Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimLockS
tag
válasz
Bile Demon #2938 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy az sem segített volna... :-)
Nekem olyan nyűgöm szokott lenni (máig nem tudtam megoldani), hogy több azonos típust szoktam telepíteni, ezért csináltam egy "alapkonfigot". Az az elképzelés -ami soho cuccoknál megy is-, hogy default config lementés, másik azonos cuccra (hw és sw verzió is azonos) rátöltve, csak pár beállítás és mehet használatra az eszköz. Mégsem működik. Webes felületről csinálnám mindezt. Ha jól látom, nem áll át router/ap stb. módba, hiába olyan eszközről mentem, ami "készen van". Tapasztaltatok hasonlót? Van rá megoldás? (Pár beállítás megtörténik, de átnézni, hogy mi az ami nem, nagyobb szívás, mint nulláról kézzel megcsinálni újra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest