- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
-
kinghaxor
aktív tag
Az lesz. Szépen visszaviszem gariztatni. Visszatérve a játékhoz. A lemezről ezeket mind feltettem. A fizika alapból ki van kapcsolva. Sőt a játékon is rajta van a legfrissebb javítás. A Windows is a lehető legfrissebb. A merevlemez nem töredezett, a registry folyamatosan karban van tartva. Egyéb hibák is javítva vannak álá Ccleaner és társai.
Azt még meg is értem, hogy az alagútban előre tölti az új pályaszakaszt, de akkor a hidakon is ez kéne történjen, és ott pedig sima mint a vaj, kivéve ha kanyarodok, mert akkor előjön a mikrolagg. A játékot pedig legelőször haveromnál próbáltam egy 5770-en és ott soha semmikor nem akadt meg, pedig volt, hogy egész éjszaka folyamatosan ment. Igaz neki nem Intel rendszere van, hanem egy 4 magos AMD-je. Nálam meg állandóan megakad, még városon belül is, sőt még akkor is ugyanez a helyzet, ha a lehető legkisebbre teszem a grafikát. Aztán ugyanezeket az akadásokat, mikrolaggot produkálja a Modern Warfare 2, Black Ops, Crysis, Far Cry 2, Homefront, Bad Company 2, Bulletstorm (ennél nagyon látványosan kb. 10 mp-ként megakad a kép). És akkor jöjjenek azok ahol soha semmilyen akadást vagy mikrolaggot nem tapasztaltam, bár ezekből alig van: Crysis 2, Just Cause 2, Fallout 3.
-
kinghaxor
aktív tag
Néztem az adatlapodat és látom ugyanaz a kártyád van. Ettől egyre inkább a kártya felé terelődik a gyanúm. Egyébként megtennél nekem valamit ha van esetleg DVI-s monitorod? Nekem lenne még egy olyan problémám, hogy az alsó DVI porton egyáltalán nem ad képet a monitorom. Ha megtudod nézni nézd meg már nekem légyszíves, hogy nálad mi a helyzet ilyen téren. Előre is köszi. Ha meg végre eljutok odáig, hogy sikerül kipróbálni valami hasonló teljesítményű NV. karival, majd megírom ide a tapasztalataimat.
-
Jakuu
őstag
Nem nem talaltam rola semmi ami megmagyarazna a dolgot, mindenesetre nem ertem miert ilyen szamu IRQ-ra kerul a VGA, hiszen van ott meg dogivel lehetoseg.
Valamint mint irtam az Nvidia kartyak altalaban a 16-os IRQ-n vannak.A megosztott IRQ lehetne problema, de itt nincs megosztva az IRQ, ha csak nem a PCI-E busz, ami okozhatna a microlagot.
-
Jakuu
őstag
De ott nezd meg ahol mondtam.
msinfo32 ,hardware resources, IRQ (ha csak nem forditottak a megszakitasokra a magyarok)Ui: latom kozben rajottel.
Amugy erdekes ez az interrupt, mert a kepeken amit lattam eddig pl az NVidia kartyaja altalaban a 16-os megszakitason csucsul.
-
Jakuu
őstag
Azt nezd meg, hogy milyen IRQ-kat hasznalnak a VGA-k ? Startmenube kell beirni, hogy msinfo32 majd a hardware resourcesben kell megkeresni az IRQ tablazatot.
Nekem feltunt, hogy erdekes modon a VGA a 4294967293 IRQ -t hasznalja, ami eleg erdekes. Amikor elkezdtett lagolni a 4850-es VGA-m, az is ugyanezt az IRQ-t hasznalta.
Akiknek szinten van microstuttering pls ellenorizzek le nekik milyen IRQ-n van a VGA.
-
bivalyolo
őstag
ezt nem is tudtam h kivették ezt az opciót..nálam még a 10.5 van
amiket meg linkeltél az elsőt és az uccsót átfutottam.
nos, az elsőben 120hz-es monitort, egy gyors vga-t és egy gyorsabb egeret javasolnak ahogy te is írtad. ja és azt, hogy teljesen nem is lehet megszüntetni...a másodikban pedig hogy legyen magasabb az fps mint a monitor frissítési frekvenciája így teljesen megszűnik a lag.
egyik ezt állítja, a másik megint mást, aztán döntse el aki tudja, hogy mi az igazság..
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
Mint mar irtam vadi uj gep vadi uj rendszerekkel, es nem csak vinfos, hanem Linux is, mert leirtam a videolejatszas nalam ugyanugy a microstutteringtol szenved meg Linux alatt is. Raadasul nalam a regi rendszerben a gepcsere elott is meg volt ez a fos.
Egy ami kozos bennuk nalam a catalyst.
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
Majd ird le ha esetleg cserelnel, hogy az Intel+NV parossal is meg vanna e ezek a microsszaggatasok, mert en is azon filozom, hogy az ATI VGA-t lekellene cserelnem a Sandys rendszerem alol, mert lehet nalam is az Intel+ATI parositas okozza ezt a szart.
Amugy nem felteltenul biztos, hogy csak az Aero okozza a problemat mert nalam filmlejatszaskor is meg van ez a problema es 3 op rendszer alatt is ugyaez a hiba es Linux alatt ugyebar nincsen Aero.
Mindenesetre irtam mar en is nem olyan regen, hogy az Aero ki vagy bekapcsolassa nehol megoldja a problemat.
-
bivalyolo
őstag
ahha, értem szóval akkor csak úgy jó ha teljesen ki van lőve..
viszont van egy progi, nem tudom ismered-e: gamebooster
egyszer kipróbáltam nem a mikrolag miatt -szerencsére még nem találkoztam vele-és ez is kikapcsolta az aerot. na most hogy olyan szinten-e ahogy te is javasoltad szóval hogy az ablakkezelő se fusson azt nem tudom de egy próbát megér sztem.
-
bivalyolo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest