Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
CartmanLand0 #198554 üzenetére
Köszi! Nem, csak sima metálfehér. Egy dologban viszont ritka, Executive felszereltségű. Bőr, nagy panoráma üvegtető, ülésfűtés, tempomat, kategóriájában különösen jól felszerelt.
[kép] -
runner 125
nagyúr
válasz
CartmanLand0 #198540 üzenetére
Jó is Jazz, az az évjárat az egyik legszebb szerintem, ugyanabból a típusból vadásztam egy Hybrid verziót néhány hete én is. Bnőm odavan meg vissza, na jó nekem is bejön.
[link] -
válasz
CartmanLand0 #198508 üzenetére
Szia!
"Tudom, állapotot nézünk."
Ez valójában egy nepper-duma, Te már hallottad, de akinek majd el szeretnéd adni, ő nem biztos, hogy így gondolja. Pár évig használod és 300+ ezer kilométer lesz benne, ami drasztikusan szelektálni fogja az érdeklődőket.
Picivel többért keress alacsonyabb futásut. A 200 000 km is erős választóvonal. -
Dare2Live
félisten
válasz
CartmanLand0 #198508 üzenetére
ha tényleg 10.000kmenként volt olajcsere mindenképp meg kell nézni akár venni. Olyan olajcsereperiodusssal 500-600.000kmet is elfutnak az MPIs gammak. (G4Fa és G4FC)
de örödög nem alszik én megvétel elött méretnék egy kompressziót. Illetve a lánc feszességre nézzenek rá.
Ha kompresszió szar ott kell hagyni. Ha lánc/feszítő kehés akkor cserélni kell ezt kalkuláld bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest