- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
mycso #111239 üzenetére
A 400k-t én is sokallom amugy, de ha azt veszed hogy csak a turbo 150k és a többi akkor derül ki mikor már szétbontották. Bármi lehet.
thomeef:
Nem tudom megmondani mi a jó döntés, de ebből nagyon jól nem lehet kijönni. Hozzáteszem amit 500k ért árulnak azok valószínüleg pont ilyenek, szóval ne legyenek hamis illúzióid.Mi a megjavítás mellett vagyunk amúgy, csak nem találtuk meg azt a Renault szakit 100km es körzeten belül aki bevállalja belátható időn belül.
-
Coyot
őstag
válasz
thomeef #111221 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben jár kedvesem a Cliojával, annyi különbséggel hogy a 1L/1000km es olajevéssel is simán elment már vagy 30k km-t. De nekünk már ez a 2. motor benne, az előző rosszabb volt de az rendesen el is volt hanyagolva.
Közben bőszen keressük aki ért hozzá, és be is meri vállalni hogy megcsinálja.
De az adjátok el gyorsan, meg azonnal vegyél új turbot című dalon kívül mást nem lehet hallani a szerelőktől (az már kiderült hogy a turbó jó rajta, mert raktunk fel egy másikat kipróbálni).Használt motor vásárlását nem ajánlom, hatalmas lutri, meg mi másért bontanának el egy 1.5dCi-t mert szar a motorja... 200k km körüli futásnál ezek egyszerűen megdöglenek. Cégnél egy egész flotta van, mind motorolajat eszik a gázolaj mellé - 150-200k km körüli futás után.
A legroszabb az hogy ha meg is csináltatod az lesz a vége hogy el fogod adni, mert lesz újra baja. Szerelőm 2 darab ilyen első szériás 1.5 dCi-t újított fel és arra panaszkodott hogy zsír új tömítésekkel is könnyezi az olajat a vezérműtengelynél, de hát ez ilyen ezt meg nem vállalta el.
-
Coyot
őstag
válasz
trassher #79140 üzenetére
Hehe pont így voltam én is. Sokat járok 4 személlyel így szempont volt a viszonylag nagy hely. Én sem hittem először de az A4 ben tényleg kisebb a hely.
(#79148) trassher
Ebben a szériában ha jól tudom egy alapra épültek. De a VW topic lakói majd kijavítanak ha mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest