Hirdetés
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Alteran-IT
üzenetére
100 Mbps-t viszi stabilan emlékeim szerint, de régebben próbáltam (még kb szeptemberbe), mert október eleje óta ER-X van, azon meg nem eröltettem a VPN-t mert valamit szarakodott az 1.10.10, meg amúgy is van OpenVPN a home serveren.
Más:
Távoli management egy érdekes kérdés. Én azt látom működő megoldásnak, hogy kulcspáros SSH kívülről custom portra, és jelszavas hitelesítés letilt, más management letilt, egy kulcsos SSH-t szerintem nem olyan túl egyszerű felnyomni, és ha kell bekapcsolható a Winbox, de sok dologra elég az SSH, nekem csak az volt engedve a hAP acˇ2-őn, meg most az EdgeRouter-en is, nekem egyszerűen ez átlátható és kényelmes.A VPS-eimen, ill. ismerősöknél akiknek én kezelem is kulcspáros SSH van, néhányan még az alapértelmezett porthoz is ragaszkodnak, de eddig nem volt belőle probléma, az más kérdés, hogy csak egyszer kell ráfaragni és utána asszem véget ér a szerelem a 22-es porttal, de ha nem célzott a támadás, alig ha fognak egy PublicKey-s hitelesítést törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Macska topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold