- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
Sziasztok
Egy furcsa helyzettel szembesültem nemrégiben. Az alany egy hAP AX, egy Digis PPPoE netkapcsolaton. Az történt, hogy egyszer csak a kapcsolódó eszközökön elérhetetlen lett a Viber, az Apple eszközök nem tudtak rendszerfrissítést, de app frissítést sem letölteni, valamint a Dwagent se tudott kapcsolódni, valamint random 1-2 weblap (pl időkép) nem volt elérhető. Ezek azelőtt rendben működtek. A default konfigom felül egy L2tp kliens beállítás, valamint egy extra masquerade szabály volt hozzáadva (azért, hogy a Hgw oldala elérhető legyen).
Próbáltam, hogy a tűzfalszabályokat tiltottam, semmi eredmény.
Elhoztam a routert és helyette visszállítottam az előzőt, ami egy hap Ac, ezen gyakorlatilag ugyanaz a konfig fut, ezen elsőre minden ment.
Hazahoztam a Hap ax-et, annyit csináltam, hogy a pppoe klienst tiltottam, valamint az ether1en dhcp klienst engedélyeztem és csatlakoztattam a helyi hálózatra, itt elsőre ment minden, ami korábban nem.
Logban nem volt semmi, deboggal sem.
Valakinek van bármi ötlete mi okozhatta ezt?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest