Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
DanielK #5539 üzenetére
"....Olyanra gondolok, hogy mondjuk csak xy másodperc legyen a jelszó megadásra vagy ilyesmi?"
Nekem így működik (PPTP és L2TP van beállítva), kellett hozzá néhány tűzfal szabály, egy kis script is, ami lefut a VPN csatlakozáskor és utána is óránként (mindíg csak 1:30-ra hosszabbítja az engedélyt a script, és ezt óránként megújítja) Jelenleg az alapbeállításokról kezdtem egy cikket (kb. a felénél járhatok) ha az kész, akkor a VPN beállításomat is felteszem. OpenVPN-re sajna nem tudok jó útmutatót, az nekem sincs még beállítva."A winbox alapértelmezetten csak belső hálón megy ugye?"
Nem, de szűkíthető az IP/services menüpontban pl. 192.168.0.0/16 megadásával a LAN címtartományára.
Ill. tűzfal szabállyal is korlátozható a WAN port felől a 8291-es port...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest