- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasakos
tag
válasz
bluyoo #60834 üzenetére
Szia!
Értem. Jövőre is szeretnék gondolni, és a stabil tuning is fontos, ebben gondolom mind1 hogy 87vagy 97 Z-s legyen az a lényeg. Alaplapra maximum egy 30-35e szánnék.
Mert mint kiderült hűtőt is kell vennem újjat, a mostani xigmatek scorpion nem menne rá elvileg egy 1150-es lapra.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy új rendszer kiépítésében. Eddig AMD-t használtam de ma már a munkámhoz kevésnek bizonyult a phenom 2 965. Egy I5 4670-k-t néztem ki, legszívesebben a 4690-k venném, de az ki tudja mikor jelenik meg. Tehát, ehhez a procihoz milyen lapot ajánlatok? Z 87 elég hozzá, vagy ma már érdemesebb a jövőt nézve Z97-et venni? Tudnátok adni ajánlatot, lehetőleg egy megbízható stabil tápellátású lap(ok) érdekelnének, amiben azért nyugodtan lehet tuningolni! Persze nem a legdrágábbak, ha megoldható.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
tasakos
tag
Sziasztok! ASUS M4A785TD-V EVO - hoz milyen memóriát tudtok ajánlani amit tudna is vinni 1600-on?
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Én is új gép vásárlására adtam a fejem és meg is van a választásom:
AM3 955BE
Sapphire 4850
ASUS M4A785TD-V EVO
Samsung F1 TB
Gigabyte superb 460WTehát így nézne ki. A kérdésem a RAM-al kapcsolatban lenne, mivel én már olvastam mindenfélét, hogy ebbe abba az alaplapba milyen ramok mennek vagy éppen nem mennek és már belefáradtam, melléfogni meg nem akarok, a kérdésem tehát hogy a fent említett alaplapba valaki tudna olyan ramot mondani ami tuti menne legalább 1666-on oc vel? (én eddig ezt néztem hozzá: (KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1800Mhz CL8 KIT) ?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest