Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Alteran-IT
üzenetére
100 Mbps-t viszi stabilan emlékeim szerint, de régebben próbáltam (még kb szeptemberbe), mert október eleje óta ER-X van, azon meg nem eröltettem a VPN-t mert valamit szarakodott az 1.10.10, meg amúgy is van OpenVPN a home serveren.
Más:
Távoli management egy érdekes kérdés. Én azt látom működő megoldásnak, hogy kulcspáros SSH kívülről custom portra, és jelszavas hitelesítés letilt, más management letilt, egy kulcsos SSH-t szerintem nem olyan túl egyszerű felnyomni, és ha kell bekapcsolható a Winbox, de sok dologra elég az SSH, nekem csak az volt engedve a hAP acˇ2-őn, meg most az EdgeRouter-en is, nekem egyszerűen ez átlátható és kényelmes.A VPS-eimen, ill. ismerősöknél akiknek én kezelem is kulcspáros SSH van, néhányan még az alapértelmezett porthoz is ragaszkodnak, de eddig nem volt belőle probléma, az más kérdés, hogy csak egyszer kell ráfaragni és utána asszem véget ér a szerelem a 22-es porttal, de ha nem célzott a támadás, alig ha fognak egy PublicKey-s hitelesítést törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold