- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Éptsd be házba sata csatin. vagy ha ragaszkodsz a külső dolog hoz minőségi ház minőségi író minőség lemez minőségi middel.
Ja és ha, 6x van rá írva akkor max 2X-4X írd ha első egység akkor mehet a névleges írás 6X
audio grabbelési minőséget
Ezt csak speciális firmvaréval ellátott meghajtó hozza de ez esetben a külső házat felejtsd el . Csak belső sataporton és minőségi PIO TEAC LITEON SAMSUNG meghajtók jöhetnek szóba megfelelő lemezmid és firmvare kombináció esetén.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
jeni
félisten
hmm......
őskövület de attól még lehet anyag benne.nem hallottam arról,hogy meghibásodott volna néhány darab. annó volt nekem olyanom,csak azért adtam el mert fél lábú volt az is igaz multis lejátszó bár ma már nem lehet hozzá jutni HD-DVD anyaghoz.
azon az öszvéren sosem írtam CD anyagot. -
M107
addikt
nézz szét itt az aprón
De egy jó 209D-s Pio, cukor minőségben ír bár riplockos az olvasás BD lemezek esetén csak 8X szintre korlátozódik + a D jelezés miatt DVD RAM-ot nem ír csak olvas.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN/Samsung Portable SSD T9 1TB