- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Visszaraktam az ac2-t fő ruoternek. Most ismét működne, de a tegnapi átkonfigurálásnál az androidos mobilom ott ragadt, nem hajlandó felvenni az új ipcímet, hiába törlöm a kapcsolatot, nevezem át az SSID-t. Egyelőre átírtam a mobilban, hogy ne dhcp-ről okoskodjon, hanem statikus ip-vel, így most jó. Asszem három napra volt állítva az ip érvényessége. Lehet valahogy ráerőszakolni az ip megújítást androidra?
capsman:
Rengeteget olvasgattam, videókat néztem a témában, viszont maradt egy homályos folt:
A fő routeren kivegyem bridge-ből a wifi portot, mielőtt konfigurálnám a capsman-t? Az eddig használt sima ap bridge módnál be van rakva az ethernet portokkal együtt bridge-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest