- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Sziasztok!
350-400e ft közötti intel konfigot szeretnék!
Amire eddig gondoltam (i7 9700- rtx 2060 vagy gtx 1080) táp, alaplapra még nincs ötletem! -
baboss
őstag
G3258 csak Z-s alaplapban tuningolható ?
-
baboss
őstag
MAXIMUS VIII GENE
DDR4 ÓRAJEL NÖVELÉSE SZÁMOKBAN
A 2. generációs ASUS T-Topology segítségével új magasságokba növelhető a DDR4 memória: több mint 3733 MHz-re, ha minden memória slotot használunk.
Ez azt jelenti, hogy mind a 4 foglalatba kell, hogy legyen memória ? 2x8Gb-ot terveztem, akkor ezek szerint 4x4GB memória kell ?
Hasonló a felállás Z170I PRO GAMING "Mostantól a DDR4 memóriák akár 4000 (OC) fölé is húzhatók csatornánként egy DIMM-modul esetén Akkor a 2 memóriából csak 1 húzható ?
Mit jelent az, hogy csatornánként ? -
baboss
őstag
válasz
Májkii #78708 üzenetére
Nekem ez tanácsolta membrandj (Milyen asztali gépet vegyek? Topikgazda), Itx méretbe én nem erőltetném a tuningot. most jó, vagy nem jó tuningra az Asus Z170I Pro Gaming. A ajánlott listában nem szerepel a tuning alaplapok között.
Az Asus honlapján ezt írják az alaplapról."Gyorsítson a PRO Clock technológiával.
Gondoltad, hogy a túlhajtással el tudsz jutni a lehetőségek határáig? Ismerd meg az ASUS Pro Clock eszközt, a kifejezetten a 6. generációs Intel® processszorokhoz tervezett alapórajel- (BCLK) generátort, amellyel akár 400 MHz-ig vagy akár még annál is magasabbra* srófolhatod az alap órajel-frekvenciákat. Ez az egyedi megoldás az ASUS TurboV Processor Unit (TPU) lapkával együttműködve javítja a feszültségszabályzást és az alapórajel túlhajtásának vezérlését — új és izgalmas módszert kínálva a teljesítmény extrém magasságokba emelésére.
Az ASUS Pro Clock előnyei:
Gyorsabb rendszerindulás
Alacsonyabb eltérés az órajel extrém mértékű megnövelése mellett is
Stabilabb az órajel jelentős megnövelése mellett is
A *BCLK órajel növelésének terjedelme a CPU jellemzőitől, a hűtéstől, az alaplap támogatásától és a bővíthetőségi lehetőségektől függ. ?
DDR4 ÓRAJEL NÖVELÉSE SZÁMOKBAN
Mostantól a DDR4 memóriák akár 4000 (OC) fölé is húzhatók csatornánként egy DIMM-modul esetén — ez pedig a legjobb játékteljesítményt jelenti a Z170I Pro Gaming alaplaptól! A különös gondossággal végzett tervezés eredményeképpen létrejött optimális útvonalelrendezés kiemelkedő memória-túlhajtási lehetőségeket kínál mini-ITX formában." -
baboss
őstag
Az MSI B150A Gaming Pro / H170A Gaming Pro / Z170A Gaming Pro / Z170A Gaming Pro CARBON alaplapokról mi a véleményetek ? A csili vili mögött nincs akkora tudás, vagy ár, érték arányban nem ajánlott ?
Még soha nem volt MSI alaplapom, Asrock, Gigabyte, és mostanában több Asus alaplapom volt. -
baboss
őstag
Sziasztok.
Még egy olyan infóra lenne szükségem, hogy ehhez a konfighoz melyik a legolcsóbb ajánlott alaplap.
Próbálok a jobb VGA javára lefaragni a végösszegből.
ALAPLAP: ASUS H170 PRO GAMING (Ezt szeretném lecserélni.)
MEMÓRIA: G.SKILL 2x8GB DDR4 2400MHz (Vagy olcsóbb ami jó az ajánlott alaplaphoz)
CPU: INTEL CORE i7 6700 ( Elég lenne az i5 6600 is hozzá ? )
CPU HÜTŐ: Thermaltake Riing Silent 12 Pro Red (Vagy olcsóbb ami jó az ajánlott alaplaphoz)
HÁZ: Thermaltake Core V31 Window (Vagy olcsóbb ami jó az ajánlott alaplaphoz)
VGA: ASUS GTX1060 6GB GDDR5 STRIX GAMING ( Ez meg GIGABYTE GTX1070 G1 GAMING 8GB vagy ASUS GTX1070 8GB STRIX GAMING lenne. -
baboss
őstag
-
baboss
őstag
válasz
giornalista #78420 üzenetére
Ezt szedtem össze LeC kollégánál.
i5-6600K BOX - 65500ft
Asrock Z170 EXTREME4 - 38990ft
CORSAIR VENGEANCE LPX 2x8GB 3200 - 28500ft
132990ft
Az alaplapért kapok a Compkerbe ha vissza adják az árát 77000ft
Ezeket meg eladom.
i5 4690K Box garis 55000ft
Kingston Hyperx Predator 8GB (2x4GB) 2400MHz DDR3 14000ft
146000ft.
Lecserélhetem még az SSD-t is ha eladom. Kingston HyperX 3K 240GB -
baboss
őstag
válasz
giornalista #78420 üzenetére
Köszönöm.
-
baboss
őstag
150k-ból milyen DDR4 es alaplap, Skylake cpu valamint DDR4 memória jönne ki ami minimum annyit tud mint a régi konfigom.?
Asus Maximus VI Formula
i5-4690K
Kingsot Hyperx Predator 2x4GB 2400Mhz
2 db GTX 480 SLI-ben. Lassan cserére érett, de azért még most is negálja nálam a helyét.
Valaki összeírna egy pár lehetőséget ?
Lehet Asrock alaplap is, nem fontos,hogy Asus legyen.
A gyereknek nemrég raktam össze egy konfigot, és amire ő használja arra egész jó lett. [link] -
baboss
őstag
Sziasztok.
Egy kis infóra lenne szükségem.
Garanciás javításra le lett adva az alaplapom Asus Maximus VI Formula.
Úgy néz ki, hogy új alaplapot kapok mert nem lehet javítani.
Compker - ben lett vásárolva annak idején és oda is adtam le garanciás javítása. Most néztem, hogy az alaplapot a Copker és más se árulja már. [link] Ilyenkor a gyártótól rendelnek be másikat, ha van még nekik, vagy levásárolhatom majd ?
Milyet érdemes nézni ami ugyan azt , vagy többet tud mint a Formula VI.
Ez van most meg amit szeretnék megtartani ha érdemes.
CPU i5-4690K
Memória Kingsot Hyperx Predator 2x4GB 2400Mhz
Az alaplapot és a memóriát érdemes lecserélni DDR4 - es re ?
Ha igen akkor milyen alaplapot nézzek amibe az i5-4690K-t be tudnám rakni, és a meglévő vízhűtés nagy részét fel is tudnám használni. -
baboss
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
deja vu
ggbuffon1897
SyMbioTe
Devas
membrandj
LeCA gyerek gépe összerakva. A tervezett keret (110000ft), véglegesen126090ft lett. (Soha nem raktam még össze zsír új konfigból gépet, élmény volt).
Alapalap: ASRock H110M-HDS 16720ft
CPU: INTEL CORE i3 6100 3.70GHz 3MB OEM s1151 27990ft
RAM: HyperX FURY 1x8GB 2133 D4 11500ft
VGA: GIGABYTE GTX950 2GB GDDR5 WF2 OC (GV-N950WF2OC-2GD) 45500ft
SSD: CORSAIR Force LE 120GB SATA3 SSD [r/w: 550/500 MB/s] (CSSD-F120GBLEB) 13500ft
Tápegység: FSP HEXA+ 400W 12990ft
Ház: Zalman T3 Micro ATX USB 3.0 6990ft
CPU hűtő (i5 4690k) rézmagos , volt otthon, megmarad a gépemből, újrapasztázva Cooler Master HTK-002-U1-GP
Terven kívül vettem még egy ventilátort a ház elejébe.Be Quiet! Pure Wings 2 12cm 2690ft
Eredetileg egy DeepCool - SMARTER Fekete mATX ház volt tervezve.
A Zalman T3 ház nekem nagyon bejött, megérte megvenni. Kicsi de MINDENNEK van benne hely bőven.
A kábelezéssel ha cseppet ügyeskedik az ember tényleg nagyon jó a kábel elrendezés, a tápnál van egy külső könnyen eltávolítható porszűrő, vannak "kis gumilábai" nem annyira rezonál így. A hozzá járó hátsó venti (d=80mm) cseppet zajos. Beépítettem mindent és el is indult a konfig. Zsír
Kíváncsian várom, hogy ha hazajön a gyerek a nyaralásból mit fog szólni hozzá. -
baboss
őstag
válasz
vhunor #77936 üzenetére
Kongig.
Alaplap ASRock H110M-HDS
VGA: GIGABYTE GTX950 2GB GDDR5 WF2 OC (GV-N950WF2OC-2GD)
CPU: INTEL CORE i3 6100 3.70GHz 3MB OEM s1151
CPU hűtő: INTEL ALUMAGOS - ELŐPASZTÁZOTT - GYÁRI HŰTŐ s1151/s1150/s1155/s1156 (G + i3 procikhoz)
Memória: HyperX FURY 1x8GB 2133 D4
Tápegység: FSP HEXA+ 400W
SSD: KINGSTON HyperX FURY 120GB SATA3 SSD [r/w: 500/500 MB/s] (SHFS37A/120G) -
baboss
őstag
ASUS H110M-K - 15990Ft - 3év
ASUS H110M-A - 18.990Ft - 3év
ASRock B150M PRO4S - 21500 - 2év
Mejiket érdemes megvenni ?
A legelsö re van meg a keret a többire hozzákéne még raknim.
Van lényeges külöbség a 3 lap között azon kivűl hogy az ASRock - ba 2 VGA - t lehet berakni. -
baboss
őstag
Sziasztok.
leC kollégától rendeltem egy teljes konfigot az alap ASRock H110M-HDS ami most nincs neki, helyette ezt ajánlotta GIGABYTE H110M-S2H. Érdemes megvárnom amíg lesz ASRock, vagy jó a GIGABYTE is amin 1-el kevesebb hűtőborda van (számít e valamit) plusz van1 vga csatija amire nincs is szükségem. Van lényeges különbség a 2 lap között ? -
baboss
őstag
válasz
#Morcosmedve #77618 üzenetére
"Egyedüli hibája lehet, hogy lemerül az elem"
Emiatt egy párszor már szívtam, bontani kellett a teljes vizes rendszert, mert az elem a műanyag burkolat alatt van, a cseréhez kikel venni mindent az alaplapból majd az alaplapot a házból.
A legközelebbi cserénél vágok egy lukat a műanyag burkolatra, hogy egyszerűbb legyen az ellem csere. Nem tudom, hogy a gyártó erre miért nem gondolt. -
baboss
őstag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A fiam asztali gépre szeretne váltani. A következő játékokra kellene egy konfogot összeállítani amin elfogadható minőségben futnak a játékok.
Assassin's Creed Syndicate
Grand Theft Auto V
Tom Clancy's The Division
Én ezt néztem ki idáig a hardver aprón, használt konfigok.
Alaplap: Gigabyte GA-970A-UD3P rev2. - 18.000ft
CPU: AMD FX-6300 - 22.000ft
CPU hütő: Scythe Mugen 2 - 5.000ft
Memória: Kingston HyperX Blu 2*4gb 1600mhz - 10.000ft
VGA: Zotac GeForce GTX 560 2GB - 20.000ft vagy ASUS GTX750TI-OC-2GD5 NVIDIA 2GB - 27.000ft
Táp: Chieftec GPS600 A8 600W - 9.000ft
HDD: WD Blue 500 GB SATA - 5.000ft, vagy SSD: OCZ Agility 3 120Gb - 10.000ft
Ház: Aerocool Strike-X One - 8.000ft
Ez az összeállítás megfelelő hozzá ?
A keret max 110.000FT.
Köszönöm. -
baboss
őstag
jim bcs
ViZion
pcgamer01
Drizzt01
Kész van a karbonfóliázás. -
baboss
őstag
jim bcs
ViZion
pcgamer01
Drizzt01
Megint haladtam az átalakítással,lassan kialakul a végleges forma.[link] -
baboss
őstag
válasz
BomiBoogie #59582 üzenetére
A Logouton: Modding oldalon sokkal jobb és szebb gépeket láttam,ez szerintem piskóta azokhoz képest
..Azért igyekszem a legjobbat kihozni belőle.
-
baboss
őstag
jim bcs
ViZion
pcgamer01
Drizzt01
Itt a folytatás.Cooler Master HAF XB - A kocka átalakítása. -
baboss
őstag
Akkor most mit kel néznem .
Az alaplap 1866 MHZ-et tud 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 1866/1600/1333 MHz Non-ECC, Un-buffered
Viszont a cpu i5-4670K meg
Memory Specifications
Max Memory Size (dependent on memory type) 32 GB
Memory Types DDR3-1333/1600
Ezek szerint 1600-on fog menni,mert a cpu annyit tud kezelni. -
baboss
őstag
Az új alaplaphoz SABERTOOTH Z87ez a meglévő memória lenne [link] ,jó hozzá ?, Azt olvastam,hogy az Intel CPU-nál 1.5 v-nál nem lehet nagyobb a memória feszültsége.Nem szeretném ha a bekapcsolásnál már egyből elszállna a CPU. i5 4670K Nekem a bios a mostani alaplapban ASUS CROSSHAIR V FORMULA Z azt mutatja hogy 2400MHz-en 1.65 v a feszültség.ASUS SABERTOOTH Z87 BIOS-ban kell majd levennem a feszültséget,vagy alapból nem is enged neki 1.5v-nál többet ? Vagy 1.5 v-on is lehet 2400 MHz-el használni ? Nézzem meg,hogy 1.5 v-on max mekkora MHz-et enged és fut e az OP.
ASUS CROSSHAIR V FORMULA Z BIOS kép -
baboss
őstag
Megrendeltem ASUS SABERTOOTH Z87 .Kedden vagy Szerdán jön meg.
A CPU i5 4670K rá 1 hétre mert arra még nincs meg a teljes összeg,de lehet,hogy i7-4770K lesz belőle ha összejön annyi + kp.
-
baboss
őstag
Utólag bevallva a SABERTOOTH Z87-ről nehezen tudtatok volna lebeszélni,nagyon megtetszett amit olvastam róla.Az alaplapi vízhűtés hiánya nem zavar, szerintem elég a CPU-ra és a VGA-ra a víz.ASUS mind a 2 lap,nem szerettem volna másik márkára váltani .Idáig nem csalódtam az ASUS-ban.
bluyoo
A memória hűtést el is felejtettem (2x4GB HiperX Predator 2400MHZ) ha már megvan akkor az is megy a Z87-re. -
baboss
őstag
válasz
jim bcs #58932 üzenetére
Az én AMD konfigom kapja meg a gyerek.Nekem meg lenne 2 db VGA-val ASUS SABERTOOTH Z87 i5 4670K. A CPU-t később tudom megvenni.(jövőhét hétvége) Már nagyon várom hogy összeálljon és leteszteljem a különbséget.
ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z - AMD 8350 VS ASUS SABERTOOTH Z87 - i5 4670K
bluyoo
Van 2 körös rendszerem,amit megbontok.A SABERTOOTH Z87-en a CPU és a memória lenne vízzel hűtve valamint a 2 db VGA Radiátor MO-RA II vígan elviszi.
A FORMULA-Z -n A CPU és 1 db VGA lenne vízzel hűtve egy Tripla 360/45-ös radiátorral. -
baboss
őstag
Végre eljött a vásárlás ideje.2 alaplapot néztem ki.
1 ASUS SABERTOOTH Z87 54000 Ft 3 év gari,ez nagyon tetszik,és a szolgáltatások is.[link]
2 ASUS MAXIMUS VI FORMULA 73.990Ft 3 év gari,ez árban sokkal húzósabb,viszont van rajta vízhűtés.Megéri a + 20.000ft-ot. -
baboss
őstag
Sziasztok.
Megint hozzátok fordulok tanácsért,idáig mindig tudtatok segíteni.A mostani összeállítás is itt született meg.
A következő konfighoz szeretnék házat nézni konkrét elképzelésem nincs, ha lehet minél kisebbet amiben elfér és a hűtés is megfelelő,idáig vízhűtésem volt,ami most megszűnik.
Minden tanácsot és elképzelést szívesen meghallgatok.
A CPU-ra nem tudom,hogy elég a gyári vagy kell hozzá valami komolyabb.
Alaplap ASUS B85 VANGUARD
CPU i5 4440
VGA ASUS PCIe R7260X-DC2OC-2GD5
Tápegység FSP 80+ Raider 550W -
baboss
őstag
VANGUARD B85
Az ASUS magyar honlapon nem találom ? Csak angol.A Google fordító meg valamiért üres képet hoz be. Valaki küldene egy magyar linket az ASUS honlapjáról.Bárhol keresem csak angol és a fordító meg nem megy.
-
baboss
őstag
válasz
jim bcs #58576 üzenetére
A gyerek főleg játékra használja.Ha váltok intelre akkor a vizet eladhatom és az árából lehetne egy jobb konfigot összerakni.
Tehát vázolom a tényeket.
1 kőrben ezt cserélném.
Az alaplapot eladtam 18 k ért.
A CPU AMD FX 6300 el tudom adni 23k
A vízhűtés 23k-ért menne el.
55-60k a keret.
Ebből kéne kihozni valamit.+ kell egy CPU hűtő a víz helyett.
Memória 2x2 GB Kingmax Nano 1600 MHZ ez maradna.
2 kőrben ez lenne cserélve.
A VGA GTX 465 25 k-ért menne el mennyivel kellene kipótolni hogy jobb legyen helyette. -
baboss
őstag
válasz
BomiBoogie #58564 üzenetére
Cserélve lesz nemsokára.
FSP 550W RAIDER 80+ megy majd bele. -
baboss
őstag
válasz
jim bcs #58555 üzenetére
A CPU és a vízhűtés megvan a régi konfigon van rajta,csak alaplap lesz cserélve és a tápegység mert a mostani nem egy megbízható ajánlott táp
Akkor ASUS M5A99FX PRO R2.0 lesz megvéve.Azt hittem,hogy elég a EVO-is mivel jelenleg 1 VGA GTX 465 van benne és nem valószínű,hogy lesz benne másik.Akkor inkább majd megy bele 1 db R9 2 db VGA helyett. -
baboss
őstag
Sziasztok.
Megvették a gyerek alaplapját.ASUS M5A97 R2.0
2 közül venném meg valamelyiket.Hosszabb távra szeretnék tervezni.Melyiket érdemes ?
1 ASUS M5A99FX PRO R2.0 30 hó gari használt megvan hozzá minden.24000Ft
2 ASUS M5A97 EVO R2.0 új bontatlan 36 hó gari,22500 Ft
A gyereknek lenne ,1 VGA lesz most a konfigban.
Tuning lesz elég szépen amit bír a konfig.CPU AMD FX 6300 vízhűtéssel.
És az alaplap VRM is vízzel lesz majd hűtve. -
baboss
őstag
Tehát ha tuningolni akarom akkor a K kell nekem,vagy a Costa Rica
Most ezt a beállítást használom.A 2400MHz maradhat és a feszt kell visszavennem 1.5 v-ra.Majd oda kell figyelnem ha meglesz az inteles konfig ,hogy nehogy 1.65 v on használjam.Tehát a mellékelt kép alapján az utolsó 2 beállítási lehetőséget nem szabad használnom.(de most jut eszembe,hogy ez a mostani alaplapom biosa AMD) Az ASUS MAXIMUS VI FORMULA lapnál lehet,hogy nem is lesz ilyen beállítási lehetőség. -
baboss
őstag
Bocsi ha hülyeséget kérdezek .Intel procikban nem vagyok jártas.
Van valami különbség ezek között ? A hirdetési oldalon ezeket találtam.
Ii7 4770k
i7-4770K Costa rica
Ii7-4770K Haswell
Illetve mi a különösség ezek között.
i7-4770
i7-4770S
Ii7 4770k -
baboss
őstag
A mostani AMD konfigba ez a memória van most.[link]
Az inteles konfighoz maradhat a memória vagy ki kell cserélnem.
ASUS MAXIMUS VI FORMULA
i7 4770K. -
baboss
őstag
Már régóta olvasgatom az oldalt és azt vettem észre,hogy 90%-ban Intel-es alaplapokat ajánlatok.Ennyivel jobbak ?
-
baboss
őstag
válasz
jim bcs #58150 üzenetére
Egy kicsit drága per pillanat nem jön össze,de most beszéltem egy kollégával és 60 K-ért tud hozni ASUS MAXIMUS VI FORMULA-t.Még el kell adnom a mostani lapot a CPU-val és kipótolni.Remélem hamar összejön.
Kíváncsi vagyok az AMD után milyen az INTEL.CPU-ban ezt néztem ki hozzá.i7 4770K.Ha összejön akkor egy darabig biztos nem kell cserélni semmit,esetleg a VGA-t.Most 2 db GTX 480 van benne vizes blokkal,de szerintem még elmegy hozzá. -
baboss
őstag
Ár érték arányban az ASROCK tényleg jó.Már volt hozzá szerencsém.
Az MSI lapom még nem volt,ezért voltam rá kíváncsi mi a véleményetek róla.
GIGABYTE lapom már volt,de nekem a végén nem jött be., ezért nem is szerepel a listában.
Az ASUS MAXIMUS VI FORMULA-t kihagytam a listából,pedig ez tetszett meg igazából,és még blokk is van rajta, maradhatna a jelenlegi 2 körös vízhűtés.
Idáig az ASUS jött be nekem a legjobban.A gyereknek is azt vettem. -
baboss
őstag
Melyik a jobb ?
1 - ASUS M5A99FX R 2.0
2 - Gigabyte 990FXA-UD3 R 1.2
3 - ASROCK 990FX Extreme 3 -
baboss
őstag
Nem segített senki
[link] Most már nem aktuális mert megvettem.
-
baboss
őstag
Sziasztok.
CPU FX6300
VGA GTX465
Memoria2x2GB 1600 MHz
ASUSM5A 97R2 6ho gari doboza nincs 15900ft
ASUSM5A 97R2 18ho gariba cserélt nemvolt beépitve Austriàba szol a garancia minden megvan 17000ft
ASUSM5A PRO 1ho gari mindenmegvan 17500ft
Melyiket érdemes megbenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest