- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz
szlobod95 #45723 üzenetére
Szlobod95 - Szerintem az ASRock B75 Pro3 ebben az ársávban a legjobb választás, a fórumon többeknek is van , s ahogy olvastam, elégedettek vele, de ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá az ASRock Intel 7-es topicban.
Lazika - Természetesen ebben is elmegy a CPU, s ha nem tuningolsz, akkor a 4+1-es tápellátás is "megbocsájtható", de a mATX nem igazán "egészséges" AM3+ -ban, s engem eléggé zavar, hogy nincs hűtőborda a FET-eken... Milyen dVGA-t raksz bele később?
FCsabi24 - Az Asus P8H77-V-t ajánlanám figyelmedbe.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szlobod95 #45182 üzenetére
"Azt írták, felesleges ilyen alaplap 25 ezerért"
Igen működik a CPU-d egy 11K-s H61-es lapban is ...... ilyen szemszögből tényleg felesleges egy jó lap.
A Trabantos is azt mondja hogy felesleges a Wolksvagen ....
Tegnap ajánlva lett neked az Asus P8B75-V ha spórolni szeretnél. De a mATX-es lapok még olcsóbbak.
A Raid két merevlemez összecsatolása. Gondolom a H77-es chipset-re gondolt mert a B75-ös nem képes rá. De P8H77-V nem csak a chipset miatt drágább jobb mint a P8B75-V hanem minden tekintetben. Tápellátás , hűtés , ....... még szélesebb is majd egy centivel.Szerintem az egyik legjobb nem tuningképes lap.
-
kungzi
veterán
-
bluyoo
nagyúr
válasz
szlobod95 #45170 üzenetére
Gondoltam hogy anyagi oldala is lehet ezért nem is neked írtam.
Ha nem szoktál lemezeket írni az ODD nem is kell USB-ről feldobod a Win.-t és kész.
Viszont a tápod színe meg eltér a házétól.Ha netán az üzletben ahol veszed a konfigurációt van olcsó FSP Raider 550 5év garanciával azt még érdemes lehet megfontolnod.
(#45172) BomiBoogie
Meglehet hogy rendben van de a DCII nálam annyira bevált (talán az első VGA hűtés amit nem kellett piszkálnom/lecserélnem) hogy legközelebb is biztos mellette döntök.
"Akkor ez csak véletlen lehet." -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest