- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Alteran-IT #9290 üzenetére
100 Mbps-t viszi stabilan emlékeim szerint, de régebben próbáltam (még kb szeptemberbe), mert október eleje óta ER-X van, azon meg nem eröltettem a VPN-t mert valamit szarakodott az 1.10.10, meg amúgy is van OpenVPN a home serveren.
Más:
Távoli management egy érdekes kérdés. Én azt látom működő megoldásnak, hogy kulcspáros SSH kívülről custom portra, és jelszavas hitelesítés letilt, más management letilt, egy kulcsos SSH-t szerintem nem olyan túl egyszerű felnyomni, és ha kell bekapcsolható a Winbox, de sok dologra elég az SSH, nekem csak az volt engedve a hAP acˇ2-őn, meg most az EdgeRouter-en is, nekem egyszerűen ez átlátható és kényelmes.A VPS-eimen, ill. ismerősöknél akiknek én kezelem is kulcspáros SSH van, néhányan még az alapértelmezett porthoz is ragaszkodnak, de eddig nem volt belőle probléma, az más kérdés, hogy csak egyszer kell ráfaragni és utána asszem véget ér a szerelem a 22-es porttal, de ha nem célzott a támadás, alig ha fognak egy PublicKey-s hitelesítést törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Dell Latitude E5440, i5 4310U, 4GB RAM , 60 GB SSD
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest