- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano #6885 üzenetére
hmm, már nem emlékszem itt hogy csináltam, évekkel ezelőtt volt. Újabban már nem
, egyébként a kliensen is megvan minden cert, ca is, meg a private key is, nem gáz újra telepíteni.
Ami miatt ez most képbe került, hogy így nem tudom frissíteni, amíg az ezen lévő verzióhoz nem írnak egy használható exploitot, és nem kérnek egyéb módosítást, addig marad így, meg a jelszót is elkérhetik, mint opció..
Vagy talán nyáron egyszer lesz kedvem elmotorozni Győrbe ahol ez a router van.
Egyébként ezért életveszélyes másnak is admin jogot ott hagyni
, nincs egy hónapja, hogy az ország másik végébe egy sudo jogokkal bíró user "kizárt" (állítólag véletlenül) a szerverről. Nem aggódtam, mondtam, hogy akkor most szándékosan engedjen vissza, vagy oldja meg amit szeretne.
Nem az én gépem, nyilván kizárhat a szerveréből (főleg amíg fizeti az átalánydíjamat
), de ha kizárt, ne várjon semmit érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest