- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
mzsombor
tag
válasz
Nyugdíjas #4143 üzenetére
Nézd, nemrég kezdtem el nézegetni monitorokat, és nem sürgős. Feltűnt ez a típus, gondoltam két hónap még bőven belefér. Viszont eddig erről a folyamatos frissítéses dologról nem tudtam. Ennyi volt az oka csak a hozzászólásomnak. De lehet, hogy végül lesz egy 2333sw és kész. Csak ha már lehet kicsit több pénzért fullHD IPS is... Érted.
-
-
Ariadne
őstag
válasz
Nyugdíjas #3786 üzenetére
Így lesz, megnézem őket.
Mondjuk nyilván jobban esne 100k alatt megúszni a monitorvásárlást, ha az is megfelel...
Hümm, remélem némi lightos játékra is jó lesz azért, mert van még némi befejeznivaló Spellforce 2-m, eddig nem is gondoltam rá (meló ezerrel...). De az FPS-ek nem az én világom, szóval nem CS-re optimalizálom, remélem ilyenkor nem számít igazán a lassabb nem TN panel.
-
old_artist
addikt
válasz
Nyugdíjas #3780 üzenetére
Üdv!
Igen, ahogy említetted, a Dell UltraSharp U2410 hamarosan az üzletekben lesz, és hááát elég ütős elektronikával és IPS panelessel fog majd jelentkezni, ami a grafikusoknak nagy előnyére fog majd válni!
rii: nézz be a "Brekk"-ékhez, találsz számodra megfelelő Dell-t, és tesztelheted is ott helyben bármelyik modellt!
-
ricsik
őstag
válasz
Nyugdíjas #2960 üzenetére
Mindenképp 24 kell, mert ha jól emlékszem a 22coll alacsonyabb, mint a 19coll 5:4, csak sokkal szélesebb. Ha már veszek, akkor legyen minden irányba nagy
Arra gondoltam, hogy nagy különbségek lehetnek TN és TN paneles moncsik között, így ha veszek egy jobbat, drágábbat, akkor az már megközelíti az S-PVA-t, vagy leglább is nem lesz ég és föld.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Samsung Full HD LED Monitor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest