- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Nyilván sok tanulás kell hozzá, mihez nem? Viszont nem akarok semmi bonyolultat beállítani rajta. Jelenleg az ISP-nk modem/router-jét használjuk a cégnél default beállításokkal. Az RB-n sem akarnék sokkal bonyolultabb dolgokat beállítani, mindössze, hogy kezeljen egy második, failover vonalat. Ráadásul a vásárlás után lesz 2 hetem bekonfigolni az eszköz, plusz a héten kapok egy egyszerűbbet „gyakorolni”. A cli-s konfig sem áll távol tőlem, több száz cloud Linux szervert üzemeltetek napi szinten.
De senkit nem akartam megsérteni, meg semmi ilyesmi, kicsit szerintem pongyolán fogalmaztam és talán kicsit félre is értettétek. Akkor azt mondjátok, hogy az ajánlott eszköz (MikroTik RouterBoard RB3011UiAS-RM) megfelel a célnak (ami azóta kicsit pontosodott):
250 MB/s (UPC) + 50 MB/s (még nem tudni milyen ISP) failover line
mögötte 2 TP Link switch + 40 laptop.
és csak böngészésre használják a netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest