- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Gyula888 #23776 üzenetére
köszi utólag is a válaszokat, sokat segítettek. péntekre kellett volna a csomag, de addig szenvedtem, hogy jövő hét lesz. három éjjelt forogtam a fórumokon, kétszer rajta volt a rendelésen az ujjam full Ubiquiti szettre... nagyon tetszik a cucc. aztán annyi melegedési nyavalyát, meg update blamát olvastam, hogy erre nem áldozok értelmetlen mennyiségű összeget hosszútávon. harmadannyiért... még így is sok, 4TB lemezzel lesz egy 8xPoEs VIGI, meg az egyik highend kamerát kipróbálni. igazad volt, remélem bejönnek. ahogy láttam, webGUI-ból local network alatt simán elérhető az NVR. ha tailscale behoz a vlanjába, akkor a local IP meg iOS alatt simán kimehet ikonként, mint "app" a betekintéshez.
itt egy kérdésem felmerült, nagyon kezdőként: vannak most is vlan három, a kamera rendszernek csinálnék sajátot. ez csak local access, teljesen szeparáltan a többitől. működni működni fog, de tailscale nem fog tudni beugrani rá kintről. tailscale az Unraid NAS-on fut pluginként. van jobb megoldás annál, hogy az IP kamera vlanba felveszem a NAS-t, amin fut a tailscale?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Revolut
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest