Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #45123 üzenetére
Azt mondták a srácok a boltban, hogy egyre több Asus lapot visznek vissza garanciába, viszont az Asrockra ez nem jellemző. Még egy kérdésem lenne Hozzád, hogy vettem még ehhez a laphoz egy Asus HD7950-DC2T-3GD5-V2 videókarit, és Intel Core i5-3570K, és ehhez táplálásnak egy 500W-os FSP Aurum Gold-ot. Az aggályom ezzel kapcsolatban az, hogy a boltban a Srácok azt mondták, hogy a táp vásárlást elrontottam, mert soványka lesz, és hogy ők egy jó minőségű 650W-os, de inkább egy 750W-os táp illene teljesítményben. Mi a véleményed erről elég lesz ez az 500W-os táp?
-
Gery0505
aktív tag
válasz
bluyoo #45111 üzenetére
Szia!
A hardverkeres srácok rábeszéltek, hogy inkább egy Asrock alaplapot válasszak az Asus P8Z77-V PRO helyett. Így nagyjából ugyanolyan árban lett egy Asrock Fatality Z77 Professional Remélem jól tettem, hogy hagytam magam rábeszélni. Jól döntöttem?
-
kelemen93
tag
válasz
bluyoo #45093 üzenetére
kicsit talán félreérthető voltam. Ezzel a CPU.val én sem tervezek CF.et mivel úgysem bírná kihajtani..
Jelenleg nekem elég lesz ez a proci, de a későbbiekben tervben van egy I5, de addig is kell valami ezért kértem olyan lapot amely lehetőséget ad CF.re és köszönöm a lap és a CPU ajánlatot(G2020.)
-
nimfas
addikt
válasz
bluyoo #45103 üzenetére
Akkor amit én néztem ki (majd nyáron lesz aktuális a vétel egy i5 3570k-val) Asrock Z77 Extreme4 lap honlapján ez szerepel:
"2 x PCIe 3.0 x16 Slots, Supports AMD Quad CrossFireX™, CrossFireX™ and NVIDIA® Quad SLI™, SLI™"
Akkor ez tudja a két Nvidás kártyával a max-ot, ha jól értem, ugye?
Jelenleg 1 db Giga 560Ti van benne, későbbiekben majd ha úgy alakul... esetleg....
-
emlekmas
tag
válasz
bluyoo #45099 üzenetére
Kb. ilyen irányban gondolkodom, feltehetőleg marad az ati vonal, de az nvidia is szóba jöhet. Úgy is a vásárlás napján fog eldőlni, melyik legyen.
Igazából azon agyalok, hogy az alaplap és a VGA gyártója lehet, hogy jó lenne, ha egyezne, már csak a termékeikhez adott szoftverek miatt is.A kérdés csak azért volt, mert ha viszont kell mellé tenni másik vga-t később, akkor nem tudom, hogy hogyan kell elképzelni a slotok sebességét. Tehát ha van rajta 2 db x16-os slot, akkor azok együtt is x16 üzemben működnek? Ez egyáltalán számít valamit?
Lehet nem pontosan fogalmazom a kérdést, és ezért nem értitek... -
benito86
csendes tag
válasz
bluyoo #45090 üzenetére
Köszi. Tuningolni nem szeretném. Még 1 kérdés: mekkora különbség van áramfelvételben egy mATX és egy ATX-es lap között?
Jelelenleg adott egy i53470, 4gb ram, 1tb HDD(ez esetleg később bővítve lesz 5-ra),ODD, Hd7770, 400W-os táppal(80+). Ez elég lesz a szabil működéshez?
Köszi.
-
nimfas
addikt
válasz
bluyoo #45054 üzenetére
Cikket átrágom... még jó hogy beszélni angol ;-)
Nem is azért írtam, hogy 3,2-n ment a 2,66-os proci, hogy bármelyik mai procit űberelné, gyanítottam, hogy nem... :-)
"Nyárra tervezem a csere-berét" "Na addig sok minden történik még .... ugye ha minden igaz addig kijön a Haswell is az új LGA1150-es platformra ...."Hát remélem pár ezressel lenyomja a "régi" árát ;-) Bár erre elég kevés esély van....
SLI-ben max azért gondolkodnék, mire elavulna a 560Ti kártyám még mindig olcsóbb lenne venni egy másikat, mint egy új VGA-t (annó a 560Ti is 50 körül volt....) Gondoltam az SLI-vel kitolnám a VGA cserét. Olyan sokat nem játszom, sajnos új játékokkal szoktam Assassin 3, Far Cry 3.... várom a Watch Dogs-ot is)
-
nimfas
addikt
válasz
bluyoo #45043 üzenetére
A fent említett ASRock Z77 extr4 + i5 3570K párost meddig lehet húzni?
A jelenlegi C2D 2,66-os proci a ddr2 rammal simán ment 3,2-n, a ddr3 ramokkal nem :-S
A régi alaplap és proci menne anyám egyik gépépe, könyvelésre, excel-word-re elég lesz még vagy 5 évig neki :-)
Nyárra tervezem a csere-berét, addig remélem még valamennyit mérséklődnek az árak.... (nem 15-20eFt-on fog múlni azért szeretnék egy jelentős tuningtartalékost) Max vennék mégegy ilyen VGA-t, de ahogy néztem az ASUS csak ATI-t támogat Crossfire-ben.... Nvidia SLI-t nem, lehet én néztem be....
politikát nem belekeverve, remélem addig nem szólnak csúnyákat a parlamentben, mert elszáll a forint :-D
Jester01: Ha játszom majd tv-re kötve full-hd-ben akkor húzva lesz... nyilván ha net akkor nem.
Jelenleg 20% game... 80 % net. -
nimfas
addikt
válasz
bluyoo #45041 üzenetére
Igen... 3570K akart lenni
Mivel sokat megy a gép a fűtésre nem ezzel szeretnék rásegíteni :-) (fogyasztás)
Nem szeretnék 2-3 évig hozzányúlni a géphez ezért gondoltam hogy inkább most egy húzósabb beruházás, legyen tuning tartalék, de szívesen fogadom az olcsóbb esetleg ár/érték arányban jó tippeket-tanácsokat :-D
Jelenleg ilyen ramom van: Kingmax FLFF65F-C8KM9 egy darabig maradna is ha lehet.... 2x4 GB
Core2Duo 2,66 Ghz
Gigabyte GA-P35C-DS3R
nVIDIA GeForce GTX 560 TiKitartott pár évig... ram lett cserélve ddr2-ről dd3-ra... és a VGA....
-
nimfas
addikt
válasz
bluyoo #44967 üzenetére
Én is találkoztam ilyennel... hát én tuti 3 éves helyen venném.... de nem is értem, hogy lehet "lecsípni" 33 %-ot a garanciából legálisan?
Ha beszarik 2 év után küldjem ki a gyárnak, hogy cseréljék ki?
Siófokon pl. azt mondták ha ASRock lapot akarok meghozzák, de a garit én intézem ha gond lenne... WTF ?!?!
Ezek szerin sokan nem bíznak még a gyártóban, nemde? -
dauphin
aktív tag
válasz
bluyoo #44905 üzenetére
Helló! A CPU egyenlőre marad, két 250 GB-os vinyó, egy floppy meghajtó (amihez nem ragaszkodom, mert eddig sem használtam, bár tavaly jól jött a BIOS frissítés miatt). Gigabyte GA-M57SLI-S4 alaplap, amit szeretnék lecserélni egy újabbra. Jelenleg egy AMD Athlon II X3 460-as processzor, 4x1 GB-os DDR2 800 Hz-es RAM modul, egy ASUS ENGTS450 DirectCu DDR5 1GB-os videókártya, wifikártya (PCI-e), és egy USB 2.0 4+1 bővítő kártya van szolgálatban. A keret maximum 30k, de ez már a felső határ és az alaplapi VGA-hoz ragaszkodnék, mert egy alkalommal megszívtam, amikor a videokártyám bemondta az unalmast (2-3 hétre, a végén komoly elvonási tüneteim voltak)
Köszönöm.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bluyoo #44892 üzenetére
Az lesz amit elsore irtal. Amugy munkara is kell a proci, nem csak jatekra.
Amugy a kerdesre valaszolva. Azert nekem nem er meg +30-50k-t az alaplap. Annyival nem ad tobbet. Persze most ironiaval szolva... a 3960x sem eppen eri meg az arat. Viszont beszereztem ujan, boltbol 230ert, ami azert nem rossz ar. -
Emi1986
tag
válasz
bluyoo #44877 üzenetére
Hy!
Családban gondolkoznék egy gépcserén.
Ezt cserélném:
Lap: intel
CPU:intel quad core q6700
RAM: 4*1gb ddr2 800mhz ram
VGA: Nvidia Geforce 9800GTX 512mb 256bit gddr3
HDD: 1TB Seagate
Táp: Chieftec gps 450-aaErre:
Lap:ASROCK FM2A75 Pro4
CPU:AMD A10-5700 3.40GHz FM2
RAM: CORSAIR 8GB DDR3 1600MHz CL11 KIT CMV8GX3M2A1600C11
HDD: 1TB Seagate
Táp: Chieftec gps 450-aaA lényeg, hogy kicsi ráfordítással maradjon meg a játékos masina (gta4, bf3)-ra és emellett fogyasztás csökkentést is szeretnék.
Elvileg 1440*900-as felbontáson az amd apuja szerintem tudja ugyan azt a szintet amit a régi quad intel+9800gtx.
Nektek mi a véleményetek?
-
PePeT
csendes tag
válasz
bluyoo #44752 üzenetére
Köszönöm válaszod, összevetettem az ajánlataidat a Gigabyte-al, árban közel egyformák, de a minimális különbségek nálam még mindig a Giga malmára hajtják a vizet (alkalmi eSATA és FireWire használat miatt)
Továbbá nem tudom van értelme hinni az Ultra Durable pozitívumainak, ami az MSI esetében a Military Class-ra hallgat, viszont az Asus esetében nem látok hasonlót - Vagy csupán marketing duma lenne az előbbiek esetében - Mit Gondoltok?
Még mindig várom véleményeteket, illetve tapasztalataitokat a téma felvetésemnél megfogalmazott opciók figyelembevételével a gyártokról. Miért Asus, miért ne Gigabyte vagy épp MSI, netán ECS, esetleg Asrock. Stabilitás, inkompatibilitás, meghibásodás, garanciális ügyintézés, stb.
http://prohardver.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/hsz_44729-44729.html
-
nimfas
addikt
válasz
bluyoo #44813 üzenetére
Tyűha... köszönöm, elég korrekt leírás... az a bajom, hogy én leragadtam a Core2Duo-s lapoknál azóta van mit bepótolnom :-D
Intel Core i5-3470 Ezt a procit néztem ki bár árban már a saját egyéni tűréshatáromat súrolja.
Ehhez kéne egy normális lapka....
Az a baj hogy eleve nem tudom mi a difi a B75-H77-Z77 között, de utána fogok olvasni :-)Lényeg, hogy kiszolgálja a vga-mat és pár évig ne kelljen piszkálni :-)
Házam jó nagy van úgyhogy ATX bővel elfér. HDMI és egyéb kimenet nem tudom mennyire fontos ha úgyis külön VGA-t hajtatok meg vele..... igazából az RCA-s digi hangkimenet lenne jó ha lenne... a gép és erősítő között van 4-5 m amit egyszerűbb számomra áthidalni egy RCA kábelellel mint optikával. (nem tudom milyen árban van egy 5 m-es optikai kábel :-))
Utána fogok nézni az általad ajánlott lapoknak, hogy ár-érték arányban számomra melyik a legjobban megfelelő egy esetleges későbbi proci bővítést is beleszámítva, bár ahogy nézem 2 évente cserélődnek a foglalatok is... szóval ezzel nem biztos h. megéri számolni :-)
Üdv.
Gábor -
nimfas
addikt
válasz
bluyoo #44752 üzenetére
"(#44726) nimfas
Egy körülbelüli keretet írhatnál mert a szorzózáras i5-3470 alá lehet a legolcsóbb B75-ös lapot is rakni egészen komoly tuninglapokig ... szóval 15K - a csillagos ég.
A VGA mindkét platformon ugyan úgy dolgozik nincs kompatibilitási gond sem az AMD sem az Intel-el.
A RAM-ra nem merek esküdni de jó eséllyel nem lesz vele gondod bármelyik lap lesz ajánlva."Igazán még csak felmérem a jelenlegi helyzetet, hogy ki mit ajánlana, a régi lap menne anyám könyvelő gépébe, szóval nem menne kukába (valamit még hozzá is állna, a használt piaci értékét pár ezer
Ft...)Tuningolni nem nagyon szoktam a meglévő VGA-t szeretném kihajtani vele, ezért kérdeztem arra rá :-)
Előre is köszönöm!
-
anytime
őstag
válasz
bluyoo #44799 üzenetére
Szia!
Természetesen játék miatt akartam a ROG lapot, de ezzel a géppel dolgozom napi szinten a vállalkozásomban is. Gondoltam az irodai munkát elviszi a ROG lap is
, de megtorpantam amikor láttam, hogy nincs sima analóg kimenet!
Úgy gondoltam, hogy ha meg is veszem a ROG-lapot és a CPU-t (1155), akkor a VGA kártya beszerzéséig simán dolgozom (mint eddig és ezt valóban nem emlegettem, mert ez nem lehet szűk keresztmetszet) és a ROG lap integrált GPU-jával a béna kis játékaim (régi TW és a SimCity5) és filmjeim elmennek rajta.
Amit most ajánlottál deszkát, az úgy látom, tökéletese ..., DE
... akkor ezzel a Display Port / VGA-val azt is meg tudom csinálni egy ROG lap esetében, amíg nincs meg a VGA kártya, hogy az alaplap KÉT a két darab Display Port kimenetét alakítom át D-SUB-ra? Mert ha igen, akkor mégis csak lehetne ROG a játék miatt, ami munkára is jó (a munkát most hangsúlyozom
?
Amennyiben igen, akkor ugye ez a javasolt VGA kártyánál sem lesz gond, mert annak van 4 darab Display Port kimenete.
Köszi a segítséget és a válaszokat, még ha elég kaotikus is volt az igény előterjesztése
Üdv:
anytime -
anytime
őstag
válasz
bluyoo #44797 üzenetére
Sziasztok!
Biztosan az agyatokra megyek és talán nem is minden OK nélkül
Akik eddig segítettek, már nem mutatkozom be és a konfigot sem írom le újra (egyébként is ott van a cuccok leírásban) és a rigolyáimat is ismerik már.
Újabb problémába ütköztem ...
A ROG lapokkal szemezgettem és továbbra is azt szeretnék, de azt hiszem csak egy újabb gondot vennék a nyakamba, monitor vonalon.
Ha cserélem a jelenlegi 1156-os deszkát, bármilyen ASUS és felső kategóriás, 1155-ös ROG / vagy nem ROG lapra, akkor cserélhetek monitort / minitorokat is
A jelenlegi két monitoromnak csak D-SUB bemenete van és úgy tudom használni őket, MUNKÁRA (természetesen ez a legfontosabb, mert ebből élünk meg), hogy az alaplapomnak van egy D-SUB és egy DVI-D kimenete. A DVI-D-t pedig át tudom ugye alakítani. A DVI-I-t nem lehet, ezt már próbáltam, ne ajánlja senki, nem lehet!
Szóval, ha deszkát váltok és még nem veszek (nem is tudok egyszerre váltani mindent) VGA karit, akkor olyan deszka kellene, aminek HD4000-es integráltja van és elketyegnek vele az egyszerűbb játékok és filmnézésre is használható (azért néha a gyerekek is tolják apa gépén). A jelenlegi HD3000, igen gyengusz ...
Tudom, ha veszek majd egy felső kategóriás VGA karit, akkor ez a probléma újra előttem lesz, de egyszerre nem megy minden, szóval lehet, hogy le is kell mondanom ennek fényében a ROG lapokról.
Mit vehetnék ezzel az alaplapi szűkítéssel, ami a lehetőségekhez mérten a legtöbb szolgáltatást tudja nyújtani és a tuning továbbra sem érdekel igazán? A szolgáltatások alatt a jobb energiagazdálkodást, a harmadik generációs CPU-k támogatását, USB-at; e-Satát értem (ez lehet, hogy add-on kártya függvénye), netán a jobb alaplapi hűtést. Ja és olyan lapot kell vegyek, amire a HR-02-es Macho felmegy úgy, hogy elfér mellette majdan a VGA kari is.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, üdv:
anytimeSorry, a sokadik koncepcióváltás miatt, de ezekkel a kérdésekkel és problémákkal én is csak menet közben szembesülök.
-
-
Djsaba
senior tag
válasz
bluyoo #44776 üzenetére
Támogatom a válaszod!
Főleg, szorzózár nélküli procik-hoz ajánlott a Z77 Extreme4, legjobb ár-érték arányos lap, sőt nem is mindennapi
Tuning terén elért eredmények is hozzájárulnak, főleg hogy egy "halandó" aki nem ért annyira a tuningoláshoz, az is kényelmesen tudja húzni , biztonságosan , saját kezűleg. -
anytime
őstag
-
xtevo
őstag
válasz
bluyoo #44626 üzenetére
Nem tudom befutó-e, csak én megbízok a márkában, ez eléggé el van látva minden földi jóval: Z77 EXTREME4-M, és mATX méretben. ATX méretű házat nem szeretnék, ezért váltottam itx-re, de ez kicsinek bizonyult, így a kettő között maradnék.
Tetszik az Asus lap is, csak feleslegesen nem szívesen fizetek ki többet...@Mahrenburg
Köszi a segítséget, de maradnék inkább a saját elképzelésemnél.@BomiBoogie
Köszönöm a segítséged, sajnálom, hogy pont az én kérdésem okán kaptad ezt a savzuhatagot a fejedre... -
janesz35
csendes tag
válasz
bluyoo #44654 üzenetére
hát csak lapot akarok cserélni persze vele jár a cpu meg a ram!de amim most van az egy amd 3000+os meg ddr1 es ramos!nekem isten igazán csak netre kell meg filmezni!vidit most vedtem bele egy 512 es Atit a vinyoval sincs gond az 1 Tb uj a táp is!igy hát csak lap kell!de arra jo lenne amire szeretném,nem?
-
janesz35
csendes tag
válasz
bluyoo #44650 üzenetére
hát a cpu még nincs meg azt majd uttána nézek!a devalszeg jobb ez a lap mint az ami most a gépbe van!!nekem nem kell hogy csucs legyen csak frankon mennyen!!ha csucs gépet akarnák akkor a határ a csillagos ég!!Amugy meg csak azért irtam be ijra mert nem láttam ez elsöt
hát olyan 4000 körül
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
bluyoo #44630 üzenetére
Most azért a rend kedvéért egy rövid olvasnivaló:
Korrektorok hatásköre és jogai
Aki indíttatást érez, szabadidejében nyugodtan vállalhat többletmunkát a fórumos közösség minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében. A nagybetűs rang a szabályoknak megfelelően összhangban áll bizonyos szükségszerű hozzáférési lehetőségeinkkel.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
bluyoo #44620 üzenetére
Bluyoo - Nade Vezérigazgató Úr! Mi ez a "gonoszan vigyorgó UV-zöld fej"? Ahelyett, hogy örülnénk annak, hogy BomiBoogie még gyorsabban válaszol, amióta megkapta az új turbómeghajtást! Azt már nem várhatjuk el, hogy helyes is legyen a válasz... Különben is mi az a plusz-minusz 3 slot? Barátok közt elhanyagolható jelentősége van, szinte észre sem venni... Egyébként is, hol van az kőbe vésve, hogy mindig a válaszoló alkalmazkodjon a kérdező igényeihez? Majd megkérjük szépen Xtevot, hogy vegyen normal ATX-es lapot, és máris helyes a válasz! (Mai napig meghatottan gondolok vissza arra, hogy egy tőlem tanácsot kérőt sikerült rábeszélnem, hogy egy P8Z77-V PREMIUM képezze a netezős gépe alapját, elvégre nem mindegy, hogy milyen lapot teszünk, egy G440 alá... Igaz, hogy csak egy 80 -as HDD, és egy USB-s mobilnet-stick volt rákötve, de ki tudja mikor lesz szükség később a lap egyéb szolgáltatásaira... )
Xtevo - Nem akarlak rábeszélni, de ha normal ATX-es lapot vennél, akkor például ilyen nagyszerű házba tehetnéd, sőt, egy ilyen házba akár egy bővített ATX-es Z77 Extreme11 is elférne! Hát nem csodálatos ötlet?
BomiBoogie - Na mit szólsz, milyen ügyesen elintéztem, hogy mégis igazad legyen? Ne is hálálkodj, önzetlenül tettem! Vagy, ha már mindenképpen szívből jövő köszönetnyilvánítást szeretnél eszközölni, kérlek semmiképp ne vidd túlzásba! Vagy, ha már ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor esetleg csak egy rövid pár mondatos hálálkodást tegyél közzé, a hosszú változatot meg privátban küldd el, s a jobban sikerült részeket esetleg megjelentetjük könyv formájában...
-
anytime
őstag
válasz
bluyoo #44616 üzenetére
Szia!
Igen, ezt mar neztem en is, ill. leveleztem ez ugyben mar KaiotEch kollegaval is. ATX kell az mar latszik, mATX Gene V akkor kiesik ...
Kacsingattam mar az Extreme V-el is, csak az meg EATX. Ugyan a hazam XL-ATX CM Storm Trooper, de ha jol tudom a mereteket, az EATX nagyobb.
Holnap de. majd meregetek, meg ugye az is kerdes, hogy hol helyzkednek el az alaplafuratok a ket szabvanynal? Ennek utana tudnek valahol nezni, szerinted?
Koszi,
A -
anytime
őstag
válasz
bluyoo #44607 üzenetére
Szia!
Igen, nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál az ügyemmel!
Számolgattam és közben átugrottam a Gene topicba is
Ahogy látom, a csillagok együtt állnak
és köszönöm, ez is megerősít abban, hogy itt a PH-n értetek a dolgokhoz!
Igen, egyre inkább hajlok arra, hogy a Gene V lesz az én deszkám, vagy legalábbis az biztos, hogy ROG lap lesz ... belőle. Valszeg a GeneV, mert procival együtt ezt a ~ 100k-t +/-10% lőttem be magamnak, amit el tudok rá költeni ill. össze tudok rá szedni nyár végéig és plusz ugye a VGA
A VGA ajánlást is köszi, nagyon ott van és az ára is. Jelenleg két monitorral dolgozom és idén még szeretnék egyet venni, hogy multi clamp-ben tudjak dolgozni a három monitorral. Ezt, ahogy látom, tudja, köszönöm!
Nem ígérem meg, hogy nem foglak még zaklatni benneteket, köszönöm!
Üdv:
A
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest