- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Foobar
tag
Sőt van itt magyar leírás is, bár ez már lehet, hogy régebbi:
[L]http://www.freeweb.hu/dvdtodivx/XviD/xvid-vdub-dev_hu.htm[/L] -
Foobar
tag
Hali
A doom9.org-on volt egy nagy codec-shootout amit asszem márciusban frissítettek, tehát annyira azért nem régi, divxből az 5.11 szerepel benne, (nemrég jelent meg az 5.2-es). Itt részletesen kielemeztek mindent, nagyon jó teszt, mondjuk angolul van persze, de azért szerintem érdemes megnézni. Itt kezdődik:
[L]http://www.doom9.org/codecs-203-1.htm[/L]
A győztes itt az xvid codec lett, meg is lepődtem hogy képminőségben is jobb volt a Divxnél, sebességben meg főleg, (+ tök ingyenes is). Én is használtam már, szerintem is elég jó. Mondjuk a Divx 5.2 is lehet hogy jobb mint az 5.11.
Szintén a doom9.org-on találsz olyan guide-ot, amiben leírják, hogyan kell jól bekonfigurálni az xvidet, tehát hogy jó minőségú legyen a filmed.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest