- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oreg_Nene
tag
A topic címére reagálva - szerelmes kalandom a vodával
[link] -
petyus11
tag
válasz
Coyote2000 #425 üzenetére
Közalkalmazott, postai dolgozó, vasutas stb. ezeknek mind van külön előfizetése, na persze ha a szakszervezett elintézte és attól függ h melyik szolgáltatóval kötött szerződést. Nekem vodás van mp alapú 2500Ft előfizetési díj amit le is beszélhetek
. De a t-nél magánszemélyként soha nem fogok kapni ennél jobbat!
-
nyu
csendes tag
nem csak olyan mp alapu szamlazas van a vodanal ami havidijas.. nekem asszem ''vodafone '' nevezetu kartyas csomagom volt hetvegen es este 6 utan 33 FT/perc, maskor 66Ft--- es mindez mp alapon, 0 hufos atalassal...szerintem nagyon megeri vagyis megerte... 1 honapja pannonos vagyok mert elofiztesre valtottam *-* .. viszont meg nem jottem ra hogy miert
-
Deep
tag
válasz
Coyote2000 #425 üzenetére
Jah ez más, de ezt eléggé elhallgattad
De mivel nem mindenki közalkalmazott ezért Te eléggé kiesel ezzel a nem is olyan nagy kedvezménnyel az átlagból!
Egyébként a Vodánál is van másodperc alapú számlázás és 1000 Ft-os havidíj nem csak közalkalmazottaknak -
Coyote2000
őstag
Nem nekem szemelyes okom van ra: a T-Mobile ugyanis szerzodes kotott az allammal, es ha valaki kozalkalmazottkent dolgozik, az kap max. 3 kedvezmenyes elofizetest. Ebbol az egyik szerencses en vagyok. Igy most havi dij 1100 (brutto), 40 db ingyen SMS, percdijak:
H-P 8-16: 21 Ft (mindegy kit hivok)
H-P 16-22 es hetvege: 15 Ft (-II-)
Ejszaka: 10 Ft (-II-)
Plusz ketevente 1 db ingyen telefon 20000 Ft-ig, vagy ennel dragabb tella arabol 13490 Ft kedvezmeny + havi 560 Ft jovairas a szamlamon a telefon arabol.
Szoval nekem megeri T-Mobileosnak lennem. Nem csak a kulso alapjan
Ja, es masodperc alapu szamlazas!!
[Szerkesztve] -
Deep
tag
Jah a linket elfelejtettem:
Bővebben: link -
Deep
tag
válasz
Coyote2000 #422 üzenetére
Hát ezekkel a mondatokkal belálthatod hogy kizárólag külsőségek, megszokások (fikázás )
és olyan dolgok miatt maradsz a T-nél ami viszont a pénztárcádat húzza le
Hát te tudod
Egyébként pont az ilyen fogyasztókra építi a T a reklámjait (színek, zenék, események , álmok ...
és nem azt hangsúlyozza ki, hogy mennyi is az annyi
Ha neked megéri hát goooo
-
Coyote2000
őstag
Minden hiaba, en akkor is utalom a vodat mint a xart.
Pont a kis buzi aprobetuik miatt, a Live menu miatt, meg a nagy odafestett logo miatt, ami minden telefont elcsufit.
Pl. SE T610 gyonyoru acel-fekete szinekben pompazik, erre odab@sznak egy piros logot a hatlapra meg egy nagy feliratot az elejere...
fuck voda -
Deep
tag
És egy friss cikk, hogy ebben a hónapban is többen vettek vodafone-t mint t-mobile-t, és a növekedés nagyobb ütemű az előfizetéseseknél
Hajrá voda
-
Deep
tag
Nem gondolom , hogy többen vesznek T-Mobile-t mint Vodafone-t, az hogy többen vannak még!!! az egy dolog...
Lassan lassan szerintem a magyar vevők is lesznek annyira tudatosak és árérzékenyek , hogy valóban összehasonlítják az árakat az összes apróbetűt, kitételt, időszakot, kedvezményt figyelembe véve és akkor nagy többségben ha csak az árakat nézzük a Vodafone a nyerő szerintem. Folyamatosan nézegetem hasonlítgatom az ajánlatokat, reklámokat (elfogulatlanul, kizárólag az árakat elemezve), és úgy gondolom tényleg a Vodafone ha picivel is de mindig aláajánl a másik két szolgáltatónak. És ez így lesz a jövőben is a piacszerzés érdekében (Vitai Attila többször elmondta, hogy a T márka számíthat kemény árversenyre a jövőben is.)
És most kicsit a saját véleményemet is leírnám:
Lehet, hogy a vodafone reklámkampányai agresszívnak tűnnek, de legalább tényleg nem az elhallgatásra alapszik, hanem az egyszerűségre és az árakra. Na mert ha megnézitek a T reklámját amiben a 15 Ft-os percdíjat reklámozza és utána elolvassátok hogy hogy és milyen esetekben jön is össze az a 15 Ft akkor már mégsem olyan ''magentás'' a helyzetÉs ez így van a T-Com vs. Tele2 vel is , fel is jelentették emiatt a T-t. Egyszerűen nem mondanak igazat azzal, hogy nem mondják el hogy az az ingyen mégsem mindig és mindenkinek ingyen..stb.... Na ezért vagyok berágva kicsit mostanában a T-re
Az előfizetős árlistákat is összehasonlítva a T-nek valami borzalom, szinte egész nap az órámat kellene nézegetnem, és azt, hogy kit hívok, hogy tudjam, mikor mennyit is fizetek valójában. Talán ezért is hivatkozik sok T-s emberke arra hogy de a családomban is T van. A Voda a csomagjai nagy részében megszüntette árban a hálózaton belül/kívül fogalmát és sokkal letisztultabb díjcsomagokkal dolgozik... Persze lehet bonyolítani pl. Select Tarifacsomag, de még így is átláthatóbb számomra legalábbis...
A hálózat és ügyfélszolgálat minősége számomra nem kardinális probléma, mert annyira egyik sem rosszabb a másiknál, és hát tudom mellette, hogy a Vodafone csoport mekkora tőkét tud beinjekciózni akármikor az itthoni márkába, mint a DT, vagy a norvégok...Ezért is szövetkeznek a Voda ellen, mert érzik kicsit a vesztüket?
Lehet ha az árakkal és tisztességes reklámokkal vennék fel a versenyt többre jutnának
Peace!!! -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot és csak annyit fűznék hozzá, hogy a cég ahol dolgozom 1 éve váltott vodára. Költségcsökkentés, vagy valakinek a business-sze volt nem tudom.... kb 400 kártya, vagy több lett lecserélve, számhordozás a régi pannontól stb.
A szolgáltatások minősége egy vicc. Hang szakadozik, térerő ratyi, ügyfélszolgálaton még nem tudtam elsőre elintézni semmit. GPRS PCMCIA kártya hol működik hol nem. PDA-val összelőttem a 6230-asomat. modemként akartam használni, csak kicsit elakadtam. Felhívtam a technikai csapatot és nem tudtak segíteni. Neten találtam meg, hogy miként kell a kártyán manuálisan a GPRS módban tárcsázni, APN-t beírni stb. Egy vicc komolyan !!!!!!
A másik a hozzáállás. a Key account leszar. Kérsz egy úgy kártyát és míg a pannon kb 1 órán belül kiküldte futárral közben a Vodánál majdnem 1 hét az ügyéntézés !!!!!!! Felháborító! A GPRS kártyára már 2 hete várunk...... Szopás. Egész addig jó arcok voltak amíg a cég nem szerződött le velük 2 évre. Utána leszarják. Undorító.
Jah és a hab a tortán, hogy egy irodaházban vagyunk velük és még ígyis ilyen nehézkes az egész! Több helyen az irodában pl nincs térerő és nem a világ végén vagyunk. Kérdem én, milyen már, hogy a saját irodájukban ezt nem tudják megoldani????? Külön projekt volt erre Vodán belül, de nem jött össze a dolog. Vicces nem?
A végére még annyit tennék hozzá, hogy június óta nem kaptunk tőlük számlát, ugyanis a számlázási rendszerükben nem tudnak kiállítani olyan hiteles számlát ami a céges kedvező percdíjakkal készült volna. Mert a szoftverük erre nem alkalmas.
Kicsit fikázós lett, de kiakasztó a dolog! Nem?
szerk: a kaucióról ne is beszéljünk. Mi alapján feltételezik, hogy nem fizetem be a számlát????????? Áh nagyon utálom a Vodát...
[Szerkesztve] -
Tollas
csendes tag
Én Pannonos vagyok és ezen a topicon csak röhögni tudok.
Egyébként + szerintem az is bolond, aki azt mondja, hogy nem bolond az, aki T-mobilos.
Mellesleg már nagyon unom, hogy már 1 csomó minden német kézben van már magyarországon. Ráadásul a hálózatuk minősége se olyan jó, mint ahogy azt mondják (hangátvitel minőségegyérebb mint a pannonnál). Ezt haverokkal be is bizonyítottuk, amikor a 3 szolg. hangátvitelének a minőségét vizsgáltuk. -
Ürgülfütty
tag
Sziasztok!
Felháborító, hogy az emberek a T-mobile üzletben az ajtóig állnak a sorban, a Vodafone bolt meg üresen tátong? Miért?
A Vodafone percdíjai is és a telefonok ára is olcsóbb!
Mi az oka?
Ezt ugye nem komolyan írtad???? Ezen röhögök fél órája.Mindjárt megsajnálom a Vodafone-t...
-
krystman
őstag
Én nekem van Pannon,Voda,és T-Mobile karim is.Én eredetileg Pannonos vagyok.Vodát csak azért vettem,mert szinte mindenki Vodás körülöttem.A T-karit meg csak kaptam.Tény,hogy minden szolgáltatónál van valami jó szolgáltatás.Én most már csak szinte csak Vodát használom beszélgetésre a Pannon a wap miatt van már meg szinte.meg elég sokan ismerik.Viszont a Vodánál van a legjobb kártyás csomagok.Én nekem a Joker+ van rajta megrendelve.És szerintem nagyon jó.Az a havi 375ft-os díj szinte semmi.A hétvége hálón belül is csak 9ft.És szerintem se a Pannon és a T-mobile sem tud ilyen tarifájú csomagot adni.Viszont az tény,hogy sokszor észre veszem azt,hogy mintha ''csuklana'' a hang.Pannonnál ilyet nem veszek észre.Amúgy szerencsém van a térerő téren,mind a 3szolgáltatónak teljes a térereje.Minden esetre én elégedett vagyok a Vodával.Viszont a Pannon szerintem nagyon leült.Mind akcióban és szolgáltatások terén is.
-
ragazzo
őstag
Úgy tudom, hogy nincs kapcsolási díj,de mindig kimenőhívásként kerül kiszámlázásra.
-
panizzi
aktív tag
mennyi a kapcsolási díj, ha át akarom irányítani az egyiket a másikra ??
-
ragazzo
őstag
Nem adok sokat a vodának-talán két-három év- és átveszi a vezető pozíciót.Ha azt nézzük, hogy világszerte 165M előfizetőjük van,akkor nem rossz a rangsoruk.Nincs rossz helyen a magenta sem,de a Telenor hátrébb helyezkedik el.
-
Sipi16
őstag
Én pannonosan kezdtem volltam westeles... most vodkás tök jó a vodka a sharp gx 25 öm blútúsz infra 6230 al kommunikál vagyis nincs letiltva 265ezer színű kijelző vga kamera 35e éert vitamxal és 10ért feltöltőkártyával hülye lenne aki mást venne....
yah havi előfizu díj 1000ft!!!! -
Daneey
tag
Ebben tökéletesen igazad van. Amúgy sztem a T-Mobile a nagy cégekre hajt mostanság, mert nekik van ilyen nemesfém kártyájuk, és így soha nem látott kedvezményekhez jutnak. Azt viszont nem tudom, hogy van a Vodafone-nál. Ergp láttam a reklámjait, hogy Vodafone GPRS PCMCIA lártya laptop-ba; nos addigra nekem ilyen a Westel900-nál fél éve volt. Szóval még van hova fejlődniük. De kétségtelen: a magyarországi Vodafone leányvállalatnak kreatív reklámügynöke és -szakembere lehet
De látom, mostanában már a Tele2 is kezd nagyon nyomulni pofátlan reklámokkal. (Hiszen érthető: ő is még új a szakmában.) De a T-Mobile is most visszavágott egy reklámmal. Láttátok? Jók ezek a versengések...
-
Daneey
tag
Én pl. azért vagyok T-Mobile-os, mert én ingyen beszélek a családtagjaimmal meg a munkatársaimmal. És ezt komolyan mondom. Ingyen. Persze csak megjelölt tagokat hívhatok teljesen ingyen. Igaz, h ez a platina kártya miatt van. De a készülékek is lényegesen olcsóbbak. A Vodafonnál ilyenről szó sincs. Csak árassza magából a pofátlan reklámokat.
Csak nézzétek meg: minden egyes T-Mobile reklám tökéletesen meg van tervezve: kifinomultak, letisztultak, lényegretörőek. Mindenhol van vmi rózsa szín
Nem flame-elni szeretnék, csak leírtam a véleményemet. SZVSZ szigorúan. -
tibibi
őstag
csak egy példa a voda üf. szolgálat tiz percig várat tegnap bekellet állitanom a sogornőm teloján az mms.st a tmobilnál egyből felvették és végig segítettek pedig a telefont soha nem forgalmazták .A hozzáállás sokat számit ,ja és öt éve vodás előfizetésem van
-
hosten
csendes tag
Én vodásvoltam és elküldtem egy smst és majd 100ft leszámolt.
-
ragazzo
őstag
Elég nagy probléma neked, hogy a T-mobile elveszi a kedved az előfizetéstől.Dehát kinek mi jön be.Már én is és még sokan mások leírták, hogy mennyivel előnyösebb egy előfizu mint a kártyás most nem kívánom megint részletezni.Én is kártyás voltam több évig,most áttértem előfizetésre,és nem cserélném vissza.Elégedett vagyok a percdíjakkal, és jó hogy nem kell örökösen töltögetni...
-
Algieba
őstag
Én mindig is kártyás mobilokat vettem és veszek majd a jövőben is, mert minek jóval drágábban, ráadásul előfitzetéssel megvenni egy olyan mobilt, amely közel sem ér majd sokat 1 év elteltével? Az előfizus percdíjak nem izgatnak, mert inkább vonalas számokon dumálok, (Tele2). Nem éri meg számomra lekötni magamat egyik szolgáltatónál sem. Jelenleg T-Mobilos vagyok, Domino Napom van, és net300-as internet kapcsolatom. Nekem ez jó, persze lehetne jobb is! Mocsokságnak tartom, hogy havonta szurkolhatok le 6.000-et a net csomagért.
-
drink
csendes tag
valakinek a voda jön be.
valakinek a T.mobil.
OFF ez van.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Egyszerűen utálom a vodafon reklámjait. Amúgy a szüleim T-sek így én is az lettem.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Viktor0610 #391 üzenetére
jó kis totyik téma ,szerintem egyszer a t-mob nak megy jobban máskor meg a vodának vagy a pgsm nek ez összetett dolog mert nem csak az előfizetés/kártyás megoldásoktól függ hanem az aktuális készülék ''slágerektől'' is ,hogy épp melyik teló a trendibb , melyiket veszik többen és melyik cég tudott szerződést kötni azzal a mobil gyártóval , SőT továbbmegyek még az aktuális reklámanyagoktól is függ az eladás mert ugye egy jó reklám már fél siker tud lenni . Amúgy pl a mamutban sokszor a t-mob nál pangás van mig a vodánál meg pörgés mert nekik jobb helyen van az üzlethelységük és ez is számít az eladásban ! Mert van olyan vevő akinek nincs kedve 2 emeletet mászni inkább megveszi a másiknál a konkurens telefont , ez konkrét eset épp egy ilyen pár mögött mentem és a dumából ez jött le .
Harc a piacon az van kiváncsi leszek mikor jut el a dolog oda pl mint münich-ben a t-mob az előfizuhoz ad telefont 1 euró ért ,ezt egy plakáton olvastam amikor kint voltam . -
-
szegedi
tag
Látom sokan szídják a pannont./igaz itt mindenki mindenkit
/
De itt van az én előfizetésem és szerintem eléggé barátságos
Előfizetés havidíja:
1500 Ft + 400 Ft, amelyből 1500 Ft lebeszélhető. A tényleges havidíj így 400 Ft.
Nettó percdíj hálózaton belül csúcsidőben: 15,75
Nettó percdíj hálózaton belül csúcsidőn kívül: 12
Nettó percdíj hálózaton kívül csúcsidőben: 21,75
Nettó percdíj hálózaton kívül csúcsidőn kívül: 17,25
Nettó percdíj belföldi vezetékes hálózatba csúcsidőben: 19,5
Nettó percdíj belföldi vezetékes hálózatba csúcsidőn kívül: 13,5
+ 40 db ingyenes SMS
Csúcsidő: 08-19 / Hétvégén 0-24 óráig csúcsidőn kívüli díjak érvényesek
A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történik.
A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.
+ még annyi hogy kedvezményesen lehet venni készüléket.
min. 5 max. 15ezer de ez készülék típustól is függ. -
L3zl13
nagyúr
Hogy valami ON-t is írjak.
Vitamaxom volt. Még az eredeti csomag. Soha nem érdekeltek a percdíjak. Lefedettséggel és ÜFSZ-sel sem volt gondom.
Amiért ''váltottam'' (még mindig megvan a Voda):
Keveset telefonálok róla. Inkább csak ha nagyon sürgős, és nincs a közelben vezetékes. (Nem otthon vagy melóhelyen vagyok.) Lényeg, hogy elérhető legyek.
Ezért aztán soha nem fogyasztottam le a kártyámat a rendelkezésre állás alatt.
Mindig rátöltögettem, de Vodánál a legkissebb kártyával csak 3 hónap a rendelkezésre állás.
Gyakran ebből kifutottam, és csak lejárati idő után töltöttem fel.
Aztán egyszer nem töltöttem fel időben és letiltották a kártyát. Felhívtam ÜFSZ-t, hogy szeretném aktiváltatni, és rátölteni. Azt monták nem lehet. Mondom, akkor új szerződés ugyanezzel a számmal? Az sem. Számhordozással átvihetem máshova? Az sem.
Na nekem a szám volt a lényeges a dologban, a szolgáltató nem érdekelt eddig se, úgyhogy vettem egy Dominót, ott hosszabb a rendelkezésre állási idő.
A lényeg. A vodás szám azóta is elérhető. Több mint fél éve le van tiltva. Nem engedték átvinni, vagy újra aktiválni, még új szerződéssel sem.
Ha ez nekik így megéri. -
drink
csendes tag
hello! szerintem 1000-szer jobb a voda mint a t-mobil
-
Polesz
addikt
válasz
Viktor0610 #385 üzenetére
Szerintem többször próbáltam, mert igazán szerettem volna váltani, de nem volt létszükséglet, hogy azonnal váltsak. Egyébként meg nem maga a Vodafone a bajom és a térereje, mert hálisten egyre több helyen ahol eddig hírből se volt lefedettség most van.
És nem is a pár ''köcsög'' üf. idegesített fel, mert minden cégnél vannak ilyenek. Mondjuk nem vagyok bosszúálló ezért nem is jelentettem be őket. Nagyon sok üf-el viszont korrektül és kedvesen el lehet beszélgetni. Amúgy sohasem ugrottam nekik, hogy bajom van hanem kedvesen és türelmesen kezeltem a dolgokat.
Ami felháborított az a program és a vodafone általános üzletszabályzata amikor még 2-3 év után is mint potenciális nem fizető ügyfélnek néznek.
Amúgy továbbra is van vodás előfizum, vitamaxos kártyám több is és megelégedéssel használom őket. Sőt van egy t-mobile-s kártyám is, ezt is használom néhanap és nem azért, hogy valakit olcsóbban hívhatok, hanem mert pl az a telcsi esik a kezembe.
Jobban meg kell becsülniük az ügyfelet! Ha ezt sikerül véghez vinniük egy szavam sem lesz a továbbiakban rájuk. -
Valóban érdekes a kötekedés, ha a te nevedre ment az ajánlat... Egyet tudok elképzelni, mikor megkötöttétek a szerződést a sógorod nevére, a te neved/címed lett megadva a csekk küldésnél, ezért küldték neked...
A térerő-gond sajnos valóban ''létező'' a vodánál. Sokszor ugrál a térerő, de nem tervezek szolgáltatót váltani, így türelmesen várok, _biztos_ lesz a voda térereje is PGSM/t-mobile szintű.
A díjcsomag váltás pedig azért nem ment, mert amikor megkérted, tartozásod volt, ezért később a gép már nem foglalkozott az üggyel. Az lett volna az jó döntés részedről, ha egy-két hét után újra próbálod -én ezt tettem, mert jártam így én is. -
Algieba
őstag
Jó a téma. Remekül elszórakoztatott a pro és kontra beírások olvasgatása.
Én T-Mobilos vagyok, előtte Pannonos voltam, és még az ősikdőben Vodás. Most csak azért lettem T-Mobilos, mert akciósan volt náluk egy jó kis telefon. Ennyi.
A percdíjak nem érdekelnek, mert mindig ugyanazt választom. Pannonnál Perfect voltam, itt meg Dominó Napos. A Voda ajánlatai bennem mindig egy kicsit olyan '''olcsó húsnak híg a leve'' érzetet keltenek.
Szóval, nem hiszem, hogy valaha is ismét Vodás lennék. Vagy Pannon vagy T-Mobile. Egyébként meg igaz, hogy mindhárom mobilszolgáltató az ördöggel cimborál. Herótom van tőlük, és ha nem lenne létszükséglet a mobil, nem is foglalkoznék velük. -
Polesz
addikt
válasz
Viktor0610 #382 üzenetére
Megpróbálom konkrétan leírni:
3 éve vettünk voda előfizut sógor nevérem mert én nem tudtam volna megvenni.
Azóta is én használom és fizetem minden hónapban rendesen 8-9k. Tudom nem sok de ez van.
Tavaly lejárt a hűségszerződés akkor bementünk mind a ketten hosszabbítani. Papírok kitölt telefon elhoz. Már akkor gondolkoztam rajta, hogy átíratom a nevemre, de nem volt kedvem hozzá (meg lusta vagyok mint a dög).
Most akartam átíratni ezért bementem újra a vodafone irodába és megkérdeztem ennek a menetét. A srác először felvilágosítást sem akart adni, mert nem én vagyok az előfizető. Nagy nehezen meggyőztem, hogy nem azt kérdeztem, hogy kinek mi az anyja neve, hanem arról lenne szó, hogy azt az előfizut amit úgyis én használok szeretném ténylegesen a nevemre iratni. Na ekkor jött kaució meg minden aprósággal.
A legszebb az egészben, hogy a vodafone ajánlatai személyesen az én nevemre és email címemre jönnek, mert az üf-el sikerült már párszor megértetni, hogy a valódi ''fizető'' én vagyok. A tavalyi ajánlatot is az én nevemre küldték. A voda üzlet csodálkozott is és főleg azon, hogy olyan telcsit választottam ami szerintük nincs is akcióban, de felkészültem és vittem magammal a kinyomtatott levelet.
A másik problémám ami volt velük. Nem volt térerő a környéken max az udvaron de ott is csak 1 pontban. Felhívtam őket, hogy szóljak ez miatt, de 2en is elküldtek, hogy álljak az ablakhoz, mert nem hallanak. A következő hölgy viszont még ha nehezen is hallott megértette a problémát és láss csodát 2 nap múlva újra jó volt.
Díjcsomag váltást szerettem volna csinálni méghozzá neten keresztül ha már van használjuk. Szépen el is küldtem az igényem, hogy Vodafone 150-re szeretnék átállni. Erre 1 nap múlva kapok SMS-t, hogy számlatartozás miatt nem lehetséges. Jó mondom mindegy úgyis most fizettem be a számlát várunk pár napot. Ez kb 2 hónapig ment így amikor felhívtam őket, hogy ez nem korrekt meg a netet akkor minek tartják. Arról dumált nekem az üfes, hogy ezt a számítógép csinálja meg minden. Erre közöltem vele, hogy számítógépet is csak emberek programozzák és azt hiszem, hogy a következő telcsim nem vodás lesz. 2 nap múlva az átállás sikeres lett (nem is értem miért). -
-
Polesz
addikt
válasz
Viktor0610 #380 üzenetére
Igen megadták. Csúnya is lett volna westeles előfizuról váltással és 150e forint fizetéssel nem megadni
Egyébként meg azóta kb 5x vesztem össze a vodafone üf szolival, de ez hosszú történet.
Néha korrektek voltak néha nem. -
-
Polesz
addikt
Én is ezen másztam át és morcos is lettem de rendesen. Van több vitamaxos kártyám ebből egyet szerettem volna előfizuba átvinni és ugyanezt mondták. Na mindegy majd megpróbálom gondoltam. Ha már ott voltam megkérdeztem, hogy mi lenne ha a sógorom nevén lévő előfizetést átvenném mindenestől ugyanis már én fizetem közel 3 éve, csak amikor vettük nem voltak szerintük hitelképes. Ugyanez a hitelbírálati baromságot mondták. A szám marad a sógor nevén a csekket meg én fizetem ennyi. A voda bekaphatja amikor a régi ügyfeleivel így bánik.
-
-
-
válasz
duracell89 #373 üzenetére
Az ügyfélszolgálat megmondja a PUK kódot, így nem kell cserélni.
Amennyiben már ez sem segít, marad a bemutatóterem...Asszem 5 k HUF + ÁFA a csere.
-
VWinter
csendes tag
válasz
duracell89 #373 üzenetére
Mászál be SIM cserére PGSM boltba.
-
pomix
tag
A vodafone Live!-os telefonokról csak annyit, hogy vettem kb. fél éve gy siemens cv65-ös telefont! A Live! menü egy nagy rakás sz*r! Elég sürűn fagy! Fél év alatt kétszer volt szervízben! Megvettem hétfőn a telefont és szerdán már vittem is vissza! Magától kikapcsolt! Rájöttem, hogy az aksi mozog! Szinte semmi sem tartja! Elküldték szervízbe! Az meg visszaküldte, hogy nincs annak semmi baja! Ha levettem az aksi fedelét akkor kiesett megátol az aksi! Szóval tényleg nincs semmi baja! Fogtam egy darab papírt és megcsináltam! Hozzáteszem, hogy ismerősöm pannonnál vett c65-öt és ott ilyen probléma nem volt! Ekkor jöttem rá, hogy igaz az, hogy a vodafone selejt telefonokat árul plussz mégjobban elcseszi a live! menüvel! Most már tudom, hogy a következő telefonomat nem a vodafonenál fogom megvenni!!
Két hete is szervízben volt a telefonoom, ugyanis leesett az asztalról és elszállt a kijelző!! Jó pont a szervíznek, hogy frissítették a sw-t és most valamivel jobb lett!
Vannak már olyan telefonok a vodánál amik nem Live! menüsek!(én úgy tudom! ha nem akkor javítsatok ki) Itt az ideje, hogy elfelejtsék ezt a baromságot! Régebben nézelődtem az osztrák vagy a német vodafone honlapján és úgy emlékszem, hogy ott nincsenek Live! menüs telefonok! Vagy nem így van? -
duracell89
senior tag
válasz
Viktor0610 #303 üzenetére
szia
tegnap tesóm elkezdett szorakozni mobilommal, es nem tudta mivel jar, ha 235szor beirja a pin kodot rosszul... hat elbaszta, es puk kodrol fogalmam sincs, eselytelen hogy megtalaljam, mer kb. 3eves a kartya, es franc se figylet arra a kis cetlire amin volt.
ilyen esetben meg lehet menteni a szamomat? mer mindenki ezt ismeri, volt oszttarsak, ismerosok, mindenki. ha az adatokat nem is lehet (osszes szam, fontos smsek stb), akkor legalabb a szamomat valahogy meg lehet?
szerk.: egy pannonos prepaid kartya az aldozat
[Szerkesztve] -
pomix
tag
Sziasztok!
Én vodafonos vagyok! Csak annyit akarok a témához fűzni, hogy a vodafone egy szemfényvesztés! Egy nagy rakás sz*r!! Csak azért vagyok vodafoneos, mert szerintem jók a percdíjak! Nem tudom, hogy más szolgáltatóknál, hogy van, de itt ha vitamaxról át akarsz lépni előfizetésesre, akkor valami hitelbírálaton esel át, aminek következtében megállapítanak egy kaukciós díjat amit be kell fizetni!
Történt ugyanis, hogy van egy vitamaxos kártyám amit jelenleg nem használok, de még egy ideig elérhető! Láttam a vodafone 50 tarifacsomag reklámját, hogy egy évig 750 Ft az előfizetése! Ez rendben is van! Arra gondoltam, hogy a nem használt vitamaxos számom átrakom előfizetésesbe, ugyanis nincs hűségnyilatkozat és kipróbálom milyen előfizetésenek lenni! Ha nem jön be akkor simán lemondom és kész, ezért nem azt a számot akartam előfizetésesre váltani amit használok! Fogtam magam és bementem az itteni vodafone üzletbe, hogy mi kell ahhoz hogy átváltsak előfizetésre! Szóval elmondja a csaj, hogy mi kell és elkezdi folytatni, hogy átesek egy hitelbírálaton és az alapján megállapítanak egy kaukciós díjat, amit be kell fizetnem és aminek a díja 20 vagy 40 vagy 80 ezer forint(nem emlékszek rá pontosan)! Tudtam, hogy van ez a kaukciós baromság, de azt hittem, hogy csak előfizetéses telefon vásárlása esetén van a telefon miatt! Szóval maradok vitamaxos! Valaki meg tudja mondani, hogy miért csinálja ezt a voda? Nem az az érdeke, hogy minél több ügyfele legyen? -
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610 #368 üzenetére
Esetleg úgy lehet hogy Saját tételek, Könyvjelzők, Opciók, Új könyvjelző bevitele.Ha felvitted, elég akkor rálépni.
-
THomas007
senior tag
válasz
bolondember #369 üzenetére
A T-mobile nem nyúl bele ilyen szinten...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #368 üzenetére
nem csak a LIVE!-nál...
És a témobilnál is kegyetlen szinten belepiszkálnak a telcsikbe... -
válasz
bolondember #367 üzenetére
Az a gond a Live! menüs telcsikkel, h. a Böngésző menüpont helyett ez -ami a képen látható- van bennük...
Nincs vele semmi gond, de pl. a Sharpomon nem tudok úgy beírni wap-címet, h. előtte ne lépnék fel a hálóra. Meg sok menüpontban a wapra akar menni... Bosszantó apróságok. -
A_ScHuLcZ
addikt
UP!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szerintetek T-mobilenál mennyi idő alatt tudják a domino-s telómat átiratni az én nevemről cég nevére?
voda váltás miatt kellene, mert vinném a számomat, de a cég venné az egészet...
[Szerkesztve] -
Soja
aktív tag
köszi, most már értek mindent...
-
Killberk
aktív tag
Itt ki tudod próbálni:
Bővebben: link
(Jobb oldalon van egy live szimulátor)
Szvsz nagyon béna, ronda. Nem tudom mért gányolják el vele a telefonokat. -
Soja
aktív tag
Milyen az a vodafonos live menüs telefon, amit annyit szidnak itt? Milyen az a live menü? Nem vagyok nagy telefonos, és világ életemben pannonos voltam, pár szóban le tudnátok írni? köszi.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Némileg OFF, de nagyon fontos lenne:
T-Mobile-nál lehet venni külön csak Domino-s SIM-kártyát készülék nélkül?
Mert Vodafonnál lehet VitaMAX-os SIM-et venni simán, azt tudom, de T-Mobilenál lehet-e? Ha igen, mennyiért?
Fontos! Köszi! -
reno
tag
''Hétvégi és Esti'' opció a Vodafone 50, 90, 150, 250, 500 és 800 tarifacsomagokhoz: 2000 perc lebeszélhetőséget tartalmaz, melyet hálózaton belülre és vezetékes (helyhez kötött) telefonhálózatba irányuló normál díjas hívásokra lehet felhasználni. Ebből 1000 percet munkanapokon este 21 órától reggel 7 óráig, 1000 percet pedig hétvégén (szombat-vasárnap 0-24 óráig, kivéve a hétvégére eső munkanapok) és munkaszüneti valamint pihenőnapokon lehet lebeszélni. Az opció havi díja bruttó 2250 Ft.
''VitaMAX Dumabérlet'' tarifacsomagban bruttó 2250 Ft havi díjért 1000 perc lebeszélhetőséget tartalmaz, melyet hétvégén (szombat-vasárnap 0-24 óráig, kivéve a hétvégére eső munkanapok) és munkaszüneti valamint pihenő napokon, hálózaton belülre és vezetékes hálózatba irányuló, normál díjas hívásokra lehet felhasználni.
Olyat nem találtam a T-mobilnál, hogy mennyiért lehet erre váltani és hogy bruttó vagy nettó?
Amúgy ha hozod a számod a Vodához, akkor Vitamaxnál rögtön meglesz 2-szer a dumabérleted, előfizunál meg 4-et is vehetsz rajta... -
pauly
tag
Bár lehet,hogy új topikot kellett volna nyitni,de mindegy.Azt hiszem ez most egy jó pont a T-seknek. 1 Ft-os percdíj van a T hálózaton belül( volt Westel és Matáv). ''A legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei május 14. és augusztus 31. között előfizethetnek egy T-Percek nevű csomagra, amelynek havidíjas változata 2500 forintért 2500 percnyi beszélgetési lehetőséget biztosít.'' Bővebben: link origo
-
mark83bp
tag
erről én is hallottam..de nekem sose semmi...igaz apám cégére vettem eddig mindent..és mindig a legdrágább készülékeket..de sose semmi pluszfizu... .. bár hallottam hogy valakinek még 60at kellett fizetnie, egy kb 40es készülékre...ilyenkor azt nézik ,hogy mennyire hitelképes a személy/cég nemde? bár lehet hogy csak azt,hogy eddig mobilokban mennyire jártas..apám cégén kb 10mibil van vegyesen a vodánál-pannonnál..lehet hogy ez előny...
-
X-COM
nagyúr
akkor talán emiatt is lehet, hogy T-mobile üzletben az ajtóig állnak a sorban, a Vodafone bolt meg üresen tátong
-
ragazzo
őstag
Én abszolút nem csodálkozom a dolgon, mert az én kolléganőm csak SIM-et vett 20E depóval...Nem számít hogy ki hol dolgozik és hogy mennyire ismernek.Ha valaki nem flottát vesz, az dögöljön meg a voda szerint. A próbálkozó emberek 85%-a csak deposittal kapja meg az előfizut.
-
reno
tag
válasz
bolondember #343 üzenetére
Nem vagyok rossz pénz!!!!
Türelmes és kedves vagyok aki mindenkinek segít!
Csak rajtam nem segítenek! -
reno
tag
válasz
bolondember #341 üzenetére
Ismernek hát, itt dolizom!
Lásd előző hozzászólásokat. -
reno
tag
Amióta én is előfizus vagyok, azóta minden hónapban átrágom a kézhez kapott számlát. Szóval én már egész jól megértettem miből mi következik. Egyébként tényleg bonyolult.
Mellesleg megjegyzem, hogy az előfizu párom nevére szól, mert tőlem 40000 Ft letétet kértek. TŐLEM!!!! Értitek! Ja, kolleganőmtől is 40000-et, másik kolleganőmtől meg 80000-et. -
ragazzo
őstag
Azt hiszem ez eléggé kielégítő válasz volt kollegina. De valjjuk be őszintén, a vodás számla annyira bonyolult, hogy sokszor még a dealer sem megy el rajta. Nem tudom hogy miért nem lehet egyszerűbben megoldani. Én nem csodálkozom, hogy szegény ügyfél csak fogja a fejét,mert nem érti az egészet.
-
mark83bp
tag
hm..lehet hogy nem a d500volt..na megkérdezgetem..de a lényeg hogy poton áron...
-
mark83bp
tag
én pannonnál voltam előfizus..semmi problémám nem volt...de akkortályt a csucs mobilok a vodánál voltak..szal szuperrel vettem 1 gx20-t...azóta pannont viccca...és éljen a voda...2x volt problémám..velem mindig kedvesek-rendesek voltak...a live menü..izlések-pofonok..tény hogy nem a legszebb...de ha ezen múlik,hogy szinte féláron megkapjak 1 csucsmobilt én elnézem..mind kártyásan és mind előfizuval a legolcsobbak a készülékek..pl az s700i 80fele van kártyásan..pannonnál majd 130 előfizuval...vajon hova megyek..szerencsére szinte az összes egyetemista haverom is már vodás.. tarifák sztem mind a 3-nál hasonlóak...nem akkora a különbség amiért váltanék...de 1 nagy minuszpont...előfizut náluk 1 örökkévalóság kötni...kb tucatszor volt hogy örjöngve kinyirok mindenkit...de most ennyit még kibirok... 16hónap és lejár a hüségszerződés..elötte 3 hónappal tesznek 1 +2éves ajánlatot... apámnak pl: 16ért kinálták a d500-t és még 1-2 másik készüléket ajánlottak... szal addig kibirom valahogy és akkor megveszem kb 30ért a legzsirabb xy mobilt...
-
reno
tag
Szia!
Mivel a szerződés megkötésének dátuma nagy valószínűséggel nem a számlazárás dátuma lesz, mindenképpen lesz egy részhavi számla és a következő havi díj előre kiszámlázva (azért előfizetés). Tehát például kötöd május 10-én, lezárják a számládat 19-én.
Számlán így néz ki:
05.10-05.19 Havidíj: ....
05.20-06.19 Havidíj: ....
Azután már csak az egész havi díjak vannak.
Ja! A 1270 az ingyenes, az az ügyfélszolgálat. Az egyenleg lekérdezés az 1751, 43 Ft/lekérdezés. Itt a nettó árát mondja a beszélgetéseidnek a kedvezmény nélkül.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
a 1270 az melyik? ingyenes? vagy az az egyenleg lekérdezés?
Kaptam számlát, de iszonyat xarul van megcsinálva. Kaptam egy tört hónapot, mert új wok, meg kaptam egy teljeset. A teljes asszem 14-én lett küldve. Akkor 13-ig tarthat nekem? -
reno
tag
Van több. Ki melyikbe esik bele. Enyém például 13-i. Van 6-i is. Választhatsz másik dátumot is, ha nem tetszik az ami van. A számládon rajta van, hogy melyikben vagy.
-
Vangelis
félisten
válasz
bolondember #329 üzenetére
nekem 19.én zárják.
-
ALI_G
veterán
Valaki megtudja mondani, hogy a vodafone-nak hogy van a havi számlázás dátuma? Minenkinek más? vagy hogy van, mert most nem tom, hogy mikor jár le a számlázás szerinti hónapom.
-
woodpaul
őstag
Kicsit OFF, de nem tudom máshol megkérdezni, a témák számát pedig nem akarom szaporítani.
Van egy T-Mobil Aranykártyánk 3 előfizetéssel. Januárban vettünk az egyik előfizetésre egy Moto E398-ast. A maradék két előfizetésre is lehet külön-külön előfizetéses készüléket venni (K.A.P. készülékcsere program)? Ezek a készülékek használhatók Domino kártyával is?
A választ előre is köszönöm! -
X-COM
nagyúr
miért ne kérnetne érte zsét, ha a kártya nem rossz?
amúgy szerintem ingyenes, domino üzletszabályzat
3.3.2. A Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát az Előfizetőnek fel nem róható módon bekövetkező meghibásodása, használatra alkalmatlanná válása esetén megfelelőre cseréli abban az esetben, ha az Előfizető a használatra alkalmatlan Előfizetői (SIM) Kártya, az Előfizetői Szerződés valamint a Szolgáltató számlájának egyidejű bemutatásával kétséget kizáróan igazolja Előfizetői minőségét és jogosultságát. -
X-COM
nagyúr
válasz
Viktor0610 #313 üzenetére
én úgy tom, hogyha elromlott ingyenes, de ugye azér van az üfsz, hogy felhomályosíccson ezügyben
-
tusi74
őstag
Helyesbítek, itt is van GPRS WAPSTART már be is kapcsoltattam.
Díjszabás:
Bővebben: link -
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #313 üzenetére
köszi én nem találtam vagy nem néztem elégge
Fakk t mobile -
-
-
törölt tag
-
-
válasz
Bocs, annyit nem írtam, h. gondolom a trémobilnál meg a vodkánál is így megy...
-
tildy
nagyúr
válasz
Na igen a lopás az más tészta, illetve az elvesztés is.
-
A pannon dolgait tudom mondani (egy partnerüknél dolgozom).
Amennyiben a kártya nem az ügyfél hibájából romlik el, természetesen ingyen kicserélik, újra megkaphatja a számot. Minden egyéb esetben (pl.: lopás) az ügyfelet terheli a kártyapótlás díja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest