- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alteran-IT #23382 üzenetére
Most rendeltem egy ügyfélnek wifi Mikrotik eszközöket.
Persze ROS 7-el jött. Amit nem tudtam úgy beállítani,mert szoftveresen vissza van butítva,mint ahogy én akartam. Nem hogy nagy sebesség,hanem lassú,de megbízhatót akartam. De olyat nem lehet már beállítani az új wifi csomagban. Capsman vagy saját wifi dilemma. Emiatt lehetett volna most másik routert venni,mert nem megy rajta a Capsman sem. De minek is amikor nem lehet elég jól beállítani.Otthonra vettem Ubiquiti wifit. AC bejött,AX-es verzió már nem. De nincs kontrollerem,mert még azt is vegyek vagy biztosítsak neki egy VM-et. Szoftvere nem csicsás de nem jött be.
Most a Mikrotiket nem nem venném,Ubi nem jött be.
TP link vagy Cambium. De azok horror ár.Szóval nincs jó. Mikrotik még mindig gyengébb,se 2.5 Gbit vagy 10 Gbit és amit eddig tudott azt most nem tudja. De legalább olcsó. Még magamnak sem tudom mit raknék fel. De az év végén valszeg veszek egy U7 prot és csinálok egy VM-et controllernek. Játszom azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest