Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
A megoldás az volt, hogy nem boot, hanem frissitás módban megint felraktam az xp-t ugyanarra a particióra, mint ahol volt, emiatt az összes drivert (alaplap, videó-, hangkártya) is újra kellett telepíteni, majd mikrofon-hangerő konfigurálás után már minden pöpecül működött - kérdés meddig
-
Almos
aktív tag
Nekem is ugyanez a problémám!!
Hoztak egy gépet, amin működött rendesen a mikrofon, aztán gondolt egyet és alig hallani.
Kipróbáltam másik hangkártyával, 2 másik mikrofonnal, minden boost és egyéb opció be van ikszelve, összes xp frissites fel van tolva, és mégse megy.
Amire eddig jutottam, az annyi, hogy ha netes beszélgetés közben elinditod a Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hang/Hardware kipróbálása alatt a mikrofon konfigurálós varázslót, és egy jó nagyot belefújok/ordítok a mikrofonba, akkor megjön a hangerő - mindaddig amig be nem fejezem a beszélgetést.
Azaz maga az xp szar, de nincs kedvem csak emiatt az egészet újrahúzni, csak ezt az egy részét szeretném valahogy újratelepíteni. Mert a gépet gyakorlatilag csak nettelefonálásra használják, ez a legfontosabb célja.
Ötletek, hogy telepítő cd-ről mit telepítsek újra, mert már napok óta szívok ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest