Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ha régebb it tlennél tudnád nekema külső tuing többet ér mint a belső....
...csak poénból írtam arra amit i_am írt a függönyére....
Jól néz ki...de én egy ültetés azért cisnáltatnék rajta.#5096>>hát nem sámli.....azé egy gyorsulásin lehet tarolna....mennyi alatt lehet 100on....lehet megjavítja a szintidődet.

-
dragonfx
veterán
nem negatívként írtam....enyémbe is van mit belekötni.
enyémbe ninc smélyláda mert kevés aló
...majd ha lesz +2cyl.akkor lehet lesz engem ez az audiománia nem fog meg ami manapság dul az autósók körében.
a spiler szerintme szépít meg az ültetés is.u.i:mi történik itt a hsz.ekkel kérem?..nekem eltünt egy hsz...és én voltma címzett aztán I_am lett..
-
dragonfx
veterán
azé az ablakspricnik helyét rakd be valamivel..meg a lapátokat fogó 2 csavart fesd le..vagy tedd rá a fekete takarókupakot....mert így elrontja a képet..de aza láng mintás fekete műanyag odaüt..kell nekem is

#5078>>uhh van ilyne aki ilyet megcsinál?
elvállal?..ha kapcsid akkro ok,különben szerintme rengetegbe fájhat egy ilyne művelet.meg azé pesti utakra...fájó szívvel letettem én is az m-tek lökösről mert széttépi a járdaszél meg a kátyú....de acsavart küszöbb lesz mert az max. 1-2centit mélyít..meg ültetve szeba verda egy 40/20as konival ki is egyezenék 
-
dragonfx
veterán
uhh ez a faxa...tényleg xaroka fényképek hazsnáltauton ebbőlott semmi nem látszik.
I_am>>igen a ramsesre gondoltam. pedig fekete bőr, fehér flokk angyon zsír mind1...így meg maffia lesz fekete sötétítéssel
....tán a T jelet kiigazítód urbo végződéssel
egyedileg gyártottal aza baj üvegszálas mind törik mint a huzat pesti parkolás=halál -
Rick4
félisten
most komolyan ha a tied, hát megmondom, az a hátsó szivacsos kordbársonyos valami rendesen megdöbbentett...még néztem a hangszórót is, csak nem az orion HS 500ból való 30as bulgár mély...
örülök neki, hogy szereted az autókat, magam is így vagyok ezzel, de én inkább a gyári állapot felé hajlok, nagyon nem alakítgatom ilyen formájúra...pl: neoncsövet sosem raknék bele...van valami statisztikád arról, hogy ez a csajozós autó mennyire csajozós autó? hány centivel lett tőle hosszabb? 
-
q765
tag
visszatérve az előzőre..nem szerettem volna , csak bedobni a ládát, meg az ülés hátuljára az erősitőt..mint ahogy pár emberkénél van... azért ne mondjátok hogy csúny..mert láttam már rosszabat is...és nem hangnyomásra épitettem...egyépként szépségversenyen nyert már
a fényezés élőben nagyon odaver
-
I_Am
veterán
Akkor meg a fénykép nem a legjobb.

A lényeg, hogy akkor ugyanolyan autóbolond vagy mint én. Én jövőre állok majd neki átépiteni kicsit a kocsimat. Igaz a flokkolást nem tudom magam megcsinálni, de amit lehet azt tuti, hogy hozzád hasonlóan én fogom megcsinálni a két kezemmel.

szerk: mondom, hogy a fénykép a rossz

-
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már annyiszor elköszönök..mindjárt fejbevág a csaj.......jah az előzőre visszatérve hogy miért csajozos verda...hgmmm....nah mentem...hiv a kötelesség:E
minden jót:9 Üdv
...csak poénból írtam arra amit i_am írt a függönyére....
...majd ha lesz +2cyl.akkor lehet lesz engem ez az audiománia nem fog meg ami manapság dul az autósók körében.