- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
dragonfx #6160 üzenetére
Audikban a ködlámpa nem az első lökősben van, hanem a lámpában. Tehát ezt egy audis nem nézné ködlámpának.
Én most projektor + xenon-t teszek a kocsiba, plusz a refi is xenon lesz, a helyzetjelző és ködlámpa pedig nagyfényerejű led.
Integra: A helyeslésedre gondoltál, vagy a kontrázásra?
-
Calogero
addikt
-
válasz
dragonfx #5843 üzenetére
"autopálya tempot még én si röhögve tartom"
Tudom. Ezert nem is ezt irtam, hanem ezt: "biztonsagos es dinamikus orszaguti (es persze autopalyas) kozlekedes". Autopalyas viszonylatban pl ez azt jelenti, hogy ha 150-nel odalepek neki (mert pl vmi hulyegyerek azt gondolja, hogy fel meter kovetesi tavolsag boven eleg), akkor erezhetoen megindul. Emelkedon felfele is.
Nem akarom nagyon tulragozni a dolgot, ha akarod erted, ha akarod nem: a motor illik az autohoz, semmikeppen nem alulmotorizalt de veletlenul sem feleslegesen eros.
-
szepsuti
aktív tag
válasz
dragonfx #5768 üzenetére
srác senki nem kiváncsi a bmw áradatodra, ilyen fasza olyan fazsa kocsi... nem az a topic címe/célja hogy itt reklámozd a kocsidat. ugyan olyan autó mint a többi. semmivel sem különb. hidd el h más gyártó is képes olyan autót és motorokat is gyártani mint a bmw. aláírom nagyon jó autók a bmw-k, csak magyarba kevesen tudják megfizetni őket, és emberi mivoltunkból elég szúrós szemmel nézünk azokra akiknek jobban megy a szekér.( tisztelet a kivételnek). szval én azt mondom h térjünk vissza a topic céljához és ne azon vitázzunk h melyik gyártó tud jobb autókat csinálni.
-
lenox
veterán
válasz
dragonfx #5768 üzenetére
Szerintem te nem nagyon kulonbozteted meg, hogy mi az amit mastol hallasz, es mi az, amit te magad ismetelgetsz. Kar, hogy attol, hogy mondod, nem lesz igaz...
Es ez megint kamu, senki nem szidja a bmw-t magatol, csak azt nem birjuk, mikor ferditesz, meg hulyeseget mondasz.
-
lenox
veterán
válasz
dragonfx #5758 üzenetére
Demint írták a többi márka se különb vagyis a japán se, hiába próbálják utána menteni azzal hogy a japánok jobbak, nem jobbak, a mai autok mind tul vannak bonyolítva 10 év mulva ha valami elromlik tényleg belehalsz a javításba....
Egyreszt ez nem gyakorlati tapasztalat, szal megint hulyeseget irsz, masreszt ott van cikkben, csak el kene olvasni, hogy ez ugyan a mercirol szol, de a tobbi se jobb, kiveve a japanokat.
Harmadreszt ertelmezd ezt:Pedig a Mercedesek még viszonylag könnyen fenntarthatók, mert ha csak apró dolog megy rajtuk tönkre, az külön-külön is megvásárolható. Míg például a korosodó BMW-knél egy kis patent szétmállása miatt komplett egységeket kell megvásárolni, ami sokszoros kiadás.
Nekem ez azt jelenti, hogy a merci koltsegei a bmw-hez kepest sokkal kisebbek, szal bmw meg dragabb...
-
Integra
titán
válasz
dragonfx #5754 üzenetére
1. én igenis kritikus vagyok azzal a márkával szemben amelyik a legközelebb áll hozzám, és igenis elég sok helyről tudom, hogy mi a dörgés
2. elég éve foglalkozom már az autópiaccal, ténylegesen eltöltött importőri melóval együtt, hogy hagy tudjam már picit mi a dörgés.
3. minőségbiztosításról továbbra sincsen lövésed, ahogy az is hibás feltevés hogy egy bmw csak attól mehet a te csökött agyadban tárolt minimális információk alapján tönkre, ha pöcs a gazdája.. lol
4, ez a figyi.. így csak a buzik beszélnek. kiráz tőle a hideg -
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #5727 üzenetére
Hát jó - kicsit túloztam na
A fejegység azt hazudja magáról, hogy 4X45W, de nem hiszek neki ( és nem PMPO, hanem RMS
)
Az első hangszórókat még nem piszkáltam, bár a balos kicsit zörög, úgyhogy hamarosan sorra kerül ( lehet, hogy ideje lenne lábat mosnom
).
A hátsókat cseréltem, de tekintve, hogy nem térzenét akartam az autóba, mert nem olyan zenét hallgatom amúgy sem, maradt a gyári 13cm-es méret, kétutas JVC került bele
-
fokukac
nagyúr
válasz
dragonfx #5657 üzenetére
Mit nem érdemlek meg?
A suzuki az én autóm, az én tulajdonom.
A többi autó, amivel időnként járok, másé. Rokonaimé, barátaimé, kollegáimé.
Nincs bmw-m, se mazdám, se hondám, se lexusom. Majd egyszer lesz, de most még nincs.szájjálmárlerólam, öreg.
Ui. amúgy megtanulhatnál értelmesen fogalmazni, hejjesen írni, mert tényleg szánalmas a stílus, amiben írogatsz.
-
Integra
titán
válasz
dragonfx #5657 üzenetére
már ne is haragudj, de te tényleg egy akkora szánalom vagy, egy csődtömeg, hogy az döbbenet... kijárhatnád már az ovit és legalább minimálisan levehetnéd a szemellenzőt...
az meg, mikor te beszélsz arról, hogy ki mit érdemel meg, hát van egy bizonyos bukéja a dolognak.
és csodálkozol hogy senki se vesz emberszámba.. -
TexT-BoY
addikt
válasz
dragonfx #5576 üzenetére
Visszamennyééé, volt teneked anyagismeret óórád csaje!?
LAssan jóvolna képezni magad tuning ügyben, lehetőleg ne a nidförszpidből. Látogass el a DCS tuningba vagy oda a srácokhoz akik az 1000parcis béjemvét épitették. Vagy valami legyen már mert folyamatosan mellék vágányon vagy, azzal sem vagy tisztába milyen módositás hány lovat hoz a konyhádra, azzal sem hogy milyen anyagbúl alakiccsukmánki a motortért. meg ugy unblock... MEgsugom neked hol hazsnálnak carbonszáált te vadmagyarsulycsökkentésnél
egy szénné tuningolt motorban pedig a suly másod szempont, kikő birni a meleget meg azt a brutálisan nagy erőt ami abba müködik. De ah, fölösleges szófecsérlés, tegyé carbonos hengerfejet a kocsidra
-
I_Am
veterán
válasz
dragonfx #5569 üzenetére
Nem karcolgatják a 200 lovat, hanem túllépték, mert 205 lovas a legerősebb és erősített valamint szélesített futóműve van.
De azt tudnod kell, hogy nem minden a gyorsulás, ha a kanyarsebessége fele az enyémnek, akkor atommá fogom verni egy nem egyenes szakaszon. Ne mindig csak a számokból indulj ki, de tudom ez fizika meg logika, ami Neked nem az erősséged.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
dragonfx #5564 üzenetére
ennyire nem tisztában lenni dolgokkal... a mini azért született annak idején, hogy egy kicsi, olcsó, kevés pénzből fenntartható autója legyen az angol embereknek. ezért nem lett nagy, minden a végletekig le lett egyszerűsítve benne (futómű pl, műszerfal), és ennek ellenére a lehető legnagyobb teret próbálta kínálni az utasoknak. arról meg már nem is mondok semmit, hogy a chipeket hova rakd (a füled mögé
)...
-
Integra
titán
válasz
dragonfx #5533 üzenetére
egy feltöltött motornál mindig könnyebb pár plusz lovat találni, én ebben nem látok semmi különöset. most a dízel a divat, ezt fejlesztik mindenhol, mert amíg az ember csak annyit lát hogy a kútnál mennyit tankol, addig esélye sincsen másra a gyártóknak, mint ezt tenni.
az meg nem érdekli őket ha tönkremegy és újat vesznek -
Integra
titán
válasz
dragonfx #5528 üzenetére
nekem több okból se kellene dízel.
először is, mert azért pörög 9500at az autóm, mert egy sportautó legyen sportautó és nem traktor.
másodszor ahogy te is mondtad, a dízel ha bekrepál, gatyád rámegy. annyira nagy nyomáson dolgoznak a dízelek, hogy előbb utóbb úgyis hiba lesz. főleg ha jönnek a 3ik generációs dízelek.. a hegyes dízelekkel sem értek egyet, de úgy tűnik a verseny most ezt követeli meg.
harmadszor a dízel üzemanyag ára is úgy ugrál, ahogy a piac mondja, itt már drágább a dízel mint a benzines, ha jól tudom már mo-n is több helyen. a dízelesek meg hőbörögnek. én meg mosolygok rajtatisztára mint az ilferro és egyéb kóklerek ügyében, amikor nem értették hogy ez hogy lehet és hogy átverték őket..
harmadszor, kis és könnyű autóknál semmi sem indolkolja a dízelek használatát, bizonyos fokig igenis környezetszennyezőbbnek gondolom a modern benzineseknél. itt már sokszor nem lehet az utcán se járni a dízelek annyira zavaróan kaparják az ember torkát.
ez az egész dízelmánia csak parasztvakítás és divat, közben semmivel sem olcsóbb mint modern benzinessel járni.
természetesen nagy tömegű járműveknél már indokolt, de sokkal szigorúbb környezetvédelmi védelemmel, amit persze az autógyártók nem akarnak megcsinálni. -
Integra
titán
válasz
dragonfx #5515 üzenetére
azért hallgass meg egyszer egy i-ctdi motort, a merci sehol sincsen járáskultúrában és csöndességben a hondához képest. egyáltalán, a kategóriában egészen biztosan nincsen ilyen csöndes, kultúrált villanymotor. erősebbek már bőven vannak, de tényleg ez az egyetlen blokk amiről menet közben kintről se hiszi el az ember hogy dízel.
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #5407 üzenetére
Attól függ mennyire lépek telitalppal a gázra - ugyanis a mocsok a fordulatszámból és a sebességből matekozza ki ( alapjáraton, zéró sebességnél kiakad 30 lityó fölött a mutató - szerinted hihető?
).
Általában 2-3000 között járatom a kicsikét városban, így szokott nagyjából 7-8 liter között hazudni - de tankoláskor utánaszámolva megvan az bizony 8,5-9 is
-
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #5220 üzenetére
Igaz - az M42-t a 318iS és ti modellekben használták az E36-nál és felbukkant az USA verziós 318i-ben is, valamint az E30-asnál is a 318-as sorozatban bukkant fel
Az az egy azonban biztos, hogy az enyémben M43 van
Maximum szakszerű segítség esetén állnék neki én is a gépnek
I_Am: hiába - nem vagyok autószerelő, de mégcsak motor expert sem
-
I_Am
veterán
válasz
dragonfx #5213 üzenetére
Most nem kezdem el ecsetelni mire is való a hidrotőke, nézz utána. Jó esetben csak teletunkolja olajjal a szelepeidet, rosszabban szárazon járnak a szelepek. Teljesen mindegy melyik eset, mert ha a szelepek tönkre mennek, azoknak a cseréjéhez mélyen a zsebbe kell nyúlni.
-
I_Am
veterán
válasz
dragonfx #5194 üzenetére
Szétszeded a motort, kiveszed a hidrotőkéket, kinyomod belőlük az olajat, aztán amelyik nem rugózik az rossz. Ennyi.
Termosztátból meg csak a Te motorodhoz való, alvázszám és motorszám alapján.
Viszont ha szól a hidrotőkéd, akkor ne várj sokat, mert aztán meg szelepes lesz a kocsid és az már nem kevés pénz lesz a tőkék mellé.
Integra: Nem eszi egyáltalán, ennyi ment bele miután leengedtük. Autószerelő barátom is csak lesett, hogy hova lett a 4 liter. Még a minimum szintet sem érte el 4 lityko után.
-
q765
tag
válasz
dragonfx #5097 üzenetére
ültetést..meg nem szeretnék....az első lökháritomnál a gyár ugy csinálta , hogy a kerék előtt levitte a földre közel 4 cm re a lökháritót..és igy nem tudok ültetni...és a gyári bodykit tetszik a legjobban ... nem is tudok belenyulni, mert nmtudom mennyi christal van a fényezésembe..ugyhogy nem tudom ujrafényeztetni...csak karbonbol tudnám csinálni..kinnt van az árajánlat..de elado lett az auto..ugyhogy nem lesz megcsinálva....egyébként, nem kell rá ultetés..kitalálta ezt már a DSM rendesen
-
q765
tag
-
q765
tag
-
I_Am
veterán
-
TexT-BoY
addikt
válasz
dragonfx #5019 üzenetére
"mér te feláldoznád bármiért/bárkiért a saját életed?"
képzeld fel, bármikor, kérdés nélkül.
ja és képzeld már csinálom a jogsit. amúgy az 5éves jogsid pont arra lesz jó hogy már azt gondolod jól vezetsz bepunnyadsz és csinálsz egy TK-t mindenki így végzi aki 5-6évig nem tört autót..
.
Amúgy ez a postod most nem a jogsiról szólt, ezek emberi érzelmek, amiknek te úgy látom igencsak híján élsz. Hogyha a te kemény világodban csak te létezel. Pedig nem. és visszatérve az utolsó sorodhoz, te menny ahhoz a bizonyos pszichologikushoz, mert itt sokunk közt Neked vannak értékelési és önértékelési problémáid. Részemről Off lezárva, te se lovagolj rajta sokat mert alul maradsz. -
TexT-BoY
addikt
válasz
dragonfx #5013 üzenetére
Te bolond vagy!
Ez az ember hibázott, de ha te is hibáznál, akkor utána lábra tudnál álni? Mernéd még valaha visszakérni a jogsidat? á te tényleg buta vagy. Asszony elhagyta, és ott hagyta a gyerekeket is, hm, egy gyilkosnál.. tudod akit elhagyott, mert gyilkos.. kinek mond ki ellent?
-
Integra
titán
válasz
dragonfx #4918 üzenetére
a régi gt4 és a többi jó volt.
ez a most leállított gyártású meg nem volt az.
sportos autó max, de nem sportautó. ráadásul a hozzá csapott 7.5 millás akkori ára is nevetséges volt. 6-ot se ért.
még szép hogy azt mondom ami van.mazdát se szeretem, mert az is előszeretettel lopta magát hülyére a hondából. főleg arculatban, designban. a nissan meg r.i.p pár kivétellel, hála a franciáknak
-
TexT-BoY
addikt
válasz
dragonfx #4845 üzenetére
tudod mert a v-tec ott kapcsol. hogy BMW nyelvre forditsam neked VANOS
(ne menjünk bele hogy gyakorlatilag mennyire különbözik a 2 technika, csak probálom dragon szintjére vini a dolgot)Srácok, az a video nincs gyorsitva. Ez a B18 ezt tudja, sirhatnak a német ótó tulajdonosok, mert ez szivó motorbol megmerem kockáztatni hogy senki nem hozza ki. BMW megközeliti persze, de ott 2.0 a legkisebb Vanos moci. és inkább felette virgonckodnak az M-ek
.
elnézést, visszább olvastam. az F1 feeling video az valóban gyorsitott, és a hang sem saját vagy nemtudom, egy normál hondának sosincs ilyen hangja.
-
Rick4
félisten
válasz
dragonfx #4835 üzenetére
tudod te miről beszélsz, ember?
amit én linkeltem az 230Volttal megy, konnektorba kell dugni, és elég neki indulás előtt egy órával elindulni, 2KW az kb 60ft, ha minden nap megy egy órát, megvan havi 2K-ból. amiről Integra beszél, az meg állófűtés, ami a jármű üzemagyagával (benzin vagy gázolaj) működik...az agyadat kellene már bebikázni...
Tud a MarcsiWilma erről, hogy itt miket csinálsz?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest