Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Alteran-IT
üzenetére
100 Mbps-t viszi stabilan emlékeim szerint, de régebben próbáltam (még kb szeptemberbe), mert október eleje óta ER-X van, azon meg nem eröltettem a VPN-t mert valamit szarakodott az 1.10.10, meg amúgy is van OpenVPN a home serveren.
Más:
Távoli management egy érdekes kérdés. Én azt látom működő megoldásnak, hogy kulcspáros SSH kívülről custom portra, és jelszavas hitelesítés letilt, más management letilt, egy kulcsos SSH-t szerintem nem olyan túl egyszerű felnyomni, és ha kell bekapcsolható a Winbox, de sok dologra elég az SSH, nekem csak az volt engedve a hAP acˇ2-őn, meg most az EdgeRouter-en is, nekem egyszerűen ez átlátható és kényelmes.A VPS-eimen, ill. ismerősöknél akiknek én kezelem is kulcspáros SSH van, néhányan még az alapértelmezett porthoz is ragaszkodnak, de eddig nem volt belőle probléma, az más kérdés, hogy csak egyszer kell ráfaragni és utána asszem véget ér a szerelem a 22-es porttal, de ha nem célzott a támadás, alig ha fognak egy PublicKey-s hitelesítést törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- LEGO klub
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Akciókamerák
- Nintendo Switch 2
- Star Wars Outlaws teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold