Aktív témák
-
szumoo
senior tag
válasz
iceshark18 #6952 üzenetére
Szerintem a 24"-ossal is megbarátkozom, ha úgy alakul.
-
szumoo
senior tag
válasz
iceshark18 #6933 üzenetére
Köszi szépen!
Amint meg van az enyém, én is fogok írni róla pár sort!Szerk.:
Lehet ez tud segíteni a színbeállításban. -
szumoo
senior tag
válasz
iceshark18 #6858 üzenetére
Nagyon köszönöm és köszönjük előre is!
-
Bécus21
csendes tag
válasz
iceshark18 #6848 üzenetére
Én is náluk vettem, szerintem korrektek. Kérheted, hogy nézzék meg neked, így nem kell tartanod tőle, ha meg hibás, akkor automatice kicserélik.
-
szumoo
senior tag
válasz
iceshark18 #6848 üzenetére
Nem igazán tudok Ipon-os rendelésben segíteni, mert Szegeden intézem a dolgot. Azért döntöttem végül is a Benq mellett, mert több helyen is olvastam, h ennél a márkánál a legkisebb a pixel meghibásodás és a legjobb ár / tudás aránya van. De nálam sokkal jobban járatos emberek biztos többet tudnak segíteni!
-
dezz
nagyúr
válasz
iceshark18 #6702 üzenetére
Akkor viszont valószínű, hogy nincs itt senkinek, azért nem érkezett reakció. Általában felesleges többször ugyanazt kérdezgetni. Összehasonlító elemzéseket sem nagyon érdemes várni. Általában az szokott lenni, hogy ha valaki vesz valamilyen monitort, akkor beszámol róla, de nem követi mindenki folyamatosan a topikot...
(#6709) CoDWaW07: Az a video tavaly júniusi, akkor szerinted milyen 5000-es kártya volt?
Nem kell hozzá más, csak aktiválni a 2. monitort és bekapcsolni a kiterjesztett asztalt (szal, ne klón módban legyen, mert akkor ugyanaz jelenik meg, mint az elsőn).
-
dezz
nagyúr
válasz
iceshark18 #6700 üzenetére
Keressetek egy ilyet a képernyőn: "Gyorskeresés itt", oda írjátok be a monitor számát, és lőn...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest