- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Icewind
aktív tag
válasz
zaragosa #1927 üzenetére
Ezek a külföldi HP-k tényleg világgarisak?
Kár hogy a HP nem ad pixelgarit... tudom, tudom, Hexaa, tőle akartam venni, de ha így felszaladnak az árak.....Amúgy is, karácsony előtt nem inkább akcióknak, árcsökkenéseknek kéne lennie? Vagy most felnyomják és majd szép lassan csökken? Vajon mikor áll vissza a mostani szintre majd...karácsonykor? Januárba? Később?
Csak karácsony előtt kb 1 héttel lesz pénzem monitort venni..
-
szeva000
addikt
válasz
zaragosa #1683 üzenetére
Meg is van az cak az öcsémnél
az én véleményem az,hogy szövegmegjelenítésben jobb,mint a HP,de a fekete egyértelműen világosabb.Bár ezt csak akkor látod igazán,ha a HP-hoz viszonyítod
Egy TN panelhez képest koromfekete
A kontraszt is sztem jobb rajta,nekem pl. a színei is jobban tetszenek.Hiába H-IPS panel van a HP-ban.Kalibráltam,de nekem akkor sem az igazi....node ne gondolj egetverő különbségekre és hibákra.(nagyon jó a HP2475W is és sztem a benq is.Ez tényleg csak inkább valami szőrszálhasogatás részemről
pl. nekem viszont a hp nem zavarja úgy a szemem sötétben(mivel nem sokat volt nálam a monitor,így nem is igazán volt időm állítgatni és próbálni ilyen téren,így lehet csak ezért látom jobbnak a HP-t)
Valaki mondta,hogy a benq-nál van csomó szériahibás...ezt nem tudom,nálam(vagyis az öcsémnél) tökéletesen megy azóta is,semmi sistergő hang meg ilyenek.
Egyedül talán a legalacsonyabb állítható magasság zavarhat kicsit,mert sztem kissé magas úgy is
Inputlagot nem tapasztaltam rajta,de ahogy tesztekben is olvastam olyan 30ms körül van,az meg igen jó eredmény.
Ha lenne időm megpróbálnék rajta egy kalibrálást,de sajna erre nem mostanában fog sor kerülni.Még a HP-m sincs rendesen bekalibrálva időhiány miatt.Sajna a köv 1-2hónapban nem is lesz
,örülök ha esténként feltudok nézni ide legalább.
Ha most a két monitor között kellene döntenem,hogy melyiket vegyem...a benqt-110k-ért vagy a hp-t 150k-ért?no egyértelműen benq a jó ára miatt -
old_artist
addikt
válasz
zaragosa #1674 üzenetére
Üdv!
Igen, mivel megjelent a Hp LP2475W, ezért le is vitték az árát, mivel már nem ér annyit, de nagyon jó alternatíva annak, aki egy HP LP2465W 6ms g2g 24"WS Samsung S-PVA (LTM240M2) panelos monitort akar venni!
Igen, a Hp LP2475W nagyon-nagyon kelendő, mivel szolgáltatásaival és H-IPS paneljának köszönhetően az egyik legjobb a 24"-osok között, de esetleg itt még állandóan kapható, sőt egy kis felárral pixel hibára tesztelve vehető meg! -
old_artist
addikt
válasz
zaragosa #1461 üzenetére
Üdv!
Eddig nem vettem észre semmi zizegő, ciripelő, búgó és sípoló hangot, pedig még azt is kipróbáltam hogy különféle felbontásban és extrén fényerő és kontrasztnál is figyeltem, de semmi "szösszenet" sem hallatszik - egyenlőre, pedig én is féletm attól, hogy a teszkós műanyag burkolat miatt esetleg érzékelhető majd valami nem odaillő hang/zörej, de nem!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest