- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
parandroid #186393 üzenetére
-
Gombinyó
őstag
válasz
pècsimunkás #186357 üzenetére
De, mind a középkategóriába tartozik, de egy mondeohoz képest mégis szűkös lehet a 159.
-
Gombinyó
őstag
válasz
GeneraL_XTX #185762 üzenetére
Így dolgoznak itthon a "kavicsos nepperek". Papíron egy kitalált, külföldi embertől veszed meg az autót.
-
Gombinyó
őstag
válasz
dudi6 #185224 üzenetére
Újat sztem és ami tetszik/belefér a keretbe. Ülj bele minél több autóba, menj el velük próbakörre és kérj árakat a szalonoktól, változó kedvezmények vannak. Már minden gyártónak van suv kb. Kona/xceedet is megnézném az tuti. Meg a Honda jazz platformos crossoverét (talán h-rv).
Mi is olyan autót választottunk egy hónapja, ami sokáig kb pakliban se volt. -
Gombinyó
őstag
válasz
dudi6 #185193 üzenetére
Szerinted jobb választás lenne egy 2014/15 -s Qashqai mint egy új hibrid SX4?
Semmiképp! Abból az időből max dci-vel vennék. Én az újra gondoltam, az 1.33Tce motorral, az egy kellemes párosítás. Qashqai helyett amúgy inkább Kadjart néznék, ugyanaz a platform valamivel olcsóbban, újonnan is talán befér a keretbe. -
Gombinyó
őstag
válasz
SpaceKombajn #185185 üzenetére
Ezeket honnan veszitek ilyen magabiztosan?
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #184816 üzenetére
Én valami ilyet néznék a Mazda helyett ebben a helyzetben (nem feltétlen ezt). [link]
Talán maradna lőszer első szervizre is. -
Gombinyó
őstag
válasz
Core2duo6600 #184056 üzenetére
2 éves, 65k-t futott 1.2-es cliot 300k-val olcsóbban adtam el fél nap alatt, mint amennyiért kihoztuk szalonból. Kereskedő vitte el, nem engedtem egy forintot se az árból, mert utána még 7-en hívtak aznap. Most 100k-val drágábban próbálja árulni, mint amennyiért újonnan megvettük.
Kíváncsi leszek...
-
Gombinyó
őstag
Azért 600ból igencsak patika 1.2es twingot lehet kifogni.
-
Gombinyó
őstag
válasz
pècsimunkás #181873 üzenetére
Pontosan, én nem mondtam, hogy használtra nem kell, azért írtam le ezeket, hogy a kérdező is tisztában legyen vele.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Dare2Live #181869 üzenetére
Oké, csak jobb tisztában lenni azért azzal, hogy a szalon autóra is költeni kell. Nekem a lóf*asz 1.2-es szívó cliora elment 700k csak az ilyen alap dolgokra, hogy biztosítás, kötelező (és nem kötelező) szerviz, téli kerék szett, forgalomba helyezés, pálya matrica, stb. Apróságok két év alatt, de összejött. Egy 3-4 éves használt autónál ez nyilván több, főleg, ha nem is az alsó kategóriából válogat az ember.
-
Gombinyó
őstag
válasz
richies #181865 üzenetére
El kell, hogy keserítselek. A kopó alkatrészek nem mennek tönkre, azok elkopnak, ez a feladatuk. Az új autón is el fog kopni és azt se ingyen lesz fenntartani. Ott a casco, amit nem mernék nem kötni, a kötelező szervizek, amit nem úszol meg fillérekből hozzáértőnél, mert márkaszervizbe kell hordani a gari miatt, stb...
-
-
Gombinyó
őstag
[link]
Emag BF. Ez tényleg elég kellemes ajánlat. -
Gombinyó
őstag
-
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
molnarpeter #180685 üzenetére
Sajnos nem, se otthon, se melóhelyen nem tudnám tölteni.
-
Gombinyó
őstag
Napi 100km (50-50) ingázásra pálya + főut, pici város 5m környékén mit vennétek? 2015-2016 körüli Mazda 6 2.0i 145 le és utólagos alvázvédelem, 2016 körüli Auris TS hibrid esetleg más? Elsődleges szempont lenne a kényelem, komfortos utazás és a várható fenntartási költségek.
Dízelt nem igazán szeretnénk, így jött képbe a hibrid és a takarékos szívó motor. -
Gombinyó
őstag
válasz
BigBlackDog #180234 üzenetére
Miért, mi a baj az 1.6D-vel?
Focusban meg ajánlott motor.V.Stryker De, az az 1.6 HDI
-
Gombinyó
őstag
Jah, nem azt akartam ezzel mondani, hogy ez sok és kuka az autó, hanem, hogy alapjáraton egy fasza konstrukció csak nagyon meg kell nézni nehogy belefuss valamibe.
CactuS: MK4-es mondeoban PSA már a 2.0 dízel, MK3-ban még nem az volt. A 15 év amúgy kb stimmel, nekem a Focus 2 is 1.6 TDCI (HDI) volt.
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
batai15 #177855 üzenetére
Viszonylag sokat megyek és a 10 éves használt kérte a pénzt rendesen. Így lett új, ami végül olcsóbbra jön ki mintha a használtra költöttem volna állandóan (a kötelezőkön felül). Persze ez csak akkor igaz, ha beéri az ember az újonnan alacsonyabb ársávban lévő benzines autókkal.
-
Gombinyó
őstag
válasz
AMD Power #175852 üzenetére
A kopó egyáltalán nem drága. Első nagyszerviz, vezérlés, olaj, stb nekem 100 alatt megállt (nem szakszervizben). Gumi, fék garnitúra nem vészes. Rohadásra figyelj! Nekem legnagyobb problémám a klíma hűtő és kompresszor volt, az bőven 100+ e ft-os javítás, meg rohadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest