- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
bivalyolo #197 üzenetére
Nekem pl. ugyanaz az IRQ érték van a kártyámnál mint nálad és hatalmas FPS esések és ebből következő akadások és mikrolaggok vannak. Szóval ez nem jelent semmit. Egyébként én ott tartok, hogy kidobom az egészet az ablakon. Szerintem az lesz, hogy kipróbálom egy 480-al esetleg 570-el vagy 80-al és ha megszűnik a gondom akkor cserélem a kártyát.
-
kasa85
őstag
válasz
bivalyolo #178 üzenetére
Nem merem fel tenni,mert nem Windows 7 kompatibilis.
Már bánom,hogy ki löktem az 1000 éves CRT monitoromat,ilyen esetekre jól jött volna,de úgy gondoltam megkímélem a súlyától a szekrényemet nehogy itt éjszaka rám dőljön
Turkáltam a regedit be is,de ott csak hieroglifákat találtam hz ek helyett a mause könyvtárban
Akkor jobban jártál azzal a karival nem úgy mint én ezzel a két retekkel
Árából vehettem volna egy konzolt plazmatévével amin biztos megoldódna a fentebbi problémáim. -
kasa85
őstag
válasz
bivalyolo #174 üzenetére
Változnak a dolgok.
10.5
Hűű ez már nem mai darab.
Biztos sokat BFBC 2 zől,mert az a legjobb a játékhoz
Köszi a részleteteket valamennyit sikerült le fordítanom,és ki raknom,de állítólag elképuzelhető hogy az egér HZ ét feljebb tólva csökkenne az imput lagom ha tényleg az,és esetleg meg szűnne.
Csak egy a probléma nem tudom hogyan kell,és nem akarom a lapom haza vágni átírásokkal.
létezik,hogy a GTX 580 imputlagja jobb,és emiatt kevesebb a röcögés
Kíváncsi vagyok azok véleményére,hogy ezt gyors reakció idejű monitor,egér,és proci,vga kombóval is csinálja,mert amit le írtál,és ki szedtél a leírásokból tényleg két értelmű
Látom fentebb is van aki szenved GTX580 al nem szeretnék én lenni a következő csere után,mert éveken át nagyon meg untam a kirakós játékokat melyikhez mit használjak -
kasa85
őstag
válasz
bivalyolo #168 üzenetére
11.6 tól 11.1 ig nincs disable beállítási lehetőség.
11.6 Catalyst ban ezek vannak.
Catalyst A.I
Alatta egy csúszka három lehetőséggel.
Csúszka melletti leírás.
Texture Filtering Quality: első/Performance
második/Quality
harmadik/High Quality
Alapból Quality van,vagyis középen ehhez nem piszkáltam.
Ebben a mezőben közvetlen a csúszka alatt van még egy beállítási lehetőség ami alapból ki van pipálva.Pipa után:Enable Surface Format Optimization.
-
Jakuu
őstag
válasz
bivalyolo #147 üzenetére
Nalam az is be van allitva rendesen. Tuti nem az energiatakarekossag miatt csinalja, sot en megcsinaltam a registry beallitasokat is, hogy ne tegye a procit parkolopalyara a Windows es az se segit.
Kozben ezt talaltam, a neten egy srac ugyanezzel a problemaval kuzdott:
http://forums.bistudio.com/archive/index.php/t-114496.html
Mindent lecserelt legutoljara a VGA-t es azonnal megszuntekl a gondjai. Es milyen meglepo nala is combos konfig volt Intel+AMD parositas i7 2600k+6950@6970 aminel jelen volt a microstuttering es azonnal megszunt a prolemaja, amikor GTX580-ra cserelte le a VGA-t.
-
kasa85
őstag
válasz
bivalyolo #143 üzenetére
Nálam Maximális teljesítményen van az energia takarékosság beállítása,csak a monitor kikapcsolása van bekapcsolva 5 percre.
Szerintem arra gondoltak,ha a vinyót le kapcsolja akkor gáz lehet játék közben ha virtuállis memóriához akar nyúlni.
Alapból le tiltottam a C meghajtórol a virtuális ramot,mert sokat írna és az SSD hamar hazavágná.Ezért egy tányérosra engedtem rá a virtuállis ramot ha kérné.
Gondolom ha ezt le kapcsolná az energia takarékossági beállítás akkor nem tudna hozzá nyúlni,mivel pár másodpercbe bele telne hogy vissza kapcsolja monjuk a D meghajtót ha arra rakom a virtuállis ramot. -
kasa85
őstag
válasz
bivalyolo #124 üzenetére
Amúgy tegnap jó ráfáztam a progival.
A Defragot elindítottam utána folyamatosan összefosta a The Witcher 2 magát.
Elindítottam és a menüben le fagyott a játék
Most húztam frissen fel a rendszeremet,habár csináltam a Game Booster ben Rendszer beállító alkalmazást is amiben ki választottam a Legjobb teljesítmény menüpontot.
Lehet az lehetett a ludas.
Most nem merek egyikhez sem nyúlni inkább marad a legfelső Fő Menü pont ahol ki tudom pipálni melyek legyenek azok az alkalmazások amelyek le álljanak a kívánt pillanatban. -
kasa85
őstag
válasz
bivalyolo #124 üzenetére
Köszi
Letöltöttem,és ment rendesen.
A lagok amely játékokban jelentkeztek nem oldódtak meg 100% an,de úgy 70-80% al jobb,és folyamatosabb lett.
Jelenleg a The Witcher 2 próbáltam ki ami alapból röcögős mivel menet közben tölti be a pályákat ami miatt meg megakad egy pillanatra.
A program sem akadt meg úgyhogy még egyszer 1000% legalább tudom a nagyítót,és a személyre szabott asztalomat használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest