- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Christoph #28 üzenetére
A lejátszásnál volt instabil, vagy a tömörítésnél? Ha nem teljesen stabil, akkor az rossz hír -> korábban már volt egy file, amit 14 órán át tömörítettem (pár szűrő is volt rajta), és a legvégén elcseszte a filet azzal, hogy nem írta meg a fejlécet. Még a Virtualdub sem tudta megnyitni (nem csak az indexelés hiányzott, mert azzal még elboldogult volna). Azóta jobban értékelem a stabilitás...
-
Male
nagyúr
válasz
Christoph #17 üzenetére
A wmv9-et korábban próbáltam, igaz, egy különösen jó minőségű alapanyaggal. Hát leesett az állam, főleg a wmv8-hoz képest (amit szerintem alaposan elcsesztek, a wmv7 szerintem jobb volt, mint a wmv8). Volt egy vízfelület a videoban, ami hullámzott és abban lehetett végignézni egy párbeszédet (a két szerepló arca látszott benne). Nem volt túl magas a bitráta (1.5 Mbit/s, ha jól emlékszem), de nem blokkosodott (pedig egy ilyen jelenet elég komoly feladat a codec-eknek), a színészek arcmozgása teljesen megmaradt és a színek is nagyon jók voltak. A sebessége viszont borzalmas. Ennyi feldolgozásra váró anyag mellett nem hinném, hogy ez megoldás, de azért megpróbálom holnap (fent is van az avi-s változat).
-
Male
nagyúr
válasz
Christoph #14 üzenetére
Egy 12 perces felvételen teszteltem, xvid-del, kétmenetes tömörítéssel. Ez 40 percig tartott. Sokmindent nem állítgattam rajta: H.263 a quant, 5 a motion search. Azért nem azt mondom, hogy szörnyű lett, de látható hibák vannak. A Divx 4.12 nem produkálta ezeket, persze ott 6 Mbit/s volt. Egyelőre a 6Mbit/s-os megoldás vezet, végülis megvágva és áttömörítve a felvételeket, így már csak kb 60 GB lesz az anyag, szóval elfér (aztán majd csak ír valaki valami codecet hozzá, talán majd én :) ). Ráadásul a felvételek egy része keménypályás, ami sokkal jobban tömöríthető (ott igazából nincsenek gondjaim).
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest