- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
válasz
luciferk #6028 üzenetére
Akkor elmondom még egyszer. Mivel a szerződéskötés MÓDJA a mérvadó, az pedig az interneten köttetik, vagyis távollévők között kötött szerződésről beszélünk, tökmindegy, hogy futár, postás hozza a terméket, vagy személyesen veszed át az üzletükben, ha van ilyen egyáltalán, minden esetben él a 8 munkanapos elállási lehetőség, indoklás nélkül.
Ellenben téves az az információd, hogy az üzletben vásárolt termékek esetében 3 munkanapon belül elállhatnál a szerződéstől, mert ilyen jogszabály, és fogyasztói jog egész egyszerűen NINCS! Nem állhatsz el a szerződéstől 3 munkanapon belül, még akkor sem, ha a vásárolt termék hibás... pláne nem indoklás nélkül. Kijavításhoz, vagy kicseréléshez van jogod első körben.
Én már vásároltam így, s álltam el a szerződéstől. Neten rendeltem, személyesen mentem el érte, használtam, majd úgy gondoltam, hogy elállok a szerződéstől. Írtam egy tértivevényes-ajánlott levelet a webshop tulajdonosának, hogy vinném vissza a cuccot, s kérem vissza az árát. Persze elsőre nem akart foglalkozni az ügyemmel, de gondolom, utánajárt az ügyvédjénél, hogy jogszerű-e, amit csinálok, s mivel ott sem kapott más jogi tanácsot, mint amikre én hivatkoztam, kénytelen-kelletlen el kellett fogadnia, hogy jogomban áll elállni a szerződéstől. Mivel akkor nem volt annyi pénze, mint amennyit elköltöttem, s vissza kellett adnia, megkért, hogy várjak egy kicsit. Addig természetesen használtam a termékeket, amikor pedig szólt, hogy mehetek a pénzért, már indultam is. Vittem a cuccokat vissza, ahonnan hoztam, legombolta a kezembe a TELJES eredeti vételárat, és búcsút vettünk egymástól.
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dacia topic
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest