- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozito88
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja nagyon szemezgetek egy Mini U22 XJ-vel, próbáltam mindent kideríteni ezzel kapcsolatban, de maradt egy két kérdésem, amiben a segítségeteket kérném.
Van-e esetleg valakinek ezzel a modellel már tapasztalata?
A szokásos hálózaton keresztüli(épp most keresek routert is) filmezésre, Kodira használnám, illetve felmerült bennem, hogy mennyire lehet alkalmas otthoni munkavégzésre (főként weblapok megnyitása, kisebb táblázatok kezelése, e-mailezés)
Nem nagyon értek az OS-ek cserélgetéséhez, nem is nagyon van hozzá affinitásom, így próbálok valami tényleg jól működő box-ot keresni.
Minixnél jól gondolom, hogy a gyári távja nem légegér? Illetve az ilyen touch pados billeket jól kezeli?
Routernél 3.0-s USB-seket néztem, mert torrentet is a boxról képzeltem el futtatni.
Azt jól láttam, hogy már ez a modell támogatja a 4K-s netflixet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Tesla topik
- Politika
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest