- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
nemtom kit érdekel a 2343bw.
tegnap megnéztem egyet.hmm,zseniális az állványa.háttérvilágitása észrevehető,de nem zavaró.direkt nézve látszanak a foltosodások.pixele nagyon pici.fehér szine olyan,mint a környéken levő samuké,szinei rendben vannak.
kávája esztétikus,nem csillog.érintőgombokkal simán boldogultam,és amit ipon tesztben irnak,h nem stabil,én nem mondanám.szal szép,de főleg praktikus.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Maksifül #6017 üzenetére
hát,pixelhiba gyak azonnal,első bekapcsolásnál látszik.tehát nekem ha 5 percet adnak rá,bőven elég.
milyen webáruházban láttad a konkrét tipust olcsón?amúgy program nélkül pixelhibát egyszerűen háttérkép variálásával is el tudod intézni.meg start menü ide-oda pakolásával.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
egyvalakiii #6000 üzenetére
őőő,jogos.de esetleg mellette szólhatna még az élettartam is.hidegkatódnak véges élettartama,mig ledé majdnem végtelen.
esetleg 2 év múlva is többért lehet eladni?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
egyvalakiii #5993 üzenetére
1x samu monitort akartam venni.5öt hoztak ki egymás után,mind pixeles volt
persze másoknál is be-e csúszik -
bajnokpityu
félisten
nem lebeszéltek a többek TNről.ha valakinek x pénze van,akkor hiába mondod,h 2x-ért jobb monitort vehetne.mert képméret,pixelszám egyezik,tehát használati értéke átlagembernek nem 2x egy PVA.
a TNel több baj is van/volt.fekete mélysége,szinhűség,betekintési szög.a mai TNek feketemélysége terén azért számtekboltos haverom szavaival élve annyira jók,mint 2-3 éve a PNAsok.szinátmenetek is sokkal jobbak ma.
másik bajuk,meg,h olcsók,és ezért aprólékosan nem dolgozzák ki őket,pl a háttérvilágitásuk sokuknak foltos.LEDesek között is pont annyi béna van,tehát ez sem garancia.
betekintési szögük viszont mai napig rosszak,és ez ugye képátlóval arányosan egyre zavaróbb,és ezen a téren én nem látok fejlődést.
de hiába látom a különbséget én is,de nekem sem éri meg az árkülönbséget.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nyugdíjas #5919 üzenetére
én is irtam,h láttam katasztrofális világitású LEDest...
lehet nem pont azt a tipust,amit linkeltek,de a saját szememnek jobban hiszek,mint egy tesztnek.
amit nem értek,hogy miért nem olyan fényforrást használnak,ami lapos, és a panel mögött van,és tök egyenletes a fénye.miért pontszerűeket? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Abdulmihimud #5799 üzenetére
köszi a véleményt!bevilágitasa milyen?a h s oknak nagyon jó.
-
bajnokpityu
félisten
hogyne,természetesen.ki is hangsúlyoztam, hogy ma már esetleg változhatott a dolog.osánban amúgy 2420ast 49ért adják.ott figyel mellette néhány samu-lg,és bizony inkább benq mint azok a samuk.persze a benq nagyon bután néz ki kivülről, valamint a leggyengébb samuk vannak mellette.plusz a szinei sem voltak valami meggyőzőek igy,gyárilag.
-
bajnokpityu
félisten
senki többet LW?
23.6" os a Hsok meg 24"osak,tehát nm lehet azonos panel,hiába minden más egyezik... -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #5748 üzenetére
a 2494HS és a HM elvileg azonos panelek,de az LW az micsoda?
Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest