Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vége a Swype billentyűzet támogatásának
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért nem olvasod amit írok? Azt írtam a jövőben. Azt is írtam, hogy hihetetlen mértékben csökken az ár. Azt is, hogy -szerintem!- A "senki nem fog érte pénzt adni"-ban pedig ne fogadj!
Ma egy SFP+ Transceiver 10G -re 60USD környékén van. Amikor tömegesen elkezdik használni még lejjebb megy az ár, minden új technológiával ez történt. A NAS gyártóknak van esze, megjelentek az SSD Cache-ek és a 10G adapterek. Ők is készülnek a jövőre és bizony kihasználhatóvá fogják tenni ezt a sebességet otthoni felhasználóknak is. Nyilván nem fogja mindenkinek megérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest