- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Üdv, ismerős fejlesztene gépet... AM2 van jelenleg (Athlon X2 4400+, Asus alaplap, 2GB ram,GF9600GT), arra jutottunk, új géppel lehet jobban jár mintha ebbe venne +ramot. Játszani szeretne 'természetesen', de (az apja, mert ő a pénztár
) sokat rákölteni nem. Már a 35 is húzós...
Prociból az A10-5800K lett kinézve, az integrált vga miatt, ami úgy néz ki jobb mint a 9600GT, lesz hozzá 8GB ram, és ehhez kellene valami alaplap max 20e-ig (mert a lényeg a költséghatékonyság ugye......) Amit néztünk az a Gigabyte GA-F2A88X-D3H. Ez így persze több mint 35, de a régi ~15-ért el lenne adva (persze ha megveszik - annyit talán még ér) és így úgy-ahogy belement az apja. Milyen alaplap lenne jó ehhez a procihoz?
-
zseko
veterán
Üdv, újítanám a gépem, aztán mivel a keret lassan jön össze rá, első körben lapot cserélnék, majd mikor belefér akkor a procit. Jelenleg egy Phenom II X4 905e van, erre a lapra gondoltam lecserélni:
GIGABYTE GA-970A-UD3P
A procit a későbbiekben legalább egy FX-6300-ra cserélném. Jó választás lenne ez a lap?Max 25 amit rászánok, kell sata3/usb3. Tuning különösebben nem izgat, nem kazánt akarok a szobámba hanem pc-t
de ha van rá lehetőség akkor lehet bepróbálom.
(#66122) honda 1993 igazad van, elírtam, 6300-ra gondoltam valójában, javítottam is, köszi.
-
zseko
veterán
Sziasztok!
Alaplapot szeretnék cserélni, némi segítség jól jönne
Mivel egy másik topikban feltettem már a kérdést, így ide nem másolom be az egészet, csak a link-et.
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest