Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
Esetleg, ha érdekel valakit, Eizo S2431W eladó, 5 év garanciával! EIZO S2431W
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #1027 üzenetére
Irány Bécs!
Szinte már látom, monitor turizmus! Régen hűtőládákkal megrakva érkeztek a magyarok haza Bécsből, 2008 ban monitorokkal!
-
AMATŐR
őstag
válasz
i are robot #965 üzenetére
Jó kis cikk, még nem láttam eddig!
-
AMATŐR
őstag
Végre!!!
Ma reggel belekerült a gépembe a 4870 X2 , így szépen kipróbáltam az új monitort is! / Eizo S2431W / Mit is mondjak? Szédületes a képminőség, úgy, hogy amit old_artist küldött ICC profilt / 3870 X2 / ét tettem be alapértelmezettnek. Gyönyörű a kép! Észbontó színek, szédületes képminőség! Ámulok és bámulok. Ezt tudva, sokkal korábban kellett volna ilyen monitorra áldozni egy kis pénzmagot!
Remélem hamarosan sikerül a saját VGa-m hoz kalibráltatni, mert az alap beállításhoz mérten ez a "sima" profil is bődületes külömbséget hozott. Ebből kiindulva, bele sem merek gondolni milyen lesz, ha a saját karimra lesz kalibrálva!
Köszönet old_artist nak amiért " rábeszélt" erre a monitorra, és a segítségéért amit az ICC profil előállításában segédkezett!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #925 üzenetére
Köszönöm, a hasonló monitorral rendelkezők nevében is!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #918 üzenetére
Úgy legyen!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #916 üzenetére
Isten vagy !
Remélem 4870 es eredményt is kapunk! -
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #903 üzenetére
Történt már valami előrelépés a dologban?
-
AMATŐR
őstag
old_artist és GuMipOkE nak is köszönet, hogy segíteni próbáltok egy egyszerű halandónak!
-
-
AMATŐR
őstag
válasz
GuMipOkE #868 üzenetére
GuMipOkE: Nekem tegnap jött meg a moncsim Eizo S2431W.
Sajnos nincs VGA karim / kölcsön kaptam egyet, 1 napra a teszt erejéig / így kb. 6 órát tudtam csak nyúzni az új szerzeményt.A színek... észbontóak. A belátási szög hihetetlen nagy az előző TN panelos 2232BW monitoromhoz képest. A filmek.... egyszerűen fantasztikusak.
Nekem a játék is igen fontos, így 2 játékot próbáltam ki rajta COD4 ill. Crysis. Semmilyen külömbséget nem láttam sebességben a régi 2ms os monitorhoz képest. Így játékra is kiváló!
Most itt áll az aztalon és várja a 4870X2 megjelenését!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #843 üzenetére
Annak nagyon örülnék / örülnénk / ha segítenél ebben!
Ha esetleg van egy-két ICC profil az általad bekalibrált monitoroknál, akkor legalább megközelítő értékeket kapnánk! -
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #776 üzenetére
Nem én vásárolok onnan, hanem a kisker ott rendelte meg a moncsit!
De ha azt a boltot írom le neki,ahonnan én vásárolok, valószínűleg nem mond neki semmit. -
AMATŐR
őstag
válasz
GuMipOkE #772 üzenetére
Én a Juventus Team-től rendeltem. Kíváncsi vagyok mikorra realizálódik a dolog. Te is feketét rendeltél?
Örülök, hogy egyforma moncsink lesz, a beállítási problémákat esetleg könnyebben megoldjuk. Egyébként mondtam Old_Artist nak, ha megjön a cumó rögtön hívom egy-két tanácsért!
Old_Artis
emélem ezt nem valamilyen xar panellel szerelik!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #770 üzenetére
Az már a 26' osokhoz ár!
-
AMATŐR
őstag
Most telefonáltak az Eizo-tól, hogy sem Ausztriában sem Németországban nincs fekete S2431W monitor, így Japánból kell megrendelni, kb. 2 hét.
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #747 üzenetére
Egy ember, akire mindig lehet számítani!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #743 üzenetére
Egyébként mi a külömbség a WE és a WH jelzések között?
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #743 üzenetére
Nem!
Egyébként a kisker velük hozatja a jövő héten az enyémet is! Egye fene bevállalom. Ha nem lesz jó, kivágom a kukába.
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #740 üzenetére
Ennyiért nem kellett sokáig árulni!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #702 üzenetére
Az már a múlté!
És a GX2 is!
Most jön az újítások kora!
-
AMATŐR
őstag
válasz
old_artist #700 üzenetére
"megnézném élőben is - azért!"
Gyere át!
Aktív témák
Hirdetés
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG Ultragear 27GN60R-B (Garanciás)
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest