Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Piloss #63484 üzenetére
Hello!
Piloss - Ideiglenesen igen, feszeld alul, amennyire lehet, s lehetőleg kerüld az olyan alkalmazások futtatását, amelyek mind a négy magot huzamosabb ideig a maximális órajelen dolgoztatják. (Persze lehet, hogy ez is felesleges elővigyázatosság, mivel mostanában nagy divat a "tizenezres" alaplap + 4 magos i5 CPU kombó...
)
Asvald - A Fatal1ty P67 Performance megfelelő kisebb tuningra, de az i5 3470-es szorzózáras CPU, a 4 GHz az kb. a maximum, ami elérhető tuningképes lapban.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Piloss #63025 üzenetére
Miért nincs választásod?
De az M5A99X EVO sem éppen rossz deszka csak éppen a REV2.0 jobb, és ugye ált. egy áron vannak.(#63027) Piloss
Értem. Mondjuk dönthetnél úgy is hogy nem használtan, vagy nem BP-ről veszed. Szóval van választásod -
bluyoo
nagyúr
válasz
Piloss #63023 üzenetére
Mindhárom deszka megfelelő. Viszont szerintem az Asus M5A99X EVO R2.0 -át vásárold.
De még inkább az M5A99FX PRO R2.0-t. -
tranceplanet
addikt
válasz
Piloss #31934 üzenetére
ASUS M5A78-M LE -15 ropi
Ez a lap a minimum, amit AM3+ fronton érdemes megvenni, ATX formátumú tesója már 18 lenne. 20 ropiért akkor meg már ASRock 870 Ext3 R2.0. A fenti ASUS-ban kisebb tuning is fog menni.
AM3 lapot már semmiképpen sem vegyél!--------------------------------
Lack99925 ropiig én ezek közül választanék:
-ASRock 870 Extreme 3 R2.0
-ASRock 970 Extreme 3
-ASRock 970 Extreme 4Szerintem jobbak a gigánál, de én ASRock párti vagyok.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Piloss #16870 üzenetére
Nem vicc volt, tényleg nem valami jók a BIOS-aik.
.... legalábbis AMD vonalon, Giga-nál szorzó tuning esetén a CnQ-t is el lehet felejteni.
Ár/érték arányban szerintem a 785 EVO verhetetlen.
Corsair, G.Skill ramokat biztos szereti, Mushkin is ment benne gond nélkül, igaz nekem M4A79T Deluxe van, de nem hiszem, hogy az EVO válogatósabb lenne, pl. Kingmax-ot úgy tudom nem szeretik ezek a lapok.
-
joe999
tag
válasz
Piloss #16688 üzenetére
Egy helyi ismerős cégen keresztül vettem, de egyébként a Compmarket-ből származik.
Ha már itt vagyok ebben a topikban,akkor egy kis segítséget kérek. A gyerek gépében megadta magát az alaplap ( ASUS M2N-MX ), kontakthibás lett,hol megy, hol meg nem. A lapban egy Athlon X2 5200+ proci van. Szóval szükségem lenne egy mikro ATX-es olcsó lapra. Én ezt néztem ki:
[link]
A CPU support list szerint támogatja procimat,csak AMD vonalon nem igazán vagyok járatos, és így nem nagyon értem,hogy mi ez a keverés az AM2, AM2+, AM3 foglalatokkal. Szóval csak egy megerősítést kérnék, hogy a meglévő procimhoz jó lesz ez a lap.
Köszi! -
joe999
tag
válasz
Piloss #16681 üzenetére
Én most vettem egy ilyen lapot. Mivel még nincs beüzemelve, ezért a tuningról nem tudok nyilatkozni, viszont érdekességképpen leírom, hogy én már rev 1.1 -es lapot kaptam annak ellenére, hogy még a Gigabyte honlapján sem találok róla infót. A legszembetűnőbb változás az, hogy az északi és déli híd új hűtőbordákat kapott, mégpedig azt, ami az A-EP45-UD3LR -en van.
[link] -
zolikaDB
veterán
válasz
Piloss #16681 üzenetére
Tehát a legtöbb E5200 kilőve, azok olyan 380-400 körül wallosak
kiskozi: na, utálom én is az ilyen geciket, akik szart akarnak rásózni az emberre, max úgy lehet kivédeni, ha a környéken vásárolsz, és személyesen, telszámmal rendezed le a dolgot. Esetleg az adásvételi sem rossz ötlet, az jogi cselekményre is feljogosíthat - hogy sikerült bizonyítanod, h nem nálad szállt el a BIOS? Vagy a koma betojt, h rájöttél a svindlire, és visszaveszi a cuccot?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest