Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
El tudnátok magyarázni legyszi, mi történik ha a HGW-n DMZ-be teszem a mikrotik routert?
Azt olvasom ilyenkor az összes port forwardolva lesz a saját eszközömre, ezt talan ertem is, megspórolom a manuális portforwardokat a HGW-n.
Igazabol azt nem ertem ezen felül milyen haszna van, mármint ha jol sejtem a dupla NAT-ot ezzel nem úszom meg, es a saját router-em továbbra is privát IP-t kap, nem közvetlen publikusat, hiszen ez nem passthrough mód.Szerk.: amúgy játszottam kicsit a QoS témával, nyilvan távolról, nem vagyok otthon. Sikerult a szándékozott 250/15Mbps korlatrol elhagyni a M betűket, szóval szépen lekorlatoztam az internet fele/felol a sebességet 250/15 bps-re

(cloudflare tunnelen keresztül van kiengedve a mikrotik felülete, van előtte OTP authentikacio, nem közvetlenül van kiforwardolva a cucc)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold