- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Ebben tökéletesen igazad van. Amúgy sztem a T-Mobile a nagy cégekre hajt mostanság, mert nekik van ilyen nemesfém kártyájuk, és így soha nem látott kedvezményekhez jutnak. Azt viszont nem tudom, hogy van a Vodafone-nál. Ergp láttam a reklámjait, hogy Vodafone GPRS PCMCIA lártya laptop-ba; nos addigra nekem ilyen a Westel900-nál fél éve volt. Szóval még van hova fejlődniük. De kétségtelen: a magyarországi Vodafone leányvállalatnak kreatív reklámügynöke és -szakembere lehet
De látom, mostanában már a Tele2 is kezd nagyon nyomulni pofátlan reklámokkal. (Hiszen érthető: ő is még új a szakmában.) De a T-Mobile is most visszavágott egy reklámmal. Láttátok? Jók ezek a versengések...
-
Daneey
tag
Én pl. azért vagyok T-Mobile-os, mert én ingyen beszélek a családtagjaimmal meg a munkatársaimmal. És ezt komolyan mondom. Ingyen. Persze csak megjelölt tagokat hívhatok teljesen ingyen. Igaz, h ez a platina kártya miatt van. De a készülékek is lényegesen olcsóbbak. A Vodafonnál ilyenről szó sincs. Csak árassza magából a pofátlan reklámokat.
Csak nézzétek meg: minden egyes T-Mobile reklám tökéletesen meg van tervezve: kifinomultak, letisztultak, lényegretörőek. Mindenhol van vmi rózsa szín
Nem flame-elni szeretnék, csak leírtam a véleményemet. SZVSZ szigorúan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged