-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
#19482368 #6294 üzenetére
Egy ideig az voltam most is. Fél információkra, rosszul se! megfogalmazott kérdésekre próbáltunk segítséget nyújtani. Részemről - persze lehet a köz ízlésnek hamar - vége. De nem hátráltatom, nem vezetem félre, nem ringatom tévhitbe.
Egyébként aki csak úgy kérdezgetni akar, annak van egy csomó fórum erre, pl index, ott a hobbiasztalos topicban bármiről lehet kérdezni, mindenhez értenek! (tényleg
)
Ez itt egy szakmai fórum, ahol bizonyos szint elvárható, ez a szint szerintem az, hogy valaki kérdezni tudjon, ehhez pedig a probléma pontos megfogalmazása is szükséges.Én is kértem és kaptam is segítséget itt (is), nagyon hálás is voltam érte, de a kőműves szomszédtól sem kérjük, hogy segítség képen építse fel a házat nekünk.
A mikrotikről rengeteg fórum van világszerte, én beletettem már rengeteg időt, energiát, ezt nem biztos, hogy másnak is meg akarom spórolni teljes egészében. Ha megakarnám akkor kérnék egy teamviewert, majd szépen felhívnám telefonon és a képernyőjén magyaráznám el, hogy mit hogyan és miért kell úgy csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest