Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
tudom, nem mikrotik téma, de kaptam ajánlást a VIGI rendszerre, amit meg is fogadtam, sok keresés után én is erre jutottam. erről most lebeszélnék mindenkit, aki hasonlóan egyedi forgatókönyv mellé szeretné, nehogy így járjon. jóval több szívás volt felállítani a Tailscale-t, mint vártam, de végül sikerült és a routerhez nem kellett nyúlni. a szép az egészben, hogy a nagy ünneplés közepette, iOS alatt, mint végső céleszköz, minden böngésző elhasal. elérhetetlen az NVR webes felülete. így kell kidobni közel 200k-t : ' )
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold