Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz
bluyoo #44592 üzenetére
Szia!
Folytatva ...
Tegnap azzal zartam, hogy megvarom a 1150-es lapokat. Persze, azert kozben az ember olvasgat, tervezget es ami a legfontosabb, szamolgat is
Ma azt vizsgalgattam, hogy mit jelentene egy 1156-os tokozas upgrade-je, mikozben megneztem a nekem szant linket ma, de ...
Nekem a jatekfronton a vas a TW szeriahoz, abbol is majd a q3- ban megjeleno RomeII-hoz kellene. Igen am, de a RII gepigenye minimum a Shogun II- vel lesz azonos [link]de inkabb erosebb konfig kell majd!
Lathatod, mar ide is masodik generacios i5 volt a javallott, de a jobb tobbet ert. Szoval azt hiszem a 1156-ot elfelejthetem ..., ergo, platformvaltas!
VGA vonalon nem tervezek kompromisszumot kotni, meg fogom venni a 7970-et, igy az lenne a keresem, hogy am1155-os vonalrol ajanljatok nekem egy, minimum deszkat a hozzavalo procival, legy szives.
A haz adott (CM Storm Trooper), a tap szerdan jon (XFX Pro550W), a CPU hutes szerintem pedig a HR-02 Macho lesz.
Elore is koszonom!
A -
fagylalt
senior tag
-
fagylalt
senior tag
-
ThodEE
őstag
válasz
bluyoo #44556 üzenetére
Nem sajnálom én a ventit, van hátul 12es ami befelé fúj, oldalt 12es ami befelé fúj, de tudom hogy azok nem lesznek hangosak és nem fognak fejtörést okozni hogy honnan szerzek olyat ha hangos lesz.
Szerk:
Lenne kérdésem is: Hogy működik a lapoknál a pci-e, ha a lapon van mondjuk kettő akkor ugye 1*16 vagy (jobbesetben) 2*8 lesz.
Namost ha bedugom a revodriveot és tegyük fel viszi a lap, akkor a vga "csak" 8x rosan fog menni a revo meg 4x? vagy amit nem használ ki az ssd azt megtarthatja a kártya?Láma kérdés de nagyon nemvágom hogy működik ez a lapoknál
-
Aruns
csendes tag
válasz
bluyoo #44558 üzenetére
Köszi. Teljesen új gépről lenne szó, de nekem jópár év kimaradt a legkorszerűbb hardverekből, ezért érdeklődöm külön (az össz-gép topikba is írtam, de nem kaptam részletes választ). Az ár másodlagos (30 k körüli belefér, esetleg kicsit felette is), nem kell tuning. Hosszú élettartam, megbízhatóság, stabuilitás a lényeg.
Ilyesmi géphez:
Tehát amire a gép kellene: általános felhasználás (net, házimozi), munka (fotoszerkesztés, memóriaigényes alkalmazások) Játék már nem olyan sok, nem is a legújabb felhozatallal (nem igazán van rá időm, amikor néha játszok, általában régebbi darabokkal)
A kritériumok: korszerű, a fentebb vázolt, nem túl extra feladatokhoz gyors, keveset fogyaztó, csendes, hosszú távon megbízható és stabil konfig. Az ár ez esetben másodlagos, mert hosszabb távra lesz az egész (alaplap legalább 5 évre).
Intel konfigban dolgozom, de ha egy AMD verziót is felvázolna valaki, azt is megköszönném.
Amit magamtól összeszedegettem:
Ház: Fractal Design Define R4 esetleg más hasonló minőségi, csendes opció?
Alaplap: stabil, hosszú távon megbízható, korszerű deszka kellene, de felesleges sallangoktól mentes Proci: Az új Ivy Bridge i3, amiben HD4000-es grafikus mag van és akkor egyelőre nem vennék hozzá külön VGA-t, vagy ha esetleg mégis kell, majd utólag berakom
Procihűtő: ? nincs tippem, csendes, minőségi, hosszú távon elműködő darab kellene
Memória: hosszú távra 8 giga, milyen legyen?
SSD: a Samsung 830 128 gigás verziója rendszerlemeznek és alap adattárolásra, azt hiszem, e mellé még egy USB3-as külső vinyó, illetve később, árak esésével még egy SSD belülre adatnak, ebből pedig rendszerlemez lesz
Táp: megint meg vagyok lőve, túl nagy a választék: nagyon csendes, megbízható darab kellene hosszú távra és nem is túlméretezett, 400-as szerintem bőven elég lenne ehhez a konfighoz, tippek?
Monitor: DELL Ultrasharp U2212HM (ezt ugye gond nélkül ki tudja hajtani a HD4000 mozihoz, régebbi játékokhoz?) -
-
M@rdel
őstag
válasz
bluyoo #44535 üzenetére
Valahol megkel húzni a határt, hogy aztán túlhaladjuk! /ahogy ismerem magam
De menj csak be bármely hardverrel foglalkozó topikba, megfogod kapni, hogy
"te pont ezen akarsz spórolni?"!Az alaplappal az a bajom, hogy nem ismerem őket és nem tudom, hogy milyen pluszt kapok a pénzemért egy drágábbnál.
A többi hardverelemnél ez nagyjából mérhető.
De nyugodtan okosítsatok!Az i7 természetesen aprós!
Lapot viszont nem szívesen vennék onnan. -
fagylalt
senior tag
válasz
bluyoo #44518 üzenetére
Proci is van, méghozzá egy E6500-as. Csak alaplapot cserélnék. Mert a mostani hibrid AsRock egy kacat...
Amúgy beindulna mondjuk egy P5QC, ha vennék bele pl. Corsair 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1866C9? -
jeni
félisten
válasz
bluyoo #44502 üzenetére
de nagyon jó azzal nincs is gond,csak hát...
az ember mindig az újat,az újabbat szeretné megvenni.
mivel a Asus Maximus V lap-ban bekerült 2-3 új dolog pl.:mSata adapter,2 USB 3.0 helyett már a NATÍV 4 csatlakozós USB 3.0 van, a memória kezelésben 2130 MHz helyett más a 2800 Mhz-ig kezeli a DDR3 ramokat. az más kérdés,hogy kihasználja az ember és vesz oda oly magas frekis DDr3 ramokat,persze azok már nagyon drágák.
az mSATA csatlakozás tudnám értékelni,mert az hasznára is válhatna,hogy egy sata csati felszabadulna és több hely is lenne a házban.
meg aztán a Z77-s lappal 1-2 évvel tovább lehet húzni,jobban eladható újabb formátumra való váltásnál.
persze a gyakorlati hiányát még mindig nem veszem észre,hogy Z68-s lapot használom a Z77-s lap helyet a PC gépen.
(B)különben tutira a Z68-s Maximus IV Gene Gen3-s venném meg.(/B) főleg ha az újabb Maximus V az annyival drágább mint,hogy egy 8GB KIT ram árát vinné el pluszban.
A nagy gépen is Z68-s MSI lapom van,nincs is gond vele.
-
anytime
őstag
válasz
bluyoo #44508 üzenetére
Hat, ez az ...
Akar 1155, akar 2011 lesz, komplett csere lenne ...
Hasznaltat nem veszek, igy meg a 2011 es hozza proci, utos lenne ...
Igen, a ROG szeria, megnezem, bar gonfolom, az lenne a leghuzosabb ...
Ami a procit illeti, K-s lesz es i7 lenne az igazi, de csak a tartalek miatt, nem ledz aktiv tuning
-
fagylalt
senior tag
válasz
bluyoo #44489 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszodat!
Egyébként s1155-re szívesen váltanék csak hát az nem lenne olcsó dolog. s1155-öt csak újonnan szeretnék csak vásárolni. Viszont akkor rögtön lap+cpu+ram trió csere. Alaphangon is 25eFt, de ezért a pénzért csak gagyi cuccokat kapok. Ha normálisat vásárolnék 40-50eFt lenne a végösszeg, most azonban nem ez a célom...
A Gigabyte és a régebbi AsRock alaplapoktól feláll a szőr a hátamon. Inkább Asus.
Az általad ajánlottak közül az Asus P5QC a legcsábítóbb, mert annak P45 chipsetje van, de a 24 pines tápcsatija elég...helyen van. A P5P41T/USB3 is elsőre jól néz ki, de pl. elég kevés csati van rajta és ha jól láttam csak 4(?) fázisú a tápellátása. Összességben melyikkel járnék a legjobban?
Láttam tegnap egy Asus Rampage aprón, jelentkeztem is rá, de épp lekéstem, mert elvileg már viszik. Nem sokon múlott pedig...
Üdv: Divi
-
=HG=
addikt
válasz
bluyoo #44495 üzenetére
Más téma: bluyoo nézted már P8P67 EVO B3 rev lapot ? Nekem újdonság, de szerintem ajánlható, árban is még kifizethető tuninglap..(mondjuk int.vga-t ne akarjuk használni benne..) Hogy gondolod?
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
bluyoo #44458 üzenetére
Szóval akkor az i3-nál nem lehetne órajelet emelni.
S775-be való procit néztem, ami olyan 30-35k lenne, de talán nem érdemes már rá ennyi költeni. Ennyiért i3+lap is van.
i3 többet tud, mint a q9550, habár utóbbi minimális tuningal jobban teljesíthet.Még egyenlőre nincs komolyabb vásárlási szándékom S1155-re, akkor inkább gyűjtök még egy komolyabb lapra, ami még jó 2 évig, ha esetleg i5/7 cpu csere is lenne.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #44458 üzenetére
Megmondom őszintén a Saber az alaplapi ventillátorok miatt nem tetszik. Régebben volt egy Abit alaplapom amin volt ilyen kis alaplapi cucc, és rettentően idegesítő sivító hangja volt. Szóval azóta félek belevágni olyan lapba amin alaplapi venti van, ezért gondolkodom a V Gene-n.
Tehát a hangkártya használható lenne az alsó kis fekete slotban is? A felső piros PCIEx16-osba mindenképp a videókarit raknám, mert csak az a slot tud x16-os sebességet. A másik piros slot csak x8-os sebességre képes. Átböngésztem a User Manualt, és ott láttam, hogy ezt így kellene beletenni. Nekem is eszembe jutott, hogy az alsó pirosba tenném a videókarit, de miután elolvastam a User manualt kiderült hogy nem lenne jó. Meg ahogy írod is, hogy akkor leosztja a sávszélességet is. Ha az alsó fekete PCIe 2.0-ba tenném a hangkarit akkor nem osztja szét a sávszélességet? -
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #44445 üzenetére
Igen nagyon bejött az ASUS Maximus V Gene ROG alaplap. Egy ilyen [szörnyet] szeretnék beilleszteni az első PCIe x16 foglalatba, és szeretnék egy [ilyen] vagy ehhez hasonló hangkarit is a gépbe illeszteni. Na most ez a kártya a második PCIe x8-as foglalatba nem fog beférni, mert 3 slot széles a videókari (meg szerintem nem is jó bele) Viszont a PCIe 2.0 x4 (Fekete) foglalathoz még oda lehet férni, de nem tudom, hogy abba bele lehet-e tenni ezt a hangkártyát. Ennek a hangkarinak valahogy kisebb a csatlakozófelülete, mint a foglalat amibe illeszteném. Vagy ha ez nem jó akkor tudnál esetleg egy olyan hangkarit ajánlani amit be lehetne passzírozni ebbe az alaplapba? Nagy hifirajongó vagyok, és fontos lenne számomra, hogy szépen szóljon a gépről a zene, meg jó hangja legyen a filmeknek is.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #44431 üzenetére
Igazad van ez a maximus V formula lehet hogy tényleg sok lesz...
Vízhűtést nem terveztem, (nekem, mint elektronikai szakembernek valahogy nem illik össze a víz és az elektromosság...
) Meg többkártyás rendszer sem valószínű, hogy lesz, viszont nem tudom, hogyha ez az alaplap lenne, és veszek bele egy 3 slot széles Asus HD7970-et akkor hová fog még elférni egy hangkártya? Mert hogy azt is szeretnék bele. Véleményed szerint abban a pici slotban ami a lap szélén van abban még elhelyezhető lenne hangkártya, de úgy hogy a videókari hűtését ne zavarja? Amúgy nagyon szimpi kis lap ez is.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #44389 üzenetére
Szia!
Találtam egy igen szép és jó alaplapot: Mi erről a véleményed? Érdemes lenne egy ilyenbe befektetni?[Asus Maximus V Formula Game] Nagyon szimpi nekem ez a lap, játékra szerintem csúcs lenne. Egyetlen problémám vele, hogy E-ATX szabványú és nem tudom, hogy bele lehet-e valahogy erőszakolni ebbe a szép kis házikóba: [Corsair Obsidian 550D] Ez meg ATX-es ház, de az E-ATX és az ATX méret között nincs nagy különbség.
-
albinolynx
senior tag
válasz
bluyoo #44418 üzenetére
Az összes távtartó az alaplapi tálcából van kivágva és -húzva. Kerestem én a sárgaréz színű távtartókat, de nem találtam. Most sem értem mi a sz.rért kell feketének lennie, mikor úgysem látszik. Lényeg, hogy működik, meg ezentúl csukott szemmel is végigtapogatom majd. Raktam már össze egy vagonnyi konfigot, ilyen hülyeséggel soha sem szívtam.
-
albinolynx
senior tag
válasz
bluyoo #44408 üzenetére
Az egész problémámat egy mATX (előző lapnál) használt becsavarozható távtartó okozta. Talán egy tized mm-t lógott a gyári távtartók fölé, persze hozzáért a laphoz. Szerencsére nem okozott nagyobb galibát. Imádom amikor minden fekete és sz...t sem látni. Általában ezek sárgaréz színűek szoktak lenni. Mentségemre szóljon, nagyon gyér világítás mellett dolgoztam.
Közben előjött egy másik probléma, ami viszont orvosolható szerintem: ha engedélyezem az ACHI módot, akkor az adattáras hdd-t (WD green 5.400 sata II 1TB) nem működik megfelelően. Egy 32MB-os RAW-ot lát a windows 7 x64. Másik topikban már jártam HDD probléma. Találtam is egy programot: WD - hdd capacity restore.
Csak nem tudom, hogy kell-e ez az ACHI mód, vagy sem.
A rendszer hdd egyelőre egy pci csatolós IDE kártyán lévő ATA 133-as. Lesz majd ssd, de később. BIOS-t frissíteni nem tudok, a legújabbal küldték. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
bluyoo #44413 üzenetére
Igen, de azon kívül, hogy egyes vélemények szerint azonos húzott órajelhez valamivel kisebb feszt kér a 8350, a két CPU felépítését tekintve teljesen megegyezik, csak a gyári órajel tér el. Tehát 8320-ból minden erőfeszítés nélkül nyerhető egy 8350, ez pedig az átlagfelhasználásra bőven elegendő, sőt, viszont árban kedvező megoldás.
-
válasz
bluyoo #44399 üzenetére
A 8350 jó lenne, de majd 50 ezret nem adnék procira. Most van egy 8150 aprón, arra tettem ajánlatot...
A lapot el szoktam adni mielőtt lejár a garancia. Nem mintha baj lenne vele, de pár ezressel többet lehet kapni érte és a vevő is "boldogabb"!
Az Intel I5-I7-re még gyűjteni kell. FM2-be nem látom azt az erőt, mint akár AM3+ -ba.
Tényleg még várok vagy FX-el frissítek egyet. -
válasz
bluyoo #44392 üzenetére
Igen, ezért is voltam tanácstalan...
A Z77-re azért gondoltam, mert legközelebb csak procit kellene cserélni...
A memóriával kapcsolatban azt olvastam, hogy az A10 GPU "lelkesebb", ha magasabb a memória órajel.
Lehet, hogy inkább tényleg félre teszem a "keretet"...
Köszönöm válaszod! -
Dafi72
tag
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #44383 üzenetére
A régi gépem tápjára gondolsz? A régi gépemben egy Thermaltake TR2-420 PP 420W-os passzív PFC-s volt, de ez elhalálozott, szerencsére nem vitte az egész gépet, csak szép csendben letette a lantot. Aztán betettem egy régi Azona 300W-os kínai csodát, de gondoltam, hogy megnézem milyen állapotban van a belseje. Jól tettem, hogy megnéztem, mert az összes szekunder oldali kondi fel van púposodva és ki is folyt némelyikből az elektrolit. Úgyhogy gyorsan kikaptam azt is. Most anyukám laposáról írkálok. Úgyhogy garmadában állnak itthon a rossz tápok.
-
Gery0505
aktív tag
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #44358 üzenetére
Szia!
Miután megírtam a hozzászólást utólag vettem észre, hogy tényleg ki van vezetve a VGA DisplayPort és HDMI személyében. Nem mondtam, hogy 20K-ért vennék ugyanolyat mint 60K-ért, ezt szerintem senkinek nem lehet bemesélni. Nagyon örülök hogy segítesz, tudod az a helyzet, hogy most ismerkedem a mai technológiával. Kb 10 éve foglalkoztam utoljára gépfejlesztéssel, (helyette ment a High-end audio fejlesztése) ezért nem vagyok tisztában a mai dolgokkal, nem követtem a PC-k fejlődését. Ezért írok ennyi hülye kérdést, ezt kérlek nézd el nekem.A VGA kérdést sem szántam viccnek, mert pont emiatt nem tudom, hogy melyik VGA az amelyik megbízható és stabil. Régen is voltak különbségek a gyártók között, de akkor tudtam mit veszek, mert követtem a fejlődést. Tehát itt is arra értettem a kérdést, hogy esetleg más gyártó megbízhatóbb-e, avagy sem. De akkor rendben megnézegetem a sabert, és a másik lapot is amit ajánlottál, és ha azt mondod, hogy az Asus VGA jó választás, akkor azt fogom választani. Tápból pedig az FSP Aurum Gold 80+ lesz. A Corsair jó-jó, de drága.
Azt a pénzt akkor inkább betolom egy jó alaplapba.
-
Djsaba
senior tag
válasz
bluyoo #44358 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy biztosra állítom, hogy nem elég a táp, csak felhívtam a figyelmet az esetleges kellemetlenségekre. A sok hdd, venti stb is elég szépen támadja a tápot, nem beszélve az új kártyák AC hűtéséről vagy stb... A drágább se feltétlen jobb minden esetben.
Gery0505 : Tápegység tudomásom szerint nem húzza vissza a teljesítményt, annak ki kell szolgálni az elvárásait 7970nek 300+ , 7950 talán 300környékén fogyaszt húzás alatt, maximális teljesítményen. De ezekben az új kártyákban még nem vagyok otthon. Ami viszont a húzás útjában állhat, az a videó kártya hőfoka. Ha túl magas akkor a kártyák automatikusan rontanak a teljesítményén. A megfelelő kártya hűtés a fontos.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #44348 üzenetére
Sziasztok!
Bluyoo és Djsaba:
Azt néztem, hogy a sabertooth lapon nincs kivezetve az int. VGA, pedig az fontos lenne, mert most még egyelőre nem szeretnék videókarit venni. Nem muszáj, hogy Asus legyen, a VGA swm biztos, hogy Asus lesz, lehet más is az a lényeg, hogy nagyon jó minőségűt szeretnék, megbízhatót, stabilat, és tuningolhatót.
Az alaplapon nem szeretnék spórolni, hiszen ez a gép lelke. Hát nem tudom mennyit szánnék rá, de ésszerű határokon belül jó volna választani. Ha azt mondjátok hogy ez és ez az alaplap jó és nem fogsz benne csalódni, akkor valószínű hogy azt veszem majd meg. Mondjuk max 50-60k-ig elmennék az alaplap tekintetében. Egyébként az Asus VGA jó választás lenne? Örülök, hogy a táp meg a memória jó választás akkor az lesz majd. A teljesítményét meg majd kitaláljuk. Egyébként a 750W-os tápok közül ez tetszene. Ez tuti jó minőségű nem? [Corsair]
-
Mahrenburg
őstag
válasz
bluyoo #44341 üzenetére
Nálunk ezt árulják LX2-ként...
Mondjuk kiadhatnának egy P8H77-V rev.2-t északi hűtőbordával, s akkor ez lehetne a tökéletes alaplap azoknak, akik nem szeretnének tuningolni...
" ...viszonylag olcsó." - EÁ. -ban élő rokonomnak i7 3770-e van, szerinte ez olcsó processzor(!), én meg most vettem 17e-ért (persze nem 3770-et
), és örülök, mint majom a f...kának... Röhej, hogy ott, ahol jobb az életszínvonal, ott olcsóbban lehet megvenni...
=HG= - Köszi, várjuk!
-
Sixty21
aktív tag
válasz
bluyoo #44311 üzenetére
Ebben a lapban az igp-nek mennyi memóriát tudok adni? mert olvastam hozzászólást a pcx oldalán, hogy max 512 és akkor is csíkoz meg vibrál a kép. ez vajon igaz lehet vagy csak egyedi dolog volt a hozzászólónál?
vagy inkább ez legyen 21 K-ért? :[link]
És ebben azért a jelenlegi 1600 MHZ-s corsair vengeance ramokat tudom használni ugye? Amyg le nem cserélem nagyobbra.?
-
=HG=
addikt
válasz
bluyoo #44281 üzenetére
Erre jutottam én is... Eleinte FM2-ben gondolkodtam, csak itx-ben, de aztán találtam egy jó kis házikót, ami mATX-et is tud fogadni. Gondoltam megnőtt a lehetőségek tárháza, és kacsingattam egy 8120-as felé. Használtban 30 alatt simán lehet venni, de alaplap miatt valószínüleg nem ez lesz. Nevetséges, hogy nincs egy normális mATX-es deszka bull alá. Pedig nem lenne egy nagy kaland megcsinálni, csak kevesebb pci, ill pci-e csatit kell rágyógyítani...Nem is értem..
Viszont intel alá nagyon jó kis deszkák vannak, de dupla annyiban lenne mint egy AMD konfig. Így lehet marad FM2, csak azt nem tudom, hogy 750K + HD7750 /70vagy A10-5800K...
-
emlekmas
tag
válasz
bluyoo #44270 üzenetére
Egyenlőre tapogatózok, de a mostani vinyón meglepve tapasztaltam, hogy a családi képek és videók mennyisége meghaladja a 100 gigát lassan. És nem akarom elveszteni őket, ha már évek óta szorgosan gyűjtögetem a két 500-as green pont jó lenne erre a célra a filmeknek és értéktelenebb adatoknak meg vennék valami atomnagy vinyót.
Jó lenne, ha egy évtized múlva még a gyerekekkel gond nélkül végig lehetne pörgetni a képeket és a videókat. Szóval ilyen (számomra fontos) adatoknak gondoltam volna a raid tömböt, hogy ne manuálisan kelljen biztonsági másolatokat csinálni, mert akkor is dupla helyet foglal. Az optikai adathordozókkal meg mindig csak szívok, sokszor nem akarják beolvasni a lemezt, néha még a gyáriakat sem, ezért gondoltam raidre. -
albinolynx
senior tag
válasz
bluyoo #44251 üzenetére
Mennyire lehet értékálló választás egy ilyen 9-es sorozatút választani?
Nagyon ketyeg bennem, hogy most inkább még rááldoznék egy picivel többet, így később, ha a mostani már kevés lenne csak egy erősebb processzorra cserélek.Ugyan most a 760G integrált vga-t használom, viszont tudnék bele tenni ideiglenesen valamit.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
bluyoo #44187 üzenetére
Június másodikán jön a 1150-es Haswell.
(#44190) Mahrenburg
Valld be, napokig ezen törted a fejed, illetve "köved".
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest