Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Ezzel a port flappinggal kicsit megijesztettél, de ahogy olvasom, leginkább akkor fordul elő, amikor az RB4011 SFP+ portba dugott RJ45-ös modullal találkozik 1 Gbit/s sebességen (t.i. melegszik szerencsétlen). Az auto negotiation kikapcsolásával "javítható", de így csak fix 1 Gbit/s sebesség lesz. Vagy nem lesz, ha mondjuk egy 100 Mbit/s interfészű nyomtató is csatlakozna a hálóra...
Ahogy olvastam, a rev.2-es RB4011-eket már tákolták valamelyest emiatt (ilyen van nekem is), továbbá optikai modullal ugye kevesebb az áramfelvétel és így a melegedés is, tehát port flapping nincs (még).
Egyébként sima üresjárati módban is úgy tud melegedni szegénykém, hogy komolyan elgondolkodtam egy 10cm x 20 cm-es öntapadós hővezető lap + ugyanekkora alapterületű és kb. 10 cm magas hűtőborda felapplikálásán. Mondjuk nem tudom, hogy egy ekkora vasdarab mennyire vágja agyon a WiFi-képességeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold