Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Pont ennyit költenek fejenként átlagban a magyarok karácsonykor egymásra... ez sok pénz egy valódi tudást adó tanfolyamért? Kalapos Lacit ismerem, sőt én is hozzá jártam, csak ajánlani tudom, igaz több mint 5 éve nem láttam.
De tudod mit? Csináld meg olcsóbban, sőt csináljuk meg olcsóbban! Egy mikrotik baráti kör, szervezd meg hol, találd ki mennyiért, milyen eszközön, tartsunk mi előadásokat, legyen egy kis zsebpénzünk belőle !
Én türelmes leszek, az első pár órán csak alapok.., a végén kérdezz felelek, vagy konzultáció.Lehet közös probléma megoldás is, összeülünk, akinek problémája van felkonfiguráljuk a routerét, ez csak megér pár forintot? Az ilyenekből is sokat lehet tanulni.
Nem jó ez a téma, én se bírom abbahagyni.
Pedig muszáj lesz.
Nem most raktad le a jogsid ugye? Amennyiért most leteszel egy A korlátlant, azért biztos hogy kapsz egy jó motort !!!, sőt autót is. Most ne a zseniket vedd alapul, akik elsőre megcsinálnak mindent és igy 200e nincs többe a B kategória, hanem mondjuk egy 40 körüli házi asszonyt, konkrétan több példát tudok, hogy a B-je 400e felett volt. Ezért már lehet műdödőképes autót kapni !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPhone topik
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- SJCAM SJ11 Active eladó
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest