- Poco F7
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, adott egy kkv, van egy ISP által bekonfigurált optikás mikrotik router (pontos típust nem tudok most írni, nem is azzal van a gondom.) utána a cég routere egy RB750Gr3. Fel kellene építeni egy sima PPTP VPN kapcsolatot kifelé egy másik cég felé, de elszáll hibával. Bejelentkezési adatok ellenőrzése után homokóra, utána állapotként azt írja, hogy csatlakozás, majd kiírja, hogy a port már zárva. A másik oldalon nyitva van a TCP 1723, de azt nem én konfigurálom. Laptopról, mobil hotspottal felépül a kapcsolat.
A RB750Gr3 routeren létrehoztam forward szabályt, hogy a gre-t engedje, illetve inputra is és itt megadtam, a forrás IP címet. Látom is, van forgalom, de továbbra sem építi fel. Van a mindent eldobó szabályom inputra, ide logolást bekapcsoltam, de csak annyit naplózott, hogy a gre-t fogja meg, TCP 1723-ról semmi. Ha azt is engedélyeztem akkor sem épült fel.
Nem tudom, hogy kell-e ezt ennyire bonyolítani, sima pptp kapcsolat kifelé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Bloodborne (PS4)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest