Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
-
MZsoltee
veterán
válasz
csakdzsó #107003 üzenetére
Ha egy gép elég volt 10 plusz évig, akkor nem tolnám ennyire túl a dolgot. Vennék egy B650E-t, ha nagyon időtállót akarsz. Először egy 7600assal. Ez úgyis űrtechnika lesz az előző géphez képest. Elég elsőre 2x16 GB DDR5 6000mhz Cl30. Ha majd évek múlva kevés lenne, akkor adnak ki még hozzá új procit, tudsz bővíteni.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
csakdzsó #82546 üzenetére
A régi s775-ös giga lapok (szerintem) jók, nekem is volt egy EP43T-USB3, idén passzoltam le bátyámnak, 7-8 évet ment nálam. Ha nagyon meghalnak nálad a lapok, akkor én megnézném a tápot a helyedben. Lehet kapni 5k-ért táp tesztert, vagy multiméterrel is be lehet mérni.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
csakdzsó #74928 üzenetére
Ha nem tudod mire jók akkor neked nem kell, egyébként -->
Processzorok, tuning » Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest