processzorhűtők garanciával/számlával! (Intel+AMD!) 3999-4999 Ft/db!
- INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) vadonatúj, 0 perces, rézmagos, pasztázott hűtők! 1299-2999 Ft/db!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest