- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano
üzenetére
hmm, már nem emlékszem itt hogy csináltam, évekkel ezelőtt volt. Újabban már nem
, egyébként a kliensen is megvan minden cert, ca is, meg a private key is, nem gáz újra telepíteni.Ami miatt ez most képbe került, hogy így nem tudom frissíteni, amíg az ezen lévő verzióhoz nem írnak egy használható exploitot, és nem kérnek egyéb módosítást, addig marad így, meg a jelszót is elkérhetik, mint opció..
Vagy talán nyáron egyszer lesz kedvem elmotorozni Győrbe ahol ez a router van.

Egyébként ezért életveszélyes másnak is admin jogot ott hagyni
, nincs egy hónapja, hogy az ország másik végébe egy sudo jogokkal bíró user "kizárt" (állítólag véletlenül) a szerverről. Nem aggódtam, mondtam, hogy akkor most szándékosan engedjen vissza, vagy oldja meg amit szeretne.
Nem az én gépem, nyilván kizárhat a szerveréből (főleg amíg fizeti az átalánydíjamat
), de ha kizárt, ne várjon semmit érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, egyébként a kliensen is megvan minden cert, ca is, meg a private key is, nem gáz újra telepíteni.
ekkold