- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bnorci71 #5925 üzenetére
Én tegnap vettem egy Samsung 2494HS-t, szerintem teljesen jó. Mondjuk egy százéves LG 17"-os CRT-t cseréltem le amit egyébként nagyon szerettem de kiszolgálta az idejét, csíkozódott már, meg javítva is volt szóval le kellett cserélni.
A legjobban a színeken meg a designon stb.-n kívül nekem az tetszik ebben a Samsungban hogy filmet tudok rajta nézni az ágyról is 2m távolságból. Most próbáltam ki rajta az előbb egy blu ray filmet, nagyon szép tényleg. A matt előpanel is jobb, legalábbis nekem, mint a fényes Samsungok.
Egyetlen hibája van, ezt többen leírták fentebb és én is csatlakozom: az érintőgombok. Egy az hogy ritka hülyén vannak elhelyezve, kettő hogy sötétben láthatatlanok csak tapogatsz legfeljebb hogy beazonosítsd valahogy, harmadik hogy már többször hozzáértem véletlenül a kikapcsológomhoz és kapcsolhattam vissza.
Ez pesrze kis kényelmetlenség, mondjuk nagyon állítgatni én nem fogom most hogy beállítottam már azt a pár dolgot, fényerőt stb.-t. Ezzel együtt azért normális kezelőgombokat tehettek volna rá, erre figyelhetett volna a Samsung, ezt leszámítva szerintem TN paneles monitorok között tényleg egy jól siekrült darab. -
dezz
nagyúr
válasz
bnorci71 #5907 üzenetére
Bármikor lehet olyan fényképet csinálni, ahol egy 10 éves TN-en sem lesz bevilágítás, mert teljesen fekete lesz...
"hosszú záridő", ez aztán a precíz adat...
No és milyen blende, ISO? Azt sem írják, milyen fehérszint mellett, mert ha jól letekerik a háttérvilágítást, akkor aztán lehet hosszú a záridő... Ez nem teszt, hanem illusztráció.
Mint már írták, itt a CCFL helyén vannak a (fehér) LED-ek, a panel szélén. Na, ehhez én annyit tennék hozzá, hogy a LED-eknek egyenetlenebb a fénye, mint egy CCFL csőnek, ráadásul nem szépen egymás mellett vannak a LED-ek, mint a heringek, mert az egy kicsit drága lenne, hanem kihagyások vannak közöttük...
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest