Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Használok 2db.-ot otthon meg jópárat cégeknél. Stabil, gyakorlatilag el lehet felejteni ha egyszer felszerelted. CAPSMAN-t használok hozzájuk. Gyakorlatilag teljesen megegyezik a HAP AC^2-vel, csak kevesebb a port és más a ház.
A WiFi sebesség terén egy jó konfiggal rendben van, de ne hasonlítsd egy olyan AP-hez ahol van beam forming, wave 2...és ehhez hasonló csacskaságok.Mielőtt megveszed tisztázni kell a valós igényeket és ennek megfelelően dönteni.
POE-n táplálható, de adnak hozzá injektort is ha a switch-ed nem képes rá és az ETH 2-n képes további POE eszközt táplálni, akár egy másik AP-t táplálni így láncba lehet őket fűzni, bár én ezt a konfigot nem szeretem de néha hasznos.
Plafonon üzemeltetem őket többnyire, egy van falon, de nem észlelek különbséget a térerőben. Ha a konfignál nem csalsz akkor csak azt engedi beállítani ami az adott országban engedélyezett így nem fogsz tudni egy AP-vel 2 hektárt lefedni 10W-ra tolt teljesítménnyel gíy sokan azt mondják szar a jel, pedig csak betartja a szabályokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold