- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Alteran-IT #24208 üzenetére
Nekem volt régen CCR1009-es routerem, (VPN) teljesítményre hasonló mint az RB5009, nincsenek hatalmas különbségek. Végül eladtam és maradtam az RB5009-nél mert fizikailag sokkal kisebb, kevesebbet fogyaszt (és a CCR-ből olyan verzióm volt, amin nincs 10G SFP+, hanem csak sima SFP). Meg persze a jelentéktelen teljesítmény különbség az RB5009-hez képest (egymagos teljesítményre meg az RB5009 egyértelműen jobb). A CCR-t amúgy is játszani, ismerkedni vettem meg annak idején, mert használtan jó áron árulta a tulajdonosa (jóval olcsóbb volt mint az RB5009), néha látni a hwaprón ilyeneket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest